Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hunted isimli dizinin ilk bölümünde İstanbul gözüküyor ve akabinde gelen sahnedeki adamın elindeki telefonda "O buraya geldi." tarzı bir mesaj gözüküyordu.
  • http://m.youtube.com/?reason=8&rdm=8963#/watch?v=jIAdSFacROU

Aradım bulamadım. Paylaşılmış ise hatırlatma olsun, spartacus: Vengeance Sezon finali. Eledim eledim türküsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 14 Ekim 2012; 18:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41160-yasam-hollywood-filmlerinde-turk-izi/

verildi mi acaba

Ordakilerin hepsis buradan alıntı zaten
  • Spartacus Vengeans'ın son bölümünde de eledim türküsü çalıyordu. Yalnız buradaki örneklerin çoğu Türkiye'yi kötüler nitelikte.. Lost'ta o araplara benzeyen teröristlere "Türkçe biliyor musunuz?" diye soruyor. Diğer filmlerdeyse İstanbul'u gösteriyor ve hepsi kapalı, araplara benzetilmiş, gece kondu tarzı yerler çekilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 14 Ekim 2012; 18:49:42 >
  • Güzel konu takip.
  • Ne kadar saçma bir konudur böyle.

Arkada ufak istanbul vs yazıyor millet yapmış.
  • Yayınlandı mı bilmiyorum ama Mel Gibson ve Julia Roberts ın komplo teorisi filminde istanbul da bir patlama olacağı söyleniyor, daha sonra bizim boğazda bir gemimiz patlıyordu. (Yanlış hatırlıyorsam dülzetin).. çok gariptir filmde geçen tarihle istanbul deprem tarihi birbirine çok yakındır..
  • güzel brr bölüm
  • 16 Blocks (Bruce Willis) filminden bir kare.

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

00:08:56'da minibüs yanından geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 15 Ekim 2012; 16:58:57 >
  • Kimliksiz Filminde Trabzonspor Bayraklari , Kadrosunun oldugu Poster , Anladigima gore Jajanin bulundugu bir poster , birden cok Turk Bayragi , ve zaten adam da Lina hadi ya konusma artik isini yap diyor.

• vay vay vay ne konuymuş be her sayfaya tek tek baktım harika konu
  • Person of Interest'ten;

[İç ses: YUH]

• quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

Kimliksiz Filminde Trabzonspor Bayraklari , Kadrosunun oldugu Poster , Anladigima gore Jajanin bulundugu bir poster , birden cok Turk Bayragi , ve zaten adam da Lina hadi ya konusma artik isini yap diyor.

Alman yapimimiydi bu film? Hatırlar gibiyim yan evde is bitiriliyordu türkce sesler sonra duvar kırılıyordu falan

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

Kimliksiz Filminde Trabzonspor Bayraklari , Kadrosunun oldugu Poster , Anladigima gore Jajanin bulundugu bir poster , birden cok Turk Bayragi , ve zaten adam da Lina hadi ya konusma artik isini yap diyor.

Alman yapimimiydi bu film? Hatırlar gibiyim yan evde is bitiriliyordu türkce sesler sonra duvar kırılıyordu falan

Valla Film i o sahneye bakmak icin acmistim. bi tek adam var kimligi falan kayboluyor gidiyo taksici kzi buluyor onlari biliyorum. Holywood yapimi diye billiyorum ama Almanyada geciyor

• Hediye Operasyonu animasyon filminden bir kare:)

Steve karakteri ''Ben bütün ülkelere hediyeler gönderdim. Buna,buna,buna'' derken 3 ülke geçiyor. İlki Türkiye,ABD ve Macaristan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cihan8 -- 5 Kasım 2012; 15:33:30 >

• 0:09'e dikkat.

•  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

Breaking Wind, bir sahne de bella diyorki (...igrenc kokiyor ayni Türk kanalizasyon sistemi christoper street day dekindeki gibi, temmuz ayinda)

Not: Türkcem zayif :D
  • Konuyu uplayalım. Güzel konu. Daha önceden türk izlerini farkedenler varsa paylaşırrlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

0:09'e dikkat.

görüntüye odaklanmışım, sonradan fark ettim

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.