bugün öğlen baktım bu siteye ancak üye olmak hendeği devenin altından aşırtmaktan daha zor. bazı kızımlara giremiyorsun sanırım üye olmadan
biraz ciddi bir yer olduğundan üyelikte işi sıkı tutuyorlar maalesef...
Bugünden ;
Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini Softbox
sarı antenli zıpzıp, çok gözlü esmer, sarı azamet (sanırım) ve çayır esmeri.. güzel olmuşlar hakkaten.. örümcekler ile en alttaki uğur böceği de çok iyi.. yaprak bitini mi yiyo o :) bu arada sen trakele neden üye olmuyon ?
Teşekkür ederim hocam
Evet örümcek yaprak birini yiyor.Güzel kompozisyon oldu kendimce
Trakel çok fazla bilgi istiyor.Güvenmiyorum oraya bilemiyorum
Güvenilmeyecek bir durum yok emin olabilirsin :)
Eline saglik Sharks; cok güzel fotograflar.
Teşekkürler hocam sizinkide öyle
Hadi hareket gelsin; eskilerden bir kare daha
Ördegin Hüznü
Gece gece taze
Taçlı Turna dan 1 kare daha
@ Sh@rks, örümceğin abdomeni ne kadar ilginçmiş. Üçgen galiba tepeden bakınca? Keşke öyle bir pozunu da alsaydınız Peygamber devesi de mutasyona mı uğramış n'apmış boynuzlu gibi Tam alien
@ayhan_eee, şu türkiye faunasında en nefret ettiğim hayvanlardan birisi. İnsanı uyuz etmekte üstlerine yok. Tabi sivrisinekse o çektiğiniz hayvan, ben öyle benzettim
@Creative_Director "Bi problem mi var bilader! ŞŞ! Aloo' Kime diyorum hooop!" ifadesini açık açık gördüm turnanın suratında
@145tr, keşke ördeğin gözlerini de görebilseydik Yüzerken çok güzel hayvanlar şu ördekler. Karga için de (ben kargaya benzettim), tam bir sokak hayvanı gibi yoluk yoluk çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: McYC
@ Sh@rks, örümceğin abdomeni ne kadar ilginçmiş. Üçgen galiba tepeden bakınca? Keşke öyle bir pozunu da alsaydınız Peygamber devesi de mutasyona mı uğramış n'apmış boynuzlu gibi Tam alien
@ayhan_eee, şu türkiye faunasında en nefret ettiğim hayvanlardan birisi. İnsanı uyuz etmekte üstlerine yok. Tabi sivrisinekse o çektiğiniz hayvan, ben öyle benzettim
@Creative_Director "Bi problem mi var bilader! ŞŞ! Aloo' Kime diyorum hooop!" ifadesini açık açık gördüm turnanın suratında
@145tr, keşke ördeğin gözlerini de görebilseydik Yüzerken çok güzel hayvanlar şu ördekler. Karga için de (ben kargaya benzettim), tam bir sokak hayvanı gibi yoluk yoluk çıkmış
garibim yerde 1-2 bişey geveliyordu ben ısrarla çekmeye devam edince bu pozu verdi
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Gece gece taze
Hocam bu güzel fotografın reçetesi nedir acaba, Exif bilgileri ve ekipman olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: McYC
Evet örümcek gerçekten çok garip
quote:
Orijinalden alıntı: First_Person
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Hocam bu güzel fotografın reçetesi nedir acaba, Exif bilgileri ve ekipman olarak?
Ekipman FUJI s200exr
ISO:100 f3.4 Ens:1/160
Biraz crop sonuç bu
Ayhan macro konusunda makinenin limitlerine yaklaştın sanıyorum.Bunda sonra sırada DSLR ile kendi sınırlarını aşmak