Şimdi Ara

Yaaa Windows Oto Kapanmıyo!!!!!!!!!!!11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw Arkadaşlarım bende windows xP var ama başlat oturumu kapt diyorum kapata basıyoruum
    ve bilgisayarınız kapatılıyor diyo ama bir müddet sonra siya bir ekran çıkıyo ve üstünde bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz..! diyo neden sizce ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

• masaüstündeyken sağ tıkla özellikler yap ekran koruyucusu bölümünen güç yönetimine gir oradan APM yi etkinlerştir
  • BENİM BİLGİSAYARDA DA AYNI SORUN VAR ANCAK DEDİĞİNİZ YERE GİRDİM AMA APM Yİ BULAMADIM NEDİR BU APM NERDE OLDUĞUNUDA AYRINTILI YAZARSAN SEVİNİRİM
  • ERCİYESLİ TEĞMENİN DEDİĞİ GİBİ,MASAÜSTÜ SAĞ TIK YAP ÖZELLİKLER,EKRAN KORUYUCU SEÇ.AŞAĞIDAKİ GÜÇ YAZISINI TIKLA,GELİŞMİŞİ SEÇ,BİLGİSAYARIMIN GÜÇ DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA YAZISININ ALTINDAKİ KUTUYU BİLGİSAYARI KAPAT SEÇENEĞİNE GETİR.HAZIRDA BEKLET SEÇENEĞİNDEKİ KUTU DA SEÇİLİ OLSUN
  • abi format atsan iyi olur.............
  • Abi ne yaptın ya, adamın bilgisayarı kendi kapanmıyo diye format olur mu ya
    Katil çok burda

Registry'de bi ayar olcaktı... Bi bakayım bulursam sana haber veririm...
  • Başlat>Çalıştır'a gir... "regedit" yaz

Sonra sırayla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon'a gir

Orda PowerdownAfterShutdown'ın karşındaki değeri "0" sa "1" yap
    Tam hatırlamıyorum... "1" se "0" yap... Makineyi bi kere aç kapa ve denemeni sonra yap...
    Eğer olmazsa ayarlarını eski haline getir...

İnşallah olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biosdan apic mode'u aç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.