Futbol iflasta. Futbol bitmiş. Tribünler boş. 11 yabancıyla sahaya çıkan takımlar var. Ülkede dert kalmamış gibi Ziraat Bankası futbolcuların milyon dolarlarını ödemeye çalışıyor. Anadolu kulüplerinin çoğu krizde. Köklü şehir takımları iflasta, transfer yasağındalar.
Tüm kaynaklarımızı yabancı oyunculara milyon eurolar olarak aktarmaya çalışıyoruz. Hani yabancı serbest olunca Avrupa'da başarı gelecekti. Hani nerede Avrupa başarısı. Boş bir söylem olduğu ortaya çıktı. Ben Avrupa'da başarı istemiyorum. Kendi ligimin eğlencesi bana yetiyor arkadaşlar.
Yabancı sayısı 4 ile sınırlarındırılmalı. TFF 1. Lig'de de yabancı oynatmak yasak olmalı. 4 yabancı olunca FB-GS maçı izlenmeyecek mi. Tam tersine çok daha zevkli olacak. Altyapıdan bazı Türk oyuncular zorla da olsa sivrilecek, milli takımımız da düzelme yoluna gidecek.
Passolig'in kaldırılmasıyla tribünler tekrar dolacak. Şimdikine göre çok daha güzel bir futbol ortamı oluşacak.
Kulüpler denetlenecek, kafalarına göre, gelirinden fazla milyon euroları kimse oyunculara akıtamayacak.