Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen cnbc-e pretty in pink diye film oradaki eleman seninle turk hapisanesinse bile olsam sıkılmam demişti.altyazıda sadece hapisane diye çevirmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Season 4 Bolüm 2 de, Landry Kismet diyor
  •  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri
  • Now you see me'den bi kare. İzlerken tesadüfen farkettim.

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31Bobo

Dexter Season 4 Bolüm 2 de, Landry Kismet diyor

bari yazıyorsun dakikasını da yazaydın, bu arada ingilizce de kismet olarak kullanılıyor zaten diye biliyorum translate baktım şimdi orada da çıktı ingilizce "kismet"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 28 Ağustos 2013; 8:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Now you see me'den bi kare. İzlerken tesadüfen farkettim.

Bu sahne süre olarak 1.41.28 de geçiyor.
    merak edenler bakabilir.
  • Bir ninja filminde güvenlikçinin kulubesine asılmış takvim ve takvimde bir nakliyat şirketi vardı turkçe yazılar vardı

• High School Musical filminde zengin kız aldığı eşyaları sayıyordu Türkiye'den Yastık aldım diyordu.Ve varmı bilmiyorum Sherlock Holmes 1'in son sahnesinde Holmes Türkiye ile ilgili bir şey söylüyordu.
  • Kore dizi-filmlerinde bol bol karşılanır. Arkada İstanbul Döner bulunur ya da Türk bayrağı bazen de Türkler hakkında konuşmalar geçer. Orası kardeş ülkemiz falan derler. Sıcakkanlıdır Koreliler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: selocan96

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: selocan96

Veee beklenen an geldi. O birr kuş serisi, o birr uçan teneke. Karşınızda şahin 1.6. Walking dead gururla sunar

Aslında pek alakası yok tofaşların ön hatları öyle değil.

Ben benzettim, kesin birşey diyemem. Olabilirde olmayabilirde, şahin değilse bile şahini andırıyor.

Sen benzetmişsin ki zaten şahinin türkiyeden başka bir ülkede var olacağını sanmıyorum

Kardeş sanki o eski model mercedes gibi bana öyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ceninterk

Veee beklenen an geldi. O birr kuş serisi, o birr uçan teneke. Karşınızda şahin 1.6. Walking dead gururla sunar

Bro hevesini kırmak gibi olmasın ama Tofaş değil o

İlk sayfadaki Gazanfer Bilo ya bittim bu arada

• 34 yaşındaki itfaiyeci Terry Lynch (Robert Urich), 20 yaşındaki kardeşi Jimmy (Timothy Hutton) ile New York'ta yaşamaktadır. Terry görev saati dışında bir olaya müdahale etmek zorunda kalır ve bir genç kızın hayatını kurtarır ancak kendisi ciddi şekilde yaralanır ve işinden olur. Kardeşi Jimmy'nin Belediye Başkanı Tyler ile görüşmek istemesi fiyasko ile sonuçlanır ve Jimmy birkaç kez kovulur. Belediye Başkanının politik mesajları nedeniyle graffiticilerden rahatsız olması ve anti-vandalizm kampanyası Jimmy'e ilham verir. Kimliğini gizleyerek graffiti ile gündem yaratmaya başlayan Jimmy kısa sürede medyanın ilgisini çeker, polislerin bir türlü yakalayamadığı Jimmy ağabeyinin lakabı "Turk" ve numarası "182"yi birleştirerek New York'u "Turk 182" graffitileriyle donatmaya başlar. Belediye Başkanını graffitileriyle köşeye sıkıştıran Jimmy amacına ulaşacaktır.

http://www.imdb.com/title/tt0090217

• bu da Weeds'in 2.sezon 3.bölümünden; Ermeni birisinin evine tutmak için bakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveAttack87 -- 11 Eylül 2013; 14:57:34 >
  • Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveAttack87

bu da Weeds'in 2.sezon 3.bölümünden; Ermeni birisinin evine tutmak için bakıyorlar

hahah vay be bende simdi baktim
    adam hata diyorki, asla bir ermeni restauranta türk kahvesi siparis vermeyin, kafanizi kirarlar
    Bu arada: 15dkk´da bu anlar geliyor

• Follow.

• Rihanna
  • eastern promises filminden;

türk asıllı ingiliz oyuncu, ayrıca game of thrones dizisinde oynuyor ordaki adı pyp

berber salonu

• Supernatural'da bir bölümde 'Türk gibi öldü' terimi geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.