Kurtlar Vadisi operasyon müziğini açmış otobanda 286km/sa hızla gidiyor. Yok mu bunun cezası. Daha bir sürü video var bunun gibi. Ne arabanın ne senin parçan kalmaz o hızla bir kaza yapsan. Bir başkası 368km/sa hızla gidiyor. Bir başkası 344km/sa hızla gidiyor. 348km/sa hızla gideni.. 342km/sa hızla giden eleman.. Ne bunlar. Belliki hız sınırı cezaları çok az çerez parası bu tiplere. Ben 155km/sa hızı 1km/sa geçsem ceza geliyor. Hatta 146km hızla ceza yemiştim diye hatırlıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 8 Ağustos 2024; 16:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye’de otobanda hız sınırı yok mu?
-
-
valla önceden ben de kızıyordum ama şu hangi şeritte gideceğini bilmeyen sol ve orta şerit ihlalcilerinden sebep bunlara ve makas atanlara kızamıyorum bile artık
-
Polise veya EDS'ye yakalanırsa yiyeceği maksimum hız sınırı cezası 51/2-c maddesine göre 6.439 TL.
Sence dokunur mu o araçları kullananlara?
-
İlk fotoğraf hariç hepsi aynı kişi şaire selamlar
-
Vasıfsız magandalar Kuzey Marmara Otoyolu'nda 180 ile en sol iki şeritten gitmeyi çok seviyor. Halbuki arabanın anasını ağlattıklarının farkında değiller. Bunların kullandığı bu arabaları ikinci el olarak almak büyük enayiliktir.
-
bu tür magandalara terörist olarak bakılıp en yüksek ceza verilmeli. 3-5bin lira kimsenin ipinde değil. en katı ağır hapis cezaları gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 21 Ağustos 2024; 15:28:48 > -
Kesinlikle şu fast nasıl yola çıkabiliyor anlamıyorum. Biz yapsak polis dibimizde biter. Bu adam birbirinin canına kasdetmeden yakalanır .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çifte standart, muz cumhuriyeti. ne dersen de hocam yapacak bir şey yok. inandıkları allah acılar çektirerek gebertir inşallah böyle tipleri diye beddua etmekten başka bir şey gelmez sıradan vatandaşın elinden.
-
valla bende hız yapmayı severim ama hız yapılacak yer var yapılmayacak yer var.
Benim yaptığım en yüksek hız istanbul havalimanından çatalca istikametine doğru 250km/h görmüştüm 4 şerit bomboş yoldu zaten.
Ama bu magandaların gece gündüz demeden her yerde o hızlara çıkması tamamen salak cesareti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ergen işi.
-
Golf gibi Cupra gibi binek araç olarak üretilmiş araçlarla bu hızlara çıkmak intihar bence. Yandan yiyeceğin güçlü bit rüzgar bile savrulup gitmene yeter artar. Yerine göre 3 tonluk S kasaları bile sallıyor yan rüzgarlar özellikle viyadük geçişlerinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X