Şimdi Ara

Yabanci bir arkadas icin fatih universitesine bir otobus uzaklikta ucuz otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    baslikta ozetini gectim aslinda. yabanci bi arkadasim fatih universitesinde konferansa geliyor birkac gunlugune ama kalacak yeri yok. alkent 2000 de republika diye bir yer var baktim geceligine 80 papel istiyor arkadas icin cok fazla, boyle hostel olur 1-2 yildizli otel olur geceligi maks 50 lira bi yer lazim.. yabanci bi de yani tek otobusle fatih universitesine ulasabilmesi gerekiyor kaybolur garibim.

• Fatih üniversitesi ne tek vesayile ulaşım ve 50 liralık otel bulmak biraz zordur ama eğer iki vesayit değiştirmek mantıklı gelirse büyükçekmece merkezinde deniz kenarında bir otel var ismi Deniz Otel, gecelik konaklama kahvaltı dahil 50 maksimum 60 lira oldugunu tahmin ediyorum. Bir inceleyebilirsiniz, bundan ucuzunuda bu civarda bulmak mümkün değil;

Deniz Otel

Otelden üniversiteye ulaşım ise 2 vesayit yaklaşık zamanı ise 25 dk. sürer,

i) Otelden 50 metre e-5 e çıkıp Büyükçekmece Atirus duragından giden her otobüsle Beko durağına geçilir, ordan yolun karşısına geçilip

ii)Hadımköy otobüslerine binilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurabiyee Canavari -- 27 Mayıs 2013; 10:56:54 >

• Selamlar,
    Cevabin icin tesekkurler, e-maille ulastim ama orasi da 80 lira istiyor malesef. Daha ucuz yer var midir?
  • Kahvaltısız günlük kiralık evler var, Tüyap yanında ama burası biraz daha pahalı olabilir, gene de arayıp fiyat öğrenmek lazım belki 1+1 evler için daha uygun fiyat verebilirler.

http://www.herasuites.com/standart.html

Buradan ulaşım tek vasıta, Hadımkçy baülantı yoluna çıkıp tek araba ile üniversiteye gidilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.