Şimdi Ara

Yabancı Dizi Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sizden yabancı dizi tavsiyesi istiyorum.Dizinin konusu pek önemli değil önemli olan kendi alanında kaliteli bir yapım olması ve konusunun sürüklemesi.

İzlediğim diziler : lost , prison break , breaking bad , fringe , got , spartacus , twd , bms , vikings , arrow , rome

şimdiden teşekkürler :)

• Person of Interest
  • Bu konu zaten mevcut. Yukarda bulabilirsiniz. Çok mesaj var. Daha çabuk tavsiye alabilirsiniz.
  • Sürükleyici arıyorsan:
    Game of Thrones

Kalitesi de tartışılmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

Sürükleyici arıyorsan:
    Game of Thrones

Kalitesi de tartışılmaz zaten.

yukarıda belirttiğim gibi got u izliyorum :)
  • Californication , Himym , Shameless, Entourage

Özellikle Entourage başla derim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 25 Mayıs 2013; 15:33:06 >
  • Yokmu başka :)
  • Da Vinci Demons, Hannibal, American Horror Story.
  • Da vinci demons
  • Önerebileceğim diziler; Californication, Chuck, Dexter, Entourage, House MD, How I Met Your Mother, New Girl, Person of Interest, Shameless US, The Big Bang Theory, Two and a Half Men
  • shameless'ı izleyebilirsin
  • Bilimkurgu seviyorsan ve bu bilimkurgunun siyasi ve sosyal olaylarla harmanlanmasını istiyorsan Battlestar Galactica mükemmel bir seridir. Dexter da keza aynı şekilde sürükleyiciliği olan bir seri. Komedi olarak bunun yanında klasiklerden Cheers ve Seinfield'ı öneririm. Bunun yanında Friends de kalitelidir. Bunun yanında How i met your mother ile Big bang theory de izlenmesi gereken diziler.

Yakın zamanda çıkar Vikings, Hannibal, Bates Motel gibi seriler de ciddi yapımlar. Bunların yanında Person of Interest, Fringe, X-Files, Heroes, Breaking Bad, Oz dizileri de izleyende tatmin duygusu yaratan seriler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.