Şimdi Ara

Yabancı Sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçeli forumdaşlarım,yabancı sınırı hakkında düşünceleriniz nelerdir.Sene sonunda camia taraftarı olarak sizin gönlünüzden geçenler neler.Fikirlerimizi,görüşlerimizi paylaşalım.Ben avrupa birliği kriterleri değilde 8+.. şeklinde bi kural çıkacağını düşünüyorum,kademeli olarak arttırırlar,sonrada avrupa birliği statüsüne geçeriz.Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Karar saçma ama Gs yönetimi bu kararı değiştirmek için doğru programlama ile çalışmadı.Biraz da Gs'nin suçu var.Yabancı sınırı kalkmalı ama bizim açımızdan bu sene kalkmaması işimize gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Karar saçma ama Gs yönetimi bu kararı değiştirmek için doğru programlama ile çalışmadı.Biraz da Gs'nin suçu var.Yabancı sınırı kalkmalı ama bizim açımızdan bu sene kalkmaması işimize gelir.

Ben bu fikrine katılmıyorum,şu gün 2 takımın çıkarıda yabancı sınırının kalkması yönünde.Fenerbahçe forvet alıcak 11 yabancısı var,en az 2 sini yollamak zorunda.Bizde culio elmander giderse 9 kalıyor,1 yabancı alabiliriz.Bu yönden bakınca fenerbahçenin daha çok ihtiyacı var gibi duruyor.Bu sınırlamada Holmen transferinide anlamakta zorlanıyorum.
  • Yabancı sınırının kalkmaması Fener'in bir ihtimal şampiyon olma ihtimalini,imkansızdan belkiye çıkarır.
  • Tamamen gereksiz.Birde Türk futbolcuların bonservisleri 2-3 katına çıkıyor böyle.Zaten oynayan adam her türlü oynar yani.Mesela Gökhanın yerine niye adam alalım ki ?

Bak böyle bir sınırlama yerine ilk 18 de 21 yaş altı en az 3 oyuncu olacak falan deseler mükemmel olur.O zaman biraz daha altyapıya önem verilir,genç çocuklar keşfedilir.
  • Yabancı sınırını kesinlikle desteklemiyorum. Ama Yerlilerdede, diğer takımlara göre birsürü kaliteli alternatifimiz var diye düşünüyorum.

En başta, Kaleci faktörü..
    Kaleci:Volkan,Mert

Sağ Bek:GG,Topuz

Stoper: Egemen,Bekir

Sol Bek:Hasan Ali

Libero:Topal,Emre

O.O:Alper,Salih

Sol Açık;Caner

Sağ Açık:Topuz

Santrafor: Sadece türk sant. eksik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Tamamen gereksiz.Birde Türk futbolcuların bonservisleri 2-3 katına çıkıyor böyle.Zaten oynayan adam her türlü oynar yani.Mesela Gökhanın yerine niye adam alalım ki ?

Bak böyle bir sınırlama yerine ilk 18 de 21 yaş altı en az 3 oyuncu olacak falan deseler mükemmel olur.O zaman biraz daha altyapıya önem verilir,genç çocuklar keşfedilir.

Bence sağlıklı bi altyapı sistemi tüm kluplere zorunlu kılınmadan,senin bu söylediğin kuralda yabancı sınırlaması kadar saçma olur.Yetersiz adamlar kadroya girer.Şuanda bizim sorunumuz,altyapıda eğitim veremiyoruz,futbolcuların şans bulma sorunu yok bizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Yabancı sınırını kesinlikle desteklemiyorum. Ama Yerlilerdede, diğer takımlara göre birsürü kaliteli alternatifimiz var diye düşünüyorum.

En başta, Kaleci faktörü..
    Kaleci:Volkan,Mert

Sağ Bek:GG,Topuz

Stoper: Egemen,Bekir

Sol Bek:Hasan Ali

Libero:Topal,Emre

O.O:Alper,Salih

Sol Açık;Caner

Sağ Açık:Topuz

Santrafor: Sadece türk sant. eksik.

