Yaw Arkadaşlarım bende windows xP var ama başlat oturumu kapt diyorum kapata basıyoruum ve bilgisayarınız kapatılıyor diyo ama bir müddet sonra siya bir ekran çıkıyo ve üstünde bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz..! diyo neden sizce ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
masaüstündeyken sağ tıkla özellikler yap ekran koruyucusu bölümünen güç yönetimine gir oradan APM yi etkinlerştir
BENİM BİLGİSAYARDA DA AYNI SORUN VAR ANCAK DEDİĞİNİZ YERE GİRDİM AMA APM Yİ BULAMADIM NEDİR BU APM NERDE OLDUĞUNUDA AYRINTILI YAZARSAN SEVİNİRİM
ERCİYESLİ TEĞMENİN DEDİĞİ GİBİ,MASAÜSTÜ SAĞ TIK YAP ÖZELLİKLER,EKRAN KORUYUCU SEÇ.AŞAĞIDAKİ GÜÇ YAZISINI TIKLA,GELİŞMİŞİ SEÇ,BİLGİSAYARIMIN GÜÇ DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA YAZISININ ALTINDAKİ KUTUYU BİLGİSAYARI KAPAT SEÇENEĞİNE GETİR.HAZIRDA BEKLET SEÇENEĞİNDEKİ KUTU DA SEÇİLİ OLSUN
abi format atsan iyi olur.............
Abi ne yaptın ya, adamın bilgisayarı kendi kapanmıyo diye format olur mu ya Katil çok burda
Registry'de bi ayar olcaktı... Bi bakayım bulursam sana haber veririm...
Başlat>Çalıştır'a gir... "regedit" yaz
Sonra sırayla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon'a gir
Orda PowerdownAfterShutdown'ın karşındaki değeri "0" sa "1" yap Tam hatırlamıyorum... "1" se "0" yap... Makineyi bi kere aç kapa ve denemeni sonra yap... Eğer olmazsa ayarlarını eski haline getir...