Bildirim
Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (59. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 31Bobo
Breaking Wind, bir sahne de bella diyorki (...igrenc kokiyor ayni Türk kanalizasyon sistemi christoper street day dekindeki gibi, temmuz ayinda)
Not: Türkcem zayif :D
türk değil misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
En şaşırtıcı Prison Break'tekiydi -
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
En şaşırtıcı Prison Break'tekiydi
Hangisi hocam video varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4. sezonda görebilirsin arkadaşın eklediği resimlerde var zaten -
mass effect 1 oyununda sovereign adıyla anılan sentetik yaratığın esas adı "Nazara", türkçede (Nazar = Kem göz (ingilizce evil-eye) Nazar-i, Nazar-a) kötü niyetle uzaktan izleyen, gözlemleyen anlamı taşıyor. bu kelimeyle Sovereign'nin oyunun hikayesindeki rolüyle birebir uyuşuyor.
"Sovereign'in esas görevi medeniyetler "olgunlaşma çağına" varana kadar göz önünde olmadan galaksiyi izlemek, gözlemlemek. "hasat vakti" geldiğinde bahsedilen yollarla bağlı olduğu orduyu medeniyetin göbeğine çağırmaktır"
*kelime esasında arapça olabilir ama niteliği türkçe aracılığıyla kazanmıştır, aksi takdirde bakmaktan öte değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 17 Aralık 2012; 16:02:26 >
-
canlansın güzel konu -
nasıl kimse söylememiş anlamadım Brad Pitt ve Jason Statham ın oynadığını Snatch filminde Jason abimiz Turkish rolünde !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
Orijinalden alıntı: Party Shaker
0:09'e dikkat.
görüntüye odaklanmışım, sonradan fark ettim
ben hala anlayamadım
edit:şimdi anladım
bende anlamadım
şiş kebap
-
quote:
Orijinalden alıntı: croplatform
Conan İstanbul'dan geçti Nemrut'tan gelip...
Geçen sene Jason Momoa'lı filmi izlediğimde İstanbul'u görmek aklımı başımdan almıştı. Nemrut dağı, karadan yürütülen gemiler, Sultanahmet silüetli şehir, Galata kulesi altındaki meyhane... "Bugün bazıları Beyoğlu'nu barlardan arındırmak istese de boşuna, Hiborya çağından beri batakhaneymiş oralar" esprisini etrfaımdakileri bunaltacak kadar yapmıştım uzun uzuuuuuun :)
Ama bu arada filmi almakla birlikte sahneleri kesip bir türlü paylaşıma aktaramamıştım...
Neyse ki aklın yolu bir. Başkaları yapmış, akıllarına sağlık. İşte Conan İstanbul'da: Conan senaryo gereği filmin bir yerinde "Argalon - City Of Thieves"e yani tercümesiyle "Hırsızlar Şehri"ne gidiyor. Buraya kadar her şey normal gibi... Fakat detayları incelediğiniz zaman ortaya bambaşka bir tablo çıkıyor.
Conan, Nemrut Dağı'ndaki heykellerin sıralandığı toprak bir yoldan şehire giriyor. Böylece Conan'ın Türkiye'ye vardığı ustalıkla anlatılmış oluyor.
Daha sonra, İstanbul silüetini görüyoruz ve tam bu sırada aşağıda "Argalon - City Of Thieves" yazısı beliriyor, yani "Hırsızlar Şehri"...
Yetmiyor, sanki İstanbul algısının hafızalara iyice yerleşmesi amaçlanmış gibi, Conan şehrin içinde atıyla dolaşırken kamera açısı yukarıya dönüyor ve orada da Galata Kulesi'ni görüyoruz.
Geminin karada yürümesi size de bir şey anımsatmıyor mu?
Helal olsun kardeşim, Sherlock Holmes'tan hallicesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tembel Yazar
quote:
Orijinalden alıntı: mac3560
tenks bro. . konusu nerde geçiyor bu yeni oyunun acaba?? istanbulda mı komple acaba? belli mi bu?
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
quote:
bu oyun galiba hangi oyun acep?? görüntü harika duruyor. .
quote:
Orijinalden alıntı: MaykılScofield
Daha çıkmadı ama kasım 2011 de
assassin's creed revelations
tüm dünya'nın konuştuğu bir oyun şu anda duymamana kızdım. Oyun İstanbul'da hatta bir kısmı da Kapadokya'da geçecek. Konusu ise önceki oyunlarda gizli bir örgütün bu oyunda Osmanlı'nın iç işlerini karışıtırıp kendilerine fayda sağlayarak dünyayı ele geçirme planını usta bir Suikastçiyi canlıdırarak bozmaktır.
İmza güzelmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patria o Muerte
quote:
Orijinalden alıntı: alimcbeal
quote:
Orijinalden alıntı: MissedCall
quote:
Orijinalden alıntı: :White:DeviL:
Tam beni ve bu konuyu anlatıyor.
umut sarıkaya forever
müthiş.
-
-
Bu konu efsanedir daha önce görmemiş olanlar ilk sayfadan sona kadar okusunlar harika bir konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 9 Ocak 2013; 11:03:16 > -
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Cheers adlı diziden:
-
Burn after Reading´den bir kare...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mü'min
quote:
Orijinalden alıntı: Tembel Yazar
quote:
tenks bro. . konusu nerde geçiyor bu yeni oyunun acaba?? istanbulda mı komple acaba? belli mi bu?
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
quote:
bu oyun galiba hangi oyun acep?? görüntü harika duruyor. .
quote:
Orijinalden alıntı: MaykılScofield
Daha çıkmadı ama kasım 2011 de
assassin's creed revelations
tüm dünya'nın konuştuğu bir oyun şu anda duymamana kızdım. Oyun İstanbul'da hatta bir kısmı da Kapadokya'da geçecek. Konusu ise önceki oyunlarda gizli bir örgütün bu oyunda Osmanlı'nın iç işlerini karışıtırıp kendilerine fayda sağlayarak dünyayı ele geçirme planını usta bir Suikastçiyi canlıdırarak bozmaktır.
İmza güzelmiş
O senin güzelliğin.. bir suikastçi emeği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X