Şimdi Ara

Yabancı dil tavsiyenize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkese selam . 11 sınıf düz lise öğrencisiyim(TM) Dil bölümüne geçsem bir yararı olurmu geç mi kaldım acaba Dil zormu iyice kafam karıştır lütfen yardım.. İngilizce seviyorum ama bilmiyorum (saçma diyor olabilirsiniz) yabancı dil olarak hangi üniversiteye gidebilirim bu üniversitelerin (izmir ,eskişehir, istanbul, ankara gibi yerlerin) puanları nasıldır girmek zormudur. Hangi meslekler yaparbilirim. Toplumumuzda hep duyarız dili olan işsiz kalmaz diye ne iş yapabilirim. Zor mudur tavsiye edermisiniz gitmemi bunlar hakkında yorumları olan bana tavsiye verecek ablalarım abilerim yorumlarınız bekliyorum yoksa kafayı yeme üzereyim . (derslerim doğruyu söylemek gerekirse ortanın biraz altında.)
    Not: Az önce velim geldi 70bin kişi sansürü kabul etmiş yaptıracakmış bizede yaptıralım diyor iyice sinirlerim bozuldu.(Alakasız)
    Not: öğretmenlik istemiyorum.
    Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r23r3234f43f243 -- 7 Aralık 2011; 4:17:18 >

• Merhaba genç dostum, öğretmen lisesinde okuyor olsaydın, İng. Öğr. okumanı tavsiye edecektim, bilmiyorum okuyor musun ama ? Neyse, Çince öğren. Biliyosun çok zor bir dil ve öğrenmesi zaman alıyor. Eğer iyi derecede Çince bilen bir eleman olursan, biraz daha dış ticaretle ilgilenirsen gerçekten mantıklı bir iş yapmış olursun.

Güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

Merhaba genç dostum, öğretmen lisesinde okuyor olsaydın, İng. Öğr. okumanı tavsiye edecektim, bilmiyorum okuyor musun ama ? Neyse, Çince öğren. Biliyosun çok zor bir dil ve öğrenmesi zaman alıyor. Eğer iyi derecede Çince bilen bir eleman olursan, biraz daha dış ticaretle ilgilenirsen gerçekten mantıklı bir iş yapmış olursun.

Güle güle.

Yorumunu için teşekürler ama ingilizce istiyorum.
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Öğrenmeyi gerçekten istiyorsan öğrenirsin ama bence bayağı bir geç kalmışsın.Öğretmen olmak istemiyorum diyorsun ama ayrıca ingilizce artık Türkçe biliyormuşsun gibi normal karşılanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Öğrenmeyi gerçekten istiyorsan öğrenirsin ama bence bayağı bir geç kalmışsın.Öğretmen olmak istemiyorum diyorsun ama ayrıca ingilizce artık Türkçe biliyormuşsun gibi normal karşılanıyor.

Tamam hocam teşekürler. Bir çok kişiye sordum geç kalmışsın dediler grammer felan zormuş 2 senede yapamassın dediler haydi hayırlısı.
  • Dil bölümünü seçmesen bile elbet İngilizce'ye ihtiyacın olacak ben sana diyeyim, ben Tm'ci idim zamanında da Esli'nin kurslarına gittim çok da iyi öğrendim İngilizcemi. Dil öğrenmek için bölüm seçmene pek gerek yok açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.