arkadaşlar yabancı bi siteden alışveriş yapacağım Kanada sitesi bu bana hava yolu ile kargo ücreti 10$ dediler ??? sadece 10$ mı, üzerine bişey eklenir mi? yani Türkiye ye gelip extra masrafları çıkarmı ?? alacağım site de bu
başka bir arkadaşım da dedikleri fiyatı alırlar sana ptt getirir diyor iyice kafam karıştı gümrükten de 100€ altındakiler takılmıyo diyo biliyorum
Evet bayram fırsatı da var ama gene de şans işi, uğraşacak zamanın varsa denemek istersen...
yurtdışından gelen kargo nasıl oluyor oradan bir arkadaş tel yollasa gümrük vesaire ne tür ödemeler çıkar...
ufknot @ moralini bozmak istemem ama ben istifa etmiş yardımcı karneli bir güm.müşaviriyim. Dışarıdan getireceğin ürün şayet fiyatı yükselirde posta güm. takılırsa mutlaka yırtık bir gümrükleme personelinden yardım iste yoksa 3-5 satılık insanın eline oyuncak olursun. Kolay gelsin...
alacağım ürün 80-90 $ bişey benim anlamadığım en yukarıda yazdığım o kargolar ile ürün gelince burada ekstradan para ödermiyim ? ürün bana ne ile kimle gelir? alacağım sitede 9-10 $ kargo gösteriyo ama canada firması belli olmaz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme