Şimdi Ara

Yabancı kaynaklardan videolar izliyor musunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jordan Peterson , Andrew Huberman , Gabor Mate ve Julia Smith gibi insanları takip ediyor musunuz.

Yaklaşık 5 6 Senedir Jordan Peterson ve Son 2 yıldır Andrew Huberman ve zaman zaman Gabor Mate ve Julia Smith takip ediyorum.

Bu zamana kadar hayretle izlediğim Jordan Peterson'ın mitoloji bilgisinden ve sosyoloji bilgisinden yararlanmak dünya görüşünüzü değiştirebilir.

• Sanırım forum 0 cekiyor.

• Ben Bilge Adam Reis izliyorum. Araştırmanı öneririm.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Piyasada boş adam çok

• 8-10 yıl önce çok fazla yabancı kaynak takip ederdim. hatta takip ettiğim bilim insanlarından biri sonradan popüler olup Avustralya'nın STEM bakanı olmuştu ama bakan olduktan sonra sonradan kafayı kırıp bilimsel paylaşımları bırakıp sürekli cinsiyet özgürlüğü, feminizm vs paylaşımları yapmaya başlamıştı.

son senelerde bıraktım artık pek takip etmiyorum yabancı kaynak.

Türk elitleri zaten sevmiyorum. bana göre bu forumda ezik denen kişiler Türk elitlerden daha zeki kişilerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bizim forumu bırakma zamanımız gelmiş. Zaten eğitim seviyesi çok düşük bir yer. İnsanlarıda leş gibi. 36 Mg concertayı 3000 e satmaya çalışan eleman var burada  

• post modern hacı hoca takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 17 Temmuz 2024; 12:3:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

Neden öyle peki. Daha iyilerine bakmıyor musunuz. Yoksa sabit fikirli bir psikolojiye mi sahipsiniz.

• yabancı evet, saydıkların hayır

• bigrockcandymountain kullanıcısına yanıt

Kimleri izliyorsunuz. Ve neden :)

• kdirrx kullanıcısına yanıt

bu kanal ve kanalın misafirlerinin kanallarını izliyorum, tavsiye ederim. Siyaseti ele alış kapsamını beğeniyorum, çok takipçisi olan kişiler onu korumak için kendini tekrarlamak zorunda kalıyor

https://www.youtube.com/@AcademicAgent

• bigrockcandymountain kullanıcısına yanıt

Siyasi olmayan herşeye okeyim  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.