Şimdi Ara

Yabancı hisse alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı hisse alıp kenara atmak istiyorum ama iş bankası kullanıyorum. iş bankasıyla yabancı hisse alan var mı? Komisyon 0,25 USD yazıyor.

General elektric gözüme kestirdim ucuz bence

Mesela 30 dolarlık hisse alsam 35 dolardan satsam komisyon hariç aktarma parası vb.. kesilir mi? yoksa komisyon hariç tüm para bana mı aktarılır

• Komisyonla ilgili linki atarmısın?Tşkkkk...............

• ''Yandaki örnek ekran görüntülerinde görülebileceği
    üzere 1 adet Coca-Cola Co. hisse senedinin tutarı
    yaklaşık 45,49 USD olduğundan, bu tutarın %0,25’i
    hesaplandığında 25 USD’nin altında kalacağından
    minimum (maktu) tutar olan 25 USD masraf olarak
    hesaplanarak tarafınıza gösterilmektedir.''

Astarı yüzünden pahalı olur düşük montanlı alınırsa.....

YTD...

• yabanci hisse senedi icin alim satim komisyonu 25 dolardir

ayrintili bilgi asagida

astari yuzunden pahaliya gelir diyen arkadas cevaben, eger sizin amaciniz minimum 300-400 dolar kazanc degilse neden alasiniz? o yuzden 25 dolar evet yuksek ama yapacak bisey yok,

ben garanti bank kullaniyorum tabiki memnun deiglim ama uzun vadeli yatirimciyim

hisselerim genelde temettu veren amerikan hisseleri

http://www.mrmilyoner.com/yurtdisi-piyasalarda-islem-yapmak/
  • ak portföyün amerikan hisseleri yatırım fonuna girebilirsiniz. son 5 senede yüzde 300 kar vermiş. ben yeni teknolojiler fonuna bir miktar yatırım yaptım. yıllık toplam paranız üzerinden yüzde 3.5 kesintisi var. ayrıca elde ettiğiniz kar üzerinden ise yüzde 10 stopaj var mevduat hesabı gibi. ona göre hesap edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

ak portföyün amerikan hisseleri yatırım fonuna girebilirsiniz. son 5 senede yüzde 300 kar vermiş. ben yeni teknolojiler fonuna bir miktar yatırım yaptım. yıllık toplam paranız üzerinden yüzde 3.5 kesintisi var. ayrıca elde ettiğiniz kar üzerinden ise yüzde 10 stopaj var mevduat hesabı gibi. ona göre hesap edin.
    dediginiz Fonlari bende takip ettim ve aldim ama cok az

kesinlikle alim yapilabilecek FON, ileride girmeyi dusunuyorum,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yapan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    öncelikle şuna dikkat edilmeli.

1-dolar tl deki öngörünüz

2- abd borsasındaki öngörünüz

ben dolar 5tl iken girdim 1 haftada yüzde 35 civarı kazanç alıp çıktım. şu an abd borsası şişik durumda.nereye gider bilemem ama trump gidene kadar sağlam kalabilir. abd borsasındaki anlamlı bir düşüş ve dolar tl deki uygun pozisyon yakalanırsa çok cazip olacaktır. şu an biraz riskli gibi. umarım mevzuyu anlatabilmişimdir. terste kalırsanız bekleme süresi uzar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

öncelikle şuna dikkat edilmeli.

1-dolar tl deki öngörünüz

2- abd borsasındaki öngörünüz

ben dolar 5tl iken girdim 1 haftada yüzde 35 civarı kazanç alıp çıktım. şu an abd borsası şişik durumda.nereye gider bilemem ama trump gidene kadar sağlam kalabilir. abd borsasındaki anlamlı bir düşüş ve dolar tl deki uygun pozisyon yakalanırsa çok cazip olacaktır. şu an biraz riskli gibi. umarım mevzuyu anlatabilmişimdir. terste kalırsanız bekleme süresi uzar.
    ekonomide iksir olmadikca TL dolarda bi degisme olacagini sanmiyorum, boyle bi asagi bi yukari gider daha
    ekonomi, cok bozuk,

abd duzeltme herkesin dilindeyse muhtemelen gelir ama halla yukseliyo rekorlar kiriyor
    ne olursa olsun dolardan cikilmaz simdi
    ABD hissen varsada cok oyle duseceginide sanmam, o para nereye gidecek? cin dahami guvenli veya turkiye

• Ben bu işe girmedim ama bankaların yabancı hisse senedi fonları var. Komisyonları ne kadardır bilmiyorum, onları araştırabilirsiniz. İş Bankası'nda var örneğin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.