Şimdi Ara

Yaani Kampanyası Yenilendi (12 Ay Boyunca 1 GB Hediye!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaani uygulamasını, uygulama marketlerinden indiren ve uygulamayı açan Turkcell kullanıcıları 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanır. 1 GB data hediyesi sadece Yaani uygulaması içerisindeki kullanımlarda geçerlidir. SMS ile bilgilendirme mesajı geldikten sonra paket aktiflenecektir. 1 GB data hediyesi kullanıcı, uygulamayı silmediği ve paketi iptal etmediği sürece 12 ay boyunca her ay yenilenecektir. Kullanıcı, paketini iptal ettiğinde kampanyadan tekrar yararlanamaz.

Kampanya iOS için uygulamanın 4.1 ve üzeri, Android için 4.0 ve üzeri versiyonları için geçerlidir.Abonenin data hediyesini kazanabilmesi için herhangi bir zamanda en az bir kere Turkcell data bağlantılarından (LTE - 3G - Edge - GPRS) uygulamayı kullanmaları gerekmektedir.​​

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 1 Ağustos 2018; 11:29:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 gb sadece yaani aramalarında geçerli sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

1 gb sadece yaani aramalarında geçerli sanırım.
    Yaani üzerinden arama yapmak zaten ücretsiz paketten yemiyor ayrıca 1 gb hediyesi ile yaani tarayıcısı üzerinden istediğiniz sitede gezinebilir video izleyebilir indirme yapabilirsiniz.

• asabi kullanıcısına yanıt
    İndirme ve video izleme vs varsa güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianmen

İndirme ve video izleme vs varsa güzel.
    Var var.

• quote:

Orijinalden alıntı: road warrior

Bu mesaj silindi.
    Yaani uygulaması içinden yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa turkcell aboneleri için ücretsizdir. (Müzik ve Harita kategorisi hariç). Arama sonuçlarına tıklanarak gidilen sitelerdeki mobil internet kullanımları operatörünüzün standart internet tarifesi veya varsa mevcut mobil internet paketiniz üzerinden yapılacaktır. Turkcell abonelerine; Yaani kullanımlarında 12 ay boyunca yenilenecek 1 GB, hediye edilmektedir. Bu hediye data yaani üzerinden yapılan tüm kullanımları kapsamaktadır.

Bi dosya indirdim veriyi kapattım yaani 1 gb hediyesinden gitti.

Bi video izledim veriyi kapattım yaani 1 gb hediyesinden gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 1 Ağustos 2018; 14:31:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

Yaani uygulaması içinden yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa turkcell aboneleri için ücretsizdir. (Müzik ve Harita kategorisi hariç). Arama sonuçlarına tıklanarak gidilen sitelerdeki mobil internet kullanımları operatörünüzün standart internet tarifesi veya varsa mevcut mobil internet paketiniz üzerinden yapılacaktır. Turkcell abonelerine; Yaani kullanımlarında 12 ay boyunca yenilenecek 1 GB, hediye edilmektedir. Bu hediye data yaani üzerinden yapılan tüm kullanımları kapsamaktadır.

Bi dosya indirdim veriyi kapattım yaani 1 gb hediyesinden gitti.

Bi video izledim veriyi kapattım yaani 1 gb hediyesinden gitti.

Alıntıları Göster
    s.a asabi hocam faturalı abonelerde mobil veri kapayınca ne kadar kaldığı ne kadar kullanıldığı ekranda görülmüyor mu

faturasız hatta olduğu gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

s.a asabi hocam faturalı abonelerde mobil veri kapayınca ne kadar kaldığı ne kadar kullanıldığı ekranda görülmüyor mu

faturasız hatta olduğu gibi

Alıntıları Göster
    Aleyküm selam, servis adı "tl metre" bildiğim kadarıyla faturalı hatlar için böyle bi sistem yok yinede deneyin isterseniz. AKTIF yazıp 2142'ye yollayın ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 1 Ağustos 2018; 18:45:15 >
  • Bugün farkettim. 1 gb hakkım yaani kullanımı yapmadım hiç diğer uygulamalarda geçerli oldu. Şu an 300mb kaldı.

• asabi kullanıcısına yanıt
    haftalık hediye alabileceğim her yöne dakika var mı kampanyalardan?
  • beyler bilgi vereyim imstagram yoitube uygulalarimda kullanilan internet yanii paketinden dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

haftalık hediye alabileceğim her yöne dakika var mı kampanyalardan?
    Dakika bitince bipden sürekli her uöne arayabilirsin

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Arama yapmıyor ki yeterli bakiye Yok diyor

• Eminmisin ? Çoğu yerde ve bende birçok kişiye sorduğumda yaniden sadece arama bölümüne yazdıktan sonra karşına çıkan sitelerin olduğu sayfa internetten götürmüyor sonrasında internet kullanımı ana paketten düşülüyor demiştiler ama ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreTR57

Eminmisin ? Çoğu yerde ve bende birçok kişiye sorduğumda yaniden sadece arama bölümüne yazdıktan sonra karşına çıkan sitelerin olduğu sayfa internetten götürmüyor sonrasında internet kullanımı ana paketten düşülüyor demiştiler ama ?
    Hocam kampanya yenilendi eskiden öyleydi şimdi yaaniden ne kullanırsan kendi paketinden gidiyor yaani paketinden

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Arama yapmıyor ki yeterli bakiye Yok diyor
    Lifecell değilmi paketten harcaması lazım

Eko 3gb kullanıyorum ben başta dakika olsa 10 una kadar belli salla kazandan gelir yarın

• Guzelmis is gorur

hocam değişenn birsey yok youtube uygulamasından vıdeo actım tekrar yıne yaanı paketinden dustu bug a gırmıs olabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.