Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 31Bobo

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Gecen bu Traileri izledim ve IStanbulu fark edim adamlar Pakistan da cektigin söyliyorlar ama burasi Istanbul degilmi?

Bu arada Film yeni viziyon geciyor...

haluk bilginerde oynuyor bir yerde galata kulesi bile çıkmış istanbulda geçen yerleride var demekki sadece pakistanda çekildi mi denmiş anlamadım demek istediğini

Yani demek istedigim adamlar pakistan da gecitigin diyor filmde ama Istanbulu göriyorum... :/

iyide filmi izlemeden istanbulu 2sn gördün diye konu istanbul da geçicek diye birşey yokki istanbulda da sahneleri var belliki galata kulesi bile gözüküyor gidip pakistan burası dememişlerdir yani haluk bilginer bile oynuyor sonuçta
    bi film pakistanda geçiyor diye başka hiç bir sahne kullanılamaz mı
    bilader kafan iyiyken mi yazdın onu
     Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gecen bu Traileri izledim ve IStanbulu fark edim adamlar Pakistan da cektigin söyliyorlar ama burasi Istanbul degilmi?

haluk bilginerde oynuyor bir yerde galata kulesi bile çıkmış istanbulda geçen yerleride var demekki sadece pakistanda çekildi mi denmiş anlamadım demek istediğini

Yani demek istedigim adamlar pakistan da gecitigin diyor filmde ama Istanbulu göriyorum... :/

iyide filmi izlemeden istanbulu 2sn gördün diye konu istanbul da geçicek diye birşey yokki istanbulda da sahneleri var belliki galata kulesi bile gözüküyor gidip pakistan burası dememişlerdir yani haluk bilginer bile oynuyor sonuçta

benim demek istedigim adamlar türkiye yi (istanbulu) pakistan yapmislar... diyecek birsey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim demek istedigim adamlar türkiye yi (istanbulu) pakistan yapmislar... diyecek birsey yok

bende diyorum ki alakası yok

• Güzel konuymuş mobildeyim videolari göremiyorum pc ye geçince bakacağim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Argo isimli filmde. Bir kaç yerinde daha geçiyordu ama bunu yakalayabildim.

• How I Met Your Mother

• Game Of Thrones da bir sahnede bizim türkülerden biri fon olarak çalıyor.Bana mı öyle geldi,yoksa siz de benzettiniz mi?Tabi sezon ve bölüm istemeyin bulamam ama Sibel Kekilli girdikten sonraki bölümlerden biri diye hatırlıyorumHani o tavsiye falan ettiyse diyerek kendime dışardan bakayım ve evden kovayım
  • GLOBAL OPERATIONS adlı eski bir taktik fps oyununun bir bölümnde, kanadada aşırı milliyetçi bir türk terör örgütünün (turkish devense league) kuzey amerika kanadı bir itirafçıyı öldürmeye çalışıyordu. biz bu adamı ekibimizle kaçırmaya çalışıyorduk, birde başka bölümde terörist olup ıo adamı öldürmeye çaşlışıyorduk.
  •  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

Filmin adı yazıyor resimde. Filmde Türk yoktu ama Döner vardı. Tavuk+Et. Hep yakmışlar dönerleri de.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

How I Met Your Mother

• Paris Je T'Aime

Reader (Sebze ve Meyva

Stargate Atlantis'in Türk Bilimadamları

Assassin's Creed'de Türk Bayrağı

Inception Filmindeki Takım Elbiseler Eskişehir'de Üretildi

Stealing Beauty

• Cilgin haftasonu filmi 2005 yapimi.
    Adamin shortunun arkasindada yaziyordu yetisemedim
  • Family guy 11. sezon 15. bölümde 12.25. saniyede. arap kültüründen bahsediyorlar ama Türklükle bağdaştırmışlar sanki?

http://www.dizi-mag.com/family-guy-11-sezon-15-bolum-izle-dizi.html
  • Gecen Hitman Absolutuion satin aldim ve bu yönetimciyi fark etim. Bilmiyorum türk mü yoksa...?
    Ismini Creditsde fark etim.

• filmin adını hatırlamıyorum da bi boks filmiydi sanırım. 2 adam konuşurken (biri ingiliz biri amerikalı olması lazım) ingiliz bir şeyler anlatıp 'bu konuda eminim' deyince amerikalı 'çanakkale'de de öyle diyordunuz' demişti.
  • zamanında beyazperde.com'da böyle bir başlık vardı.birisi bu yaptığınız ezikliktir demişti de hak vermiştim adama.yine de bir tane paylaşayım.ilk blade filminde beton direkte milliyet gazatesi yapıştırılıydı.
  • quote:

Gecen Hitman Absolutuion satin aldim ve bu yönetimciyi fark etim. Bilmiyorum türk mü yoksa...?
    Ismini Creditsde fark etim.

• Shameless 3. sezon 11. bölüm.

Frank gey çiftin evini soyarken.

Fes

• Güzel konu

• dün filmi izleyince farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 15 Nisan 2013; 21:08:03 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.