Şimdi Ara

Yabancı Ülkeden Diablo almak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ne olur ne olmaz diye bi soriyim dedim.Türkiyedeki stok sorunundan sonra almanyadan getirtmeye karar verdim ama her hangi bi sorun çıkarma dil veya başka bir sorun? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Verdiginiz cevaplar için teşekkürler... :)
  • Oyun full almanca olarak gelir (dublaj vs.) oyunu yüklerken ing. versiyonunu indirebiliyosun.. (battle.net den indiriyo, oyunun içinde ing yok). Yani dil konusunda sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 2 Haziran 2012; 20:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaoSTRx

Merhabalar ne olur ne olmaz diye bi soriyim dedim.Türkiyedeki stok sorunundan sonra almanyadan getirtmeye karar verdim ama her hangi bi sorun çıkarma dil veya başka bir sorun? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam oyunu Almanyadan getirmeyi göze almışsın ama onu yapacağına kargo felan bekleyeceksin kaç gün, internetten battle netten al. Anında eline ulaşır
  • quote:

Verdiginiz cevaplar için teşekkürler... :)

Şu mesaj yazıp cevap alamayan adamın tribine bitiryorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Verdiginiz cevaplar için teşekkürler... :)

Şu mesaj yazıp cevap alamayan adamın tribine bitiryorum ya.

Post kasmak için herşeyi yapanlara bayılıyorum bende kardeşim :)
    Eger almanyadan getirtircek olursam pazar günü elime ulaşıyordu o yüzden sordum sagolun stok beklemekten iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaoSTRx -- 2 Haziran 2012; 21:00:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.