Onların 2 side bizde işte Burak ve Umut.Ama söylediğine katılıyorum,yetenekli adam zaten kendi şansını yaratır,sınırlama pozitif bi ayrımcılıktır resmen.GG nin,selçuk inanın,semihin oynamak için böyle sınıra ihtiyacı yok adam iyiyse zaten kesiyor,yabancıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizovic

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Tamamen gereksiz.Birde Türk futbolcuların bonservisleri 2-3 katına çıkıyor böyle.Zaten oynayan adam her türlü oynar yani.Mesela Gökhanın yerine niye adam alalım ki ?

Bence sağlıklı bi altyapı sistemi tüm kluplere zorunlu kılınmadan,senin bu söylediğin kuralda yabancı sınırlaması kadar saçma olur.Yetersiz adamlar kadroya girer.Şuanda bizim sorunumuz,altyapıda eğitim veremiyoruz,futbolcuların şans bulma sorunu yok bizde.

Demek istedigim zaten altyapi gelisimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Karar saçma ama Gs yönetimi bu kararı değiştirmek için doğru programlama ile çalışmadı.Biraz da Gs'nin suçu var.Yabancı sınırı kalkmalı ama bizim açımızdan bu sene kalkmaması işimize gelir.

Ben bu fikrine katılmıyorum,şu gün 2 takımın çıkarıda yabancı sınırının kalkması yönünde.Fenerbahçe forvet alıcak 11 yabancısı var,en az 2 sini yollamak zorunda.Bizde culio elmander giderse 9 kalıyor,1 yabancı alabiliriz.Bu yönden bakınca fenerbahçenin daha çok ihtiyacı var gibi duruyor.Bu sınırlamada Holmen transferinide anlamakta zorlanıyorum.

Holmen transferi gereksiz bizde çok yabancı var ama çoğu gereksiz

Alves
    Yobo(gereksiz)
    Kadlec(gereksiz)
    Holmen(gereksiz)
    Meireles
    Baroni(gereksiz)
    Webo(gereksiz)
    Stoch
    Sow
    Kuyt
    Krasic(gereksiz)

Bana kalsa kuracağım kadro şöyle olur

Volkan
    GG-Alves-Egemen-.H.Ali
    Topal
    Emre(Salih)-Alper
    Kuyt-Transfer-Sow

Toplam yerli kalitesi bakımından Gs'den üstünüz onun için yabancı sınırı bizim lehimize

• quote:

quote:

quote:

Holmen transferi gereksiz bizde çok yabancı var ama çoğu gereksiz

Alves
    Yobo(gereksiz)
    Kadlec(gereksiz)
    Holmen(gereksiz)
    Meireles
    Baroni(gereksiz)
    Webo(gereksiz)
    Stoch
    Sow
    Kuyt
    Krasic(gereksiz)

Bana kalsa kuracağım kadro şöyle olur

Volkan
    GG-Alves-Egemen-.H.Ali
    Topal
    Emre(Salih)-Alper
    Kuyt-Transfer-Sow

Toplam yerli kalitesi bakımından Gs'den üstünüz onun için yabancı sınırı bizim lehimize

+1907

• yabancı sınırı aşırı gereksiz bi olay fakat şuan işimize geliyor
  • Zamanında Aziz Yıldırım sınırsız olsun deyince nedense bu diğer üç takım başta gs olmak üzere hepsi türk futbolunun düşmanı ilan etmiştiniz. Türk futbolu geriye gider diyordunuz, ortak basın açıklamaları yapılıyordu. Ne oldu şimdi??

Belki geçen sene bu karar alınmasa takımlar ona göre kadrolarını oluşturacaklardı. Niye karar ilk alındığında itiraz edilmedi?

Aziz Yıldırım birşeyler söylerken hep anadolu kulüplerinin düşmanı ilan edildi, sadece Fenerbahçeyiş düşünüyor dendi. Şimdi gs acaba bu sınırın kalkması için uğraşırken sol beke alacağı adamımı düşünüyor yoksa türk futbolunumu?

