Şimdi Ara

Yaban Hayat (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

www.trakus.org sitesini takip etmenizi tavsiye ederim.

bugün öğlen baktım bu siteye ancak üye olmak hendeği devenin altından aşırtmaktan daha zor. bazı kızımlara giremiyorsun sanırım üye olmadan

biraz ciddi bir yer olduğundan üyelikte işi sıkı tutuyorlar maalesef...
  • Bugünden ;

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini Softbox

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

• sarı antenli zıpzıp, çok gözlü esmer, sarı azamet (sanırım) ve çayır esmeri.. güzel olmuşlar hakkaten.. örümcekler ile en alttaki uğur böceği de çok iyi.. yaprak bitini mi yiyo o :) bu arada sen trakele neden üye olmuyon ?
  • Teşekkür ederim hocam

Evet örümcek yaprak birini yiyor.Güzel kompozisyon oldu kendimce

Trakel çok fazla bilgi istiyor.Güvenmiyorum oraya bilemiyorum
  • Güvenilmeyecek bir durum yok emin olabilirsin :)
  • Eline saglik Sharks; cok güzel fotograflar.

Yaban Hayat
  • Teşekkürler hocam sizinkide öyle
  • Hadi hareket gelsin; eskilerden bir kare daha

Ördegin Hüznü
     Yaban Hayat
  • Gece gece taze

Yaban Hayat
  • Taçlı Turna dan 1 kare daha

Yaban Hayat
  • @ Sh@rks, örümceğin abdomeni ne kadar ilginçmiş. Üçgen galiba tepeden bakınca? Keşke öyle bir pozunu da alsaydınız Peygamber devesi de mutasyona mı uğramış n'apmış boynuzlu gibi Tam alien

@ayhan_eee, şu türkiye faunasında en nefret ettiğim hayvanlardan birisi. İnsanı uyuz etmekte üstlerine yok. Tabi sivrisinekse o çektiğiniz hayvan, ben öyle benzettim

@Creative_Director "Bi problem mi var bilader! ŞŞ! Aloo' Kime diyorum hooop!" ifadesini açık açık gördüm turnanın suratında

@145tr, keşke ördeğin gözlerini de görebilseydik Yüzerken çok güzel hayvanlar şu ördekler.
    Karga için de (ben kargaya benzettim), tam bir sokak hayvanı gibi yoluk yoluk çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

@ Sh@rks, örümceğin abdomeni ne kadar ilginçmiş. Üçgen galiba tepeden bakınca? Keşke öyle bir pozunu da alsaydınız Peygamber devesi de mutasyona mı uğramış n'apmış boynuzlu gibi Tam alien

@ayhan_eee, şu türkiye faunasında en nefret ettiğim hayvanlardan birisi. İnsanı uyuz etmekte üstlerine yok. Tabi sivrisinekse o çektiğiniz hayvan, ben öyle benzettim

@Creative_Director "Bi problem mi var bilader! ŞŞ! Aloo' Kime diyorum hooop!" ifadesini açık açık gördüm turnanın suratında

@145tr, keşke ördeğin gözlerini de görebilseydik Yüzerken çok güzel hayvanlar şu ördekler.
    Karga için de (ben kargaya benzettim), tam bir sokak hayvanı gibi yoluk yoluk çıkmış

garibim yerde 1-2 bişey geveliyordu ben ısrarla çekmeye devam edince bu pozu verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Gece gece taze

Yaban Hayat

Hocam bu güzel fotografın reçetesi nedir acaba, Exif bilgileri ve ekipman olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McYC

@ Sh@rks, örümceğin abdomeni ne kadar ilginçmiş. Üçgen galiba tepeden bakınca? Keşke öyle bir pozunu da alsaydınız Peygamber devesi de mutasyona mı uğramış n'apmış boynuzlu gibi Tam alien

Evet örümcek gerçekten çok garip

• quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Hocam bu güzel fotografın reçetesi nedir acaba, Exif bilgileri ve ekipman olarak?

Ekipman FUJI s200exr

ISO:100
    f3.4
    Ens:1/160

Biraz crop sonuç bu
  • Ayhan macro konusunda makinenin limitlerine yaklaştın sanıyorum.Bunda sonra sırada DSLR ile kendi sınırlarını aşmak
  • bakalım geçme niyetim var ama kısmet ne zamana
  • İnşallah
  •  Yaban Hayat
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.