Şimdi Ara

Yaban Hayat (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraf sitelerindeki hayvan bocek fotoğraflarindan daha keyifli geliyor burda bakmak. çünkü fazla işlenmeden oylecene doğal kareler var hep.
  • Tek tek isim yazmıyorum. Gerçekten çok hoş fotoğraflar var, elinize sağlık arkadaşlar... Takip...
  • Fotopedi
    ÇEKÜD Ulusal "Yaban Hayat" Konulu Fotoğraf Yarışması - Fotopedi
    http://www.turknikon.com/cekud-ulusal-yaban-hayat-konulu-fotograf-yarismasi-4891

• Güzel duyuru da 15 mayısta bitiyormuş.

Bu arada bu sabah kalkıp erkenden en azından ufakta olsa ağaçların olduğu yerlere gideyim dedim gözümü açtığımda saat 12:30 idi
    Kısmet cumartesiye artık
  • Aynen ya bende kalkamıyorum sabahları hiç.Ama sırf ıslak kelebek için çıkacam bir gün
  • ben uzun zamandir cikamadigim ici noemal kelebege de raziyim ne guzel gece pili fulledim karti formatladim ama artik cumartesi sabah cikacam
  • Hadi bakalım bekliyorum
  • Bana saldırmadan evvel refleks olarak görüp anlık çektiğim fotoğraf

Yaban Hayat

Yaban Hayat

edit =simage çalışmıyor sanırım

BU ARADA İÇİNİZDE CİDDİ ANLAMDA KUŞ DOĞA GÖZLEMCİSİ VAR MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 3 Mayıs 2012; 17:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

Bana saldırmadan evvel refleks olarak görüp anlık çektiğim fotoğraf

Yaban Hayat

Yaban Hayat

edit =simage çalışmıyor sanırım

ilk kareden hemen sonrasını merak ettim cok kararlı geliyormus üstünüze...

• Fena gelmiş üzerine vallaha geçimş olsun
  • çekim bittinğinde kafesdeydi . teller olmasa yüzüm olmayabilirdi. 5 metre geri zıpladım korkudan

lider şahinmiş. bölgesini savunuyordu.

teller arasındayken bile bölgesini savunuyorlar. doğada foto çekimine çıkmaya korkuyorum bu olaydan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 3 Mayıs 2012; 17:19:20 >
  •  Yaban Hayat

sinek1 by AyhanKorkmaz, on Flickr

Yaban Hayat

sinek2 by AyhanKorkmaz, on Flickr

• quote:

http://pcdn.500px.net/7239856/ba6d2712262b28cda5bb3fbaf6bd33b6dce1001f/4.jpg

Çok güzel bi o an fotosu olmuş.

Açıklaması: Fotoğrafçının son fotosu oldu. Şahini görüntülemek isteyen fotoğrafçı şahin tarafından kaçırıldı, fotoğrafçıdan 3 gündür haber alınamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 3 Mayıs 2012; 17:55:13 >

• @ademyagiz

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

quote:

http://pcdn.500px.net/7239856/ba6d2712262b28cda5bb3fbaf6bd33b6dce1001f/4.jpg

Çok güzel bi o an fotosu olmuş.

Açıklaması: Fotoğrafçının son fotosu oldu. Şahini görüntülemek isteyen fotoğrafçı şahin tarafından kaçırıldı, fotoğrafçıdan 3 gündür haber alınamıyor

valla doğal alanda olsa kesin böyle olurdu. yüz nakli için sırada olurdum muhtemelen.

kamp kurup kuş gözlemciliği yapmaktan korkar oldum bu olaydan sonra.

forumda kuş gözlemcisi varsa ve bana ulaşırsa çok sevinirim.

izmir ve ya çevresinde kamp yapmayı düşünen bilgisi olan arkadaşlarda lütfen ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 3 Mayıs 2012; 19:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@ademyagiz

Teşekkür ederim.

@important

seni buradan ve 500pxden ilgiyle takip ediyorum. eline refleksine sağlık
  • quote:

ciddi anlamda derken? hafta sonları fırsat buldukça çıkarım.. başta kuş ve kelebek olmaz üzere doğaya dair ne olursa çekmeye çalışıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

quote:

ciddi anlamda derken? hafta sonları fırsat buldukça çıkarım.. başta kuş ve kelebek olmaz üzere doğaya dair ne olursa çekmeye çalışıyorum..

uzun süredir doğada kamp kurarak hem doğaya daha yakın hemde kuş gözlemciliği yapmak istiyorum.

bu konularda bilgisi olan ve ya beraber kampa çıkabileceğmiz arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. arkadaşım.

izmirdeyim. haftasonları tatil olduğundan pek sıkıntı yok. neresi olsa giderim modundayım

yola çıkacak kişinin aşması gereken ilk ve en önemli engel kendi yerleşikliğidir

modundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 3 Mayıs 2012; 22:18:44 >

• www.trakus.org sitesini takip etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

www.trakus.org sitesini takip etmenizi tavsiye ederim.

bugün öğlen baktım bu siteye ancak üye olmak hendeği devenin altından aşırtmaktan daha zor. bazı kızımlara giremiyorsun sanırım üye olmadan
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.