Ayrıca her zaman yabancı sınırının çok saçma olduğunu düşünüyorum.. İyi futbolcu çıkar topunu oynar Tuncay,Arda bunlara en iyi örnektir. Yok şans verilsin bilmem ne yapılsın bunlar hikaye. Tuncay Şanlı ikinci ligden geldi çatır çatır top oıynadı.

• Türkiye için sınırsız yabancı gereksiz.ülkenin paraları neden yurtdışına aktarılsınki? şuan 6+2 toplam 8 yabancı yeterli. öyle tribünde yabancıya sıcak bakmıyorum o yüzden 6+0+4 kuralı saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Zamanında Aziz Yıldırım sınırsız olsun deyince nedense bu diğer üç takım başta gs olmak üzere hepsi türk futbolunun düşmanı ilan etmiştiniz. Türk futbolu geriye gider diyordunuz, ortak basın açıklamaları yapılıyordu. Ne oldu şimdi??

Belki geçen sene bu karar alınmasa takımlar ona göre kadrolarını oluşturacaklardı. Niye karar ilk alındığında itiraz edilmedi?

Aziz Yıldırım birşeyler söylerken hep anadolu kulüplerinin düşmanı ilan edildi, sadece Fenerbahçeyiş düşünüyor dendi. Şimdi gs acaba bu sınırın kalkması için uğraşırken sol beke alacağı adamımı düşünüyor yoksa türk futbolunumu?

Ayrıca her zaman yabancı sınırının çok saçma olduğunu düşünüyorum.. İyi futbolcu çıkar topunu oynar Tuncay,Arda bunlara en iyi örnektir. Yok şans verilsin bilmem ne yapılsın bunlar hikaye. Tuncay Şanlı ikinci ligden geldi çatır çatır top oıynadı.

Geçmişte ki yönetimimizin yanlış tavrı, şuan ki yönetimi bizleri bağlıyorsa orda yanlış var.Hele ki örnek gösterdiğin adam aziz yıldırım şike suçundan yargılanıyorken.

• Yabancı sınırı çok saçma ama karar doğru. Takımlara bildirdikleri karara göre transfer yaptı takımlar, ondan sonra çıkıp kararı değiştirmek olmaz. Seneye mutlaka sınırın daha rahat bir hâl alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Yabancı sınırı çok saçma ama karar doğru. Takımlara bildirdikleri karara göre transfer yaptı takımlar, ondan sonra çıkıp kararı değiştirmek olmaz. Seneye mutlaka sınırın daha rahat bir hâl alması lazım.

Kesinlikle katılıyorum,kural son anda değiştirilseydi yanlış karar verilmiş olurdu.Ama bu sene sonu kesinlikle değişmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

yabancı sınırı aşırı gereksiz bi olay fakat şuan işimize geliyor

bütün yabancı sınırı konularının özetidir. 2 sene sonra sınırsız olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussien43

quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

yabancı sınırı aşırı gereksiz bi olay fakat şuan işimize geliyor

bütün yabancı sınırı konularının özetidir. 2 sene sonra sınırsız olabilir

O kadar beklemicekler,zaten fenerbahçe avrupadan ceza yerse,tüm takımlar kendi çıkarları için birleşip tff yönetimide paketler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Zamanında Aziz Yıldırım sınırsız olsun deyince nedense bu diğer üç takım başta gs olmak üzere hepsi türk futbolunun düşmanı ilan etmiştiniz. Türk futbolu geriye gider diyordunuz, ortak basın açıklamaları yapılıyordu. Ne oldu şimdi??

Geçmişte ki yönetimimizin yanlış tavrı, şuan ki yönetimi bizleri bağlıyorsa orda yanlış var.Hele ki örnek gösterdiğin adam aziz yıldırım şike suçundan yargılanıyorken.

Yönetim ile alakası yok emin ol. Bu yönetimde aynı şeyi yapardı çünkü o zaman sınırsız yabancı işinize gelmiyordu.

Şike suçundan yargılanıyor dediğin Aziz Yıldırım tv gelriini 4 katına çıkardığında paraları çatır çaıtr almayı biliyordunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.