Şimdi Ara

Yabancı Kuralı Yüzünden Milli Takımı Yediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu söylenti çok dolaşıyor ortalıkta . Sırf yabancı kuralı değişsin diye bu 11 çıkarılmış ve Rumen gipsysi maçtan sonra ilk lafı kurala getirmesi siyasilerin açıklaması falan hep bunu gösteriyor , Türk oyuncular oynamıyor diye basta Ahmet Bulut olmak üzere yerli menejerler siyasi idare ile iş birliğine gitmiş durumda Pastadan payı azalanlar şuan kuralın değişmesi için elinden geleni yapıyor

Elinizden geldiği kadar sosyal medyada tepki gösterin

• Bu operasyon bütün takimlara. Nedeni yerliye 5 verip 1 performans alacaklarına yabancıya 3 verip 5 performans alıyor. Hangi kulüpten boyle bir açıklama var? En fazla fb destekler aziz basta olursa. Ali koc vs gelirse o zaman isler değişir.

Son iki sezon yapilan transferler gösteriyor ki sınır türk futboluna vurulmuş pranga. 3 sezon öncesine kadar yerliler icin yurtdışı hayaldi. Çünkü burada yer garantiydi. Üç büyüklere kapağı at iki sezon oyna 3 sezon yat parayi kir. Oradan bir başkasına.

Düzen buydu. Bu sezon bakıyorsun hak edeni oynatmaya çalışıyor tdler. Bugune kadar hicbir td bu sinir hakkinda konusmadi çünkü biliyorki ucuza yabanci var. Yerliler göbekten oynayamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Arda'lar yetiştirmemiz lazım diyorlar ya. Cengiz var neden kimse konuşmuyor? Yabancı sınırı devam ediyor olsa Başakşehir'in Cengiz'i gönderebileceğini sanmıyorum açıkçası ama değerini de bulunca gönderdiler ve yerini de doldurdular, öyle bir kaygıları olmadı.

Gerçekten Arda hakkında, hem Atletico'da, hem Barca'da, sayısız haber gördüm "Arda'dan mükemmel gol" diye, açtım ve boş kaleye yuvarladığı golleri izledim, "Mükemmel asist, harika pas" diye geçtikleri videoları izledim gayet normal şeylerdi.

Enes, Cengiz v.s. bu çocukların medyada adamları yok diye mi fasulyeden sayılıyorlar?

Hayır bir de hep diyorum, buradan Avrupa'ya giden Türk futbolculara bir şeyler oluyor, bir anda vücutları şekle giriyor, disiplinleri artıyor, daha profesyonel oluyorlar. NEDEN? Çünkü rekabet var, garanti forma yok. AVrupa'ya giden Türk futbolcu biliyor ki çalışmazsam, kendi potansiyelimi aşmazsam bana burada forma yok.

Türkiye'de ne oluyor? Adam diyor ki zaten formam garanti. El mahkum beni oynatacaklar. Rekabet olmayan yerde başarıdan söz edemezsiniz.

Yabancı sınırı varken İtalyan, İngiliz takımlarını falan yeniyormuşuz. Aynen 40 yılda 1 jenerasyon yakalayınca yeniyoruz.

Yapılan algıya bakar mısınız. Sanki Türk oyuncu sınırı var gibi konuşuluyor, isteyen 11 Türk oyuncu ile sahaya çıkabilir ama çıkan yok. Neden? Çünkü kapasiteleri yok.

İkinci algı da şu, yabancı sınırı geldi, Milli Takım ve kulüpler başarısız olmaya başladı. Sınır olan 60 sene Dünya Kupasına 2 sefer katılmışız biri yazı tura ile kimse konuşmuyor. Algıya bak. Sanırsın yabancı sınırı varken her katıldığımız Turnuvada çeyrek final-yarı final-final yapıyorduk.

• Başka bir konuda aynı düşüncemi yazdım, ki bu şekilde düşünen baya kişi vardır. Resmen sabote edildi ve örgütlenilmiş bir şekilde hepbir ağızdan laflar gelmeye başladı. utanmasalar maç biter bitmez başlayacaklardı. Gerçi belki başlamışlardır, milleti milli takımdan soğuttukları için izlemedim :)

Ek olarak, yabancı sayısını kıstılamadan da altyapıya önem veilebilir. Tabi bu şekilde yapmak işlerine gelmeyecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Başka bir konuda aynı düşüncemi yazdım, ki bu şekilde düşünen baya kişi vardır. Resmen sabote edildi ve örgütlenilmiş bir şekilde hepbir ağızdan laflar gelmeye başladı. utanmasalar maç biter bitmez başlayacaklardı. Gerçi belki başlamışlardır, milleti milli takımdan soğuttukları için izlemedim :)

Ek olarak, yabancı sayısını kıstılamadan da altyapıya önem veilebilir. Tabi bu şekilde yapmak işlerine gelmeyecek :)

Bu ülkede alt yapıyla sadece Altınordu başkanı Seyit Mehmet Özkan gibi helal süt emmiş, vatansever insanlar uğraşır. Medyada gördüğünüz isimlerin çoğu ya kulüplerin parasını cebe indirmek ya da reklamlarını yapmak peşinde.
  • Aslında haklılar.

Hatırlamıyomusunuz 2010 2012 2014 ve 2016 yılında ki turnuvalarda takım canavar olmuştu. 2012yi kazanmıştık ama 2014 de hakem yüzünden finali kaçırmıştık.

Şimdi yabancı sınırı arttı ve 2018e katılamıyoruz.

• Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut: "25 Türk futbolcuyla oynamak serbest. Yabancı sınırından rahatsız olan tercih edebilir."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de oyunlar bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaştaki kibirden midem kalktı. Ne demek yahu ''Rumen gipsysi?
    Hem adama hakaret edecek hem de bunu yaparken yeterince cesur olamayıp kendine komik olduğunu sanarak ingilizce kelime kullanacak?

Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.