Şimdi Ara

YABANCI kitap önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar aslında klasik bir kitap önerisi sorusu gibi gelebilir fakat genel olarak yabancı kaynakları meth edip önerilerini fazla göremiyoruz.
    yazılım, programlama dilleriyle,network,big data vs vs alakalı hiç farketmez yabancı bitirdiğiniz kaynaklardan kitap önerisi yazar mısınız tabi bu kitapların size kattıkları olumlu veya olumsuz etkilerini paylasırsanız cok sevinirim

• Ben yaparak öğrenen değil, okuyarak öğrenen nesildenim, çünkü bizim zamanımızda böyle internet, bilgisayar falan yoktu, ödev yapmak için bilgi işlemden randevu alırdık, bilgisayar odasında sıraya girerdik, falan... o yüzden iyi kitaplarımız vardı, zaman kıymetliydi. Şimdi iyi kitap artık yok (varsa da ben rastlamıyorum), yaparak deneyerek öğrensinler modası var. İyi de, konu karmaşık ve zor, öğrenmiyor sadece anlamadan bazı şeyleri ezberliyorsunuz deneme yanılmayla. Bilmiyorum nasıl çözülecek bu durum. Bir tür doğal seleksiyonun insafına bırakıldı vaziyet: akıllı kurnaz olanlar bir yolunu bulup öğrensin, diğerleri elenip gitsin.
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Hak veriyorum. İnsanoğlu zaten sıkıstıgı ve zor durumlarda kaldıgı anda zamanı daha kıymetli kullanıyor.
    Öğretim üyeleri bile bu günümüz koşullarında yazılım veya donanım dersleri olsun girerken derste överler ama referans sıfırdır nerdeyse elbette öğrencilerde uğraşmalı düşündükleri bir nebze dogru gibi gelebilir fakat cok yüzeysel anlatmakta hatadır en kötü orta seviyelere inmek lazım diye düşünüyorum.
    Benim bu konuyu acma sebeplerimden birisi de türkce kaynaklara baktıgım vakit her kitapta nerdeyse sırf konsol işlemleri ve işin mantıgı anlatılmıyor örneğin bi nesneye yönelim prensiplerini bile cok basitinden gecip 1 kolay örnek gecerek sagıyorlar yabancı kitaplar baktıgımda ise adamlar en ufak gibi görünen konuları bile örneğin bi kütüphaneyi including ederken bile mantıgına kadar acıklıyorlar bunu sırf 2 sayfa gezdirerek bile anlayabiliyorsunuz cevabınız için teşekkürler

• s4hinsedat S kullanıcısına yanıt
    Şunu da belirteyim: benim zamanımda iyi kitaplar vardı derken tabii ki ingilizce kitaplardan bahsediyorum, Türkçe hiçbir şey yoktu kötüsü bile... windows'u word'ü excel'i bile hala ingilizce kullanırım, yok alışamadım ötekilere çünkü biz hep ingilizce başladık ve kullandık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    geçen ay açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.