Bildirim
Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (63. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Filmin orjinal altyazısına baktım cümle
This is your great-uncle Vindaloo
from Czechoslovakia. olarak geçiyor. Dublaj yaparken değiştirmişler orayı. -
Verildimi bilmiyorum Paristen Sevgilerle filminde 43. dk larda felan olması lazım kel adam kızı becerirken ortagı dürbünle çantalı adamları gözlüyor. Dışarı bakınca orda bi Lider Resturant var dikkatimi bu çekti altında zaten yazıyor speciels turque vs. vs. -
-
-
-
Arkada çalan şarkı deli kız deli kız nakaratlı türk şarkısıdır
http://www.youtube.com/watch?v=BcW6m0Rg1-8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 20 Nisan 2013; 0:51:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Arkada çalan şarkı deli kız deli kız nakaratlı türk şarkısıdır
http://www.youtube.com/watch?v=BcW6m0Rg1-8
helal olsun izledigimde fark etmemisim :)
-
Aslında baya zor farketmek . Vlc playerda %200 ses olduğundan farkettim bende yoksa cok zor :D Şarkı çalarken kadın konuşuyo filan -
Bunu gören olmadı mı acaba yoksa konuda ben mi göremedim?
HIMYM -
One Piece Anime ve Mangasından Urouge karekteri
52. Ciltteki bir fan sorusunda Türk olduğu ve isminin Oruç Reis ten geldiği açıklanmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 3 Mayıs 2013; 19:51:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: umutum9
52. Ciltteki bir fan sorusunda Türk olduğu ve isminin Oruç Reis ten geldiği açıklanmıştır
Ciddimisin bizim arkadaş bu animenin manyağı ona mesaj atıyım sevinir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
quote:
Orijinalden alıntı: umutum9
Ciddimisin bizim arkadaş bu animenin manyağı ona mesaj atıyım sevinir
Ciddiyim
-
takip walking dead'de otoyol sahnesinde hurda arabaların içindede şahin vardı. Bi ara koyarım -
Teşekkürler arakdaşa söyliyim ozaman peki bunun kaynağı varmı yoksa bir roportaj felanmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
Teşekkürler arakdaşa söyliyim ozaman peki bunun kaynağı varmı yoksa bir roportaj felanmı.
52. Cilt Sıkça Sorulan Sorular (S.B.S) kısmı -
quote:
Orijinalden alıntı: selocan96
takip walking dead'de otoyol sahnesinde hurda arabaların içindede şahin vardı. Bi ara koyarım
kardes koyda görelim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 31Bobo
quote:
Orijinalden alıntı: selocan96
takip walking dead'de otoyol sahnesinde hurda arabaların içindede şahin vardı. Bi ara koyarım
kardes koyda görelim :)
Yüklüyorum kardeşim 1 dk -
Veee beklenen an geldi. O birr kuş serisi, o birr uçan teneke. Karşınızda şahin 1.6. Walking dead gururla sunar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceninterk -- 8 Mayıs 2013; 23:52:24 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X