Yeşil sigorta var. Kendi aracınızla yurt dışına çıkmak istediğinizde ayrıca bu sigortayı yaptırmanız gerekiyor. Bir nevi zorunlu trafik sigortasının Avrupa'da geçerli versiyonu. Karıştığınız kazada kusur sizdeyse bu sigortadan işlem yapılıyor. |
Yabancı plakalı bir otobüs gece aracıma çarpıp kaçtı. (Bütün deliller görsel olarak mevcut) (2. sayfa)
-
-
Kasko veya savcılık araç sahibi şirketin tespiti için Ticaret Bakanlığına başvuru yapabilir. Yabancı plakalı ticari taşıtlar ülkeye giriş esnasında sınır kapısındayken 2 nolu taşıt takip sistemine kayıtları yapılır. Bu kayıt yapılmadan otobüsün sınırdan içeri girmesi mümkün değil.
-
Hangi suç var da delil isteyecek. Suçu söyle bana. Suç olmayan şeyle ilgilenebilir mi? İcra dosyalarına da baksın o zaman savcı. Savcı işini yapmıyor diyerek haksız yere bir mesleği karalıyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otobüs şoförü gibi düşüneyim.
Geceki vuran otobüs bu değil. Ben sabah geldim. Sabah plakasını gördüğün otobüsün gece vuran otobüs olduğunu nereden biliyorsun. Dünyadaki tek Setra otobüs bu mu?
Derse ne olacak. Maksat yokuşa sürmek veya inkar etmek olsun.
-
Dediginiz guvence hesabi sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil birsey olmaz yahu
O zaman yabancı plakalı diye kürüsün gitsin önüne geleni
Ne biçim savcılar var anlamak mümkün değil
2 yıllık zamanaşımı var değer kaybında 7 ay beklemeniz bile hata. Evraklarınızı toplayın bir avukata verin yapılabiliyorsa sigorta şirketinden, limiti dolmuşsa araç sahibinden tahsil eder. Konu sahibine gelince savcılık bakmıyor diye bırakmayın kayıtların peşini, kameralar varsa sulh hukukta tespit davası açıp kamera kayıtlarını aldırabilirsiniz. Peşine düşmezseniz muhtemelen kaskonuz hasarsızlık indiriminizi bozup onarımı yapıp aracı teslim edecektir. Geçmiş olsun diyelim.
Araç ile yurt dışına çıkarken pasaport ile birlikte en kritik evrak
Oradaki araçları bir nevi senin hatandan koruyan sigorta
Çoğu kapıda pasaporta ve sadece buna bakarlar
Ben hep şirket aracıyla çıktığımdan vekalet de oluyor
Vekalet / ruhsat bakmazlar bile çoğu zaman
Kosova da sadece o yeşilide tanımadı kendi ekstra yaptırmıştı
Bugün Gemlik’ten Osmangazi ye doğru gidiyorum
Sol şeritten 2 km geriden sellektör Çaka Çaka yardırıyor biri
Ben geçtim ortaya önüne gelene sellektöre basa basa tampon yapıyor
Mercedes gls , Rus plakalı
Şu kıtada iddia ediyorum hiç bir araç kendi ülkesi dışında bizim ülkeye gelen yabancı araçların kullandığı gibi araba kullanamaz
Ben yabancı plaka araçların bu şekilde araç kullanabildiği bir ülke daha görmedim
Otobüs oradan çok zor gectigi belli oluyor. Yola parketmissiniz sanirim. Ve yolu cok daraltmissiniz. Eger cok yakinda kavsat donus falan varsa sigorta sizi hakli bulmayabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allahtan kaskonuz var. Olmasaydı maalesef büyük bir masraf sizi bekliyordu. Kasko firmanız aracınızı yaptırır size teslim eder. Yaptığı masrafı tahsil için ise sizin verdiğiniz delillere göre ya takip eder yada bırakır. Siz bundan sonrası için aracınızı en iyi şekilde yaptırıp teslim almaya bakın. Maddi olarak kazanacağınız tek şey aracınız yaptırılıp size verilmesi. Bu otobüsü bulmanız veya mahkemeye müracat etmeniz size zaman kaybından başka bir şey kazandırmayacak maalesef uğraştığınız ile kalacaksınız. Araç bulunsa bile size maddi bir kazancı olmayacak çünkü zararınızı kasko firmanız üstleniyor. Değer kaybı almak üzere bulmak istiyorsanız şu durumda o bile zor. Araba çoktan yurt dışına çıkmıştır bile.
-
Şöförde sıkıntı var. Site çevresine bakan bütün kameraları incelediğimizde adamın yolda ilerleyişinde büyük problem var. Diğer sokakta da araçların yanından silme geçiyor zaten. Park ettiğim yerin yakınında kavşak veya dönüş yok, dümdüz boyuna kaldırım ve bir park etme yasağı belirten tabela yok. Sürekli olarak park edilen bir yer. Yolu da herhangi bir aracın geçmesine engel olacak şekilde daraltmadım.
-
Otobüs dönüş esnasında kaldırıma çıkıyor onun sarsıntısı ve aracın uzun olmasindan dolayı ses vs. Hissetmemiştir muhtamelen.
Bölgede'ki otellere sorabilirsiniz muhtamelen gece gelip sabah çıkış yapmış sote bir yere çekip uyuyup sabap bir otelden yolcu vs almış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 21 Ekim 2022; 0:29:11 >
Çevre otellere sormuşsunuz yeni gördüm mesajınızı o şekilde bulunmadıysa artık kaskoya kaldinis gönül isterki araci bulup tutarı kişiden rica edip en azından kaybınız bu derece olmazdı. Geçmiş olsun
Hocam girmeye çalıştığı yer yan taraftaki boş arsa çoğu zaman tırların da park ettiği, çünkü döndüğü yere bir yol devam etmiyor.
-
Muhtamelen uyumak için girip sabah çıktılar o zaman
Geçmiş olsun umarım hakkınızı sonuna kadar alırsınız.
-
hocam herşeyi geçtim tamam çarpmış ama benim bildiğim sokak köşelerine park etmek de yasak. otobüs ordan dönüyor yani köşe sayılacak bir yer. bu demek değil ki çarpsın kaçsın ama oradan çöp kamyonu tır itfaiye araci vs zorlanmadan geçemeyecek gibi... hatırladığım kadarıyla dönemeçlere sokak köşelerine park etmek de yasak diye biliyorum. bunu sizi suçlayıcı düşüncelerle değil önlem alınması gerektiğini bilmeniz için söylüyorum. milyon çeşit kişi var yokuş inildiğinde yokuş bitimine dönemece asla park etmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X