Şimdi Ara

Yaban Hayat (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghostbusters'daki Slimer gibi olmus.

Yaban Hayat

Eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145tr -- 5 Mayıs 2012; 21:18:42 >
  • boncuklu kelebek..

dahili flaş kullanarak çektim, ayarı tutturana kadar baya uğraştım :)

Yaban Hayat
  • Nasıl istiyorum erken sabah kalkıp araziye çıkmayı ancak bir yerlerim yemiyor

Hocam eline sağlık her zamanki gibi harika
  • alışmak lazım :) teşekkür ettim..
  • Takip.
  • Alıç Kelebeği Pupası

Yaban Hayat
  • Bu neymiş böyle yav.

Hocam varmı hakkında bilginiz.Çok güzel kare tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bu neymiş böyle yav.

Hocam varmı hakkında bilginiz.Çok güzel kare tebrikler

kelebeğin bir evre öncesi diyebiliriz.. 1-2 hafta içinde bu pupadan aşağıdaki resimde görülen Alıç Kelebeği çıkacak :)

Yaban Hayat

• Vallaha çok güzelmiş hocam.Arazide hiç denk gelmedi kelebek kozası bana.Özel yerleri varmı bakmak gereken
  • ben bunu kurumuş bir otta buldum, nerede denk geleceği hiç belli olmuyor. Kelebekler biraz garip canlılar. Tırtılın beslendiği bitki farklıdır, kelebek yumurtalarını tırtılın besleneceği bitkiye bırakır. tırtıl pupa olacakken hangi bitkiyi nasıl seççiyor orasını bilmiyorum. Kelebeğin beslendiği bitkiler ile tırtılın beslendiği bitki farklı oluyor onu biliyorum. Bir de kelebeklerin beslenme bitkileri farklı, geceyi ve yağmurlu havaları geçirmek için seçtikleri konuk bitkileri farklıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Alıç Kelebeği Pupası

Yaban Hayat

Çok güzel yaf... İlk defa görüyorum...

• quote:

ben bunu kurumuş bir otta buldum, nerede denk geleceği hiç belli olmuyor. Kelebekler biraz garip canlılar. Tırtılın beslendiği bitki farklıdır, kelebek yumurtalarını tırtılın besleneceği bitkiye bırakır. tırtıl pupa olacakken hangi bitkiyi nasıl seççiyor orasını bilmiyorum. Kelebeğin beslendiği bitkiler ile tırtılın beslendiği bitki farklı oluyor onu biliyorum. Bir de kelebeklerin beslenme bitkileri farklı, geceyi ve yağmurlu havaları geçirmek için seçtikleri konuk bitkileri farklıdır :)

Vallaha bir kere daha hayran oldum kelebeklere.Şimdi bende araziye çıkıyorum.İnşallah güzel kareler ile dönceğim akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Alıç Kelebeği Pupası

Yaban Hayat

Çok güzel yaf... İlk defa görüyorum...

:)

quote:

quote:

ben bunu kurumuş bir otta buldum, nerede denk geleceği hiç belli olmuyor. Kelebekler biraz garip canlılar. Tırtılın beslendiği bitki farklıdır, kelebek yumurtalarını tırtılın besleneceği bitkiye bırakır. tırtıl pupa olacakken hangi bitkiyi nasıl seççiyor orasını bilmiyorum. Kelebeğin beslendiği bitkiler ile tırtılın beslendiği bitki farklı oluyor onu biliyorum. Bir de kelebeklerin beslenme bitkileri farklı, geceyi ve yağmurlu havaları geçirmek için seçtikleri konuk bitkileri farklıdır :)

Vallaha bir kere daha hayran oldum kelebeklere.Şimdi bende araziye çıkıyorum.İnşallah güzel kareler ile dönceğim akşam

haydi rastgele :)

• Bu sabah saat 6 da az da olsa ağaçlarla kaplı bir alana gittim bisiklete atlayıp.Dedim bir böcek kelebek falan bulurum belki ama kesat geçti gün kesat

Demekki insanlaron fazla gelmeyeceği bir yere gitmek gerek.Olsun en azından ses dinleme antremanı yapmış oldum.

Bi dahakine artık
  • valla biraz da algıda seçicilik gelişmesi lazım, o da zamanla olur :)
  • merhabalar herkese, çok güzel fotograflar var, ellerinize sağlık.
    bugun ben de validebağ korusuna gidip kelebek, böcek falan çekeyim dedim ama nissin di866 mii flaşım patladı sanırım. kötü bir sürpriz oldu. flaş çakmıyor artık. pat diye bir ses duydum ve artık çakmıyor. ttl modunda kullanıyordum. yüksek güç ile de kullanmadım ama neden oldu anlamadım. tam olarak sıkıntının ne oldugunu nasıl anlarım, hayyamda tamir edebilirler mi acaba? daha yeni aldım sayılır, moralim bozuldu. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

neyse bunun dışında bir kaç tane kelebek fotoğrafı çektim akşama yollarım onları da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

merhabalar herkese, çok güzel fotograflar var, ellerinize sağlık.
    bugun ben de validebağ korusuna gidip kelebek, böcek falan çekeyim dedim ama nissin di866 mii flaşım patladı sanırım. kötü bir sürpriz oldu. flaş çakmıyor artık. pat diye bir ses duydum ve artık çakmıyor. ttl modunda kullanıyordum. yüksek güç ile de kullanmadım ama neden oldu anlamadım. tam olarak sıkıntının ne oldugunu nasıl anlarım, hayyamda tamir edebilirler mi acaba? daha yeni aldım sayılır, moralim bozuldu. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

neyse bunun dışında bir kaç tane kelebek fotoğrafı çektim akşama yollarım onları da.

Hocam çok üzüldüm vallaha gemiş olsun.Kusurlu ürünmü denk geldi ne oldu , halbuki Nissin iyi marka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

merhabalar herkese, çok güzel fotograflar var, ellerinize sağlık.

Hocam çok üzüldüm vallaha gemiş olsun.Kusurlu ürünmü denk geldi ne oldu , halbuki Nissin iyi marka

teşekkür ederim sharks.
    26 aralıkta almışım flaşı, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. flaş çalışıyor menulere vs. giriyorum ama çakmıyor. hayyam yolu gözüktü bize, çok girmese bari.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.