Şimdi Ara

yabancı pasaporta iphone imei kayıt hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Amerika'dan gelecek iPhone 14 Pro Max'in imei kaydını yapmadan önce sormak istedim. T.C. vatandaşlığının yanında aynı zamanda Yunan pasaportum var. Yurt dışı giriş çıkışlarımda bu pasaportu kullanıyorum. E-devlet Imei kaydı ekranında yabancı pasaport vasıtasıyla da kayıt yapılabileceği gözüküyor. Ancak bu sadece T.C. vatandaşlığı olmayan yabancı uyruklu kişiler için mi yoksa çifte vatandaşlar da bunu kullanabiliyor mu? Bilgisi,deneyimi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

• TC kimlik numarası olanları kabul etmiyor diye biliyorum…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Evet problem oluyormuş. Bunun çözümü için şöyle bir videoya rastladım faydalı olabilir :

https://www.youtube.com/watch?v=bV6siXzwrVU&ab_channel=%C3%96zg%C3%BCrAYDIN

Aynı zamanda 120 gün için KKTC'ye de Türk kimliğim ile giriş-çıkış yaptım. Pasaport yerine kimlik vasıtasıyla da Amerika'dan getirteceğim telefonun kaydını yapabiliyorum değil mi?

• merhabalar öncelikle bende geçen hafta bulgaristandan 14 pro bir cihaz getirdim.Fakat şuan telefonu kaydedemiyorum bir takım bazı sıkıntılar oldu ve burada belki bilen birisi vardır diye.

öncelikle çifte vatandaş olduğum için bulgaristan pasaportu ile ülke çıkış ve giriş yaptım günü birlik.Fakat gümrükte polis kontrolünden geçerken çifte vatandaş olduğum için tc kimlik kartımıda alıp sisteme işliyorlar.Fakat e devletten şuan telefonu kaydedemiyorum.BTK ile görüştüm fakat benden bir çok belge vs talep eetiler oda sorun değil fakat oradaki bir sorun isim denklik belgesi TC doğumlu olduğum için nüfus müdürlüğünden isim denkliği çıkaramıyorum ve bulgaristandan ancak isim denklik belgesi alabilirmişim.

Yani çok saçma bir döngüye girdim polisler sistem üzerinden aynı kişi olduğumu görebiliyorlar fakat kayıt işleminde maalesef beni sistem aynı kişi olarak saymıyor.Bulgaristan dan isim denklik için bayağı vakit ve para kaybı olacak benim için aklıma başka bir çözümde gelmiyor var mı bu tarz bir problemi olan ve ya bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirm.

İyi forumlar.

• airbus450 A kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben de aynı durumdayım, çözebildin mi? çözebildiysen nasıl yaptığını anlatabilir misin? teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.