Şimdi Ara

Yabancılara TÜRKÇEYİ öğrettik --OSMANLI--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu resim de de görüldügü gibi yabancı bir arkadaşımıza turkçeyi öğrettik.

Olayı anlatıyorum: Çok yıldızlı Trade yaparken bana rast geldi jangan sefalarında. Ben gruptaki 2 hunteri hazırlıksız yakaladım. indirivemişim. çok da mal olunca toparlayıp kaçması uzun sürdü. Bu arada hem şehirden geri geldiler can havli ile malları kurtarmak ümidiyle. Bu sefer iki kişi beni öldürdü. Ben durur muyum... hemen şehirden atımla geldim. Araması biraz zaman aldı ama nihayetinde buldum ve tekrar malları alıp zimmetime geçirdim.
    Bu arkadaşlar daha sonra da bana selam göndermişler resimde de görüldüğü gibi zaten CHAT penceres kısmına bakarsanız siz de göreceksiniz.

Yakında türkçe uluslararası diller arasına girecek.

burdan ne anlıyoruz bi insan azmederse her lisanı konuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertopasha -- 23 Nisan 2006; 23:30:38 >

• guzel olmus yaralı olmus
  • türkçemizi dünyaya yayıyorsunuz ne gusel iş yapıonus bea

metin
  • seni nuker seni kaçmadı gözümden.
  • yaa beyler sadece küfür mü

ne diyim ben size

bence eleman azeri falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 24 Nisan 2006; 15:54:20 >
  • ben oyun oynuyorum 2 yıldız kervan götürüyorsam da devrile bilir ama gurur meselesi yapmanın da bi anlamı yok.
    Bu yabancı arkadaşa da söyledim para önemli deil gel vereceğim dedim. sadece eylence yaptık. o korumaya çalıştı ben çalmaya ben çalmışım yada o korumuş ne farkeder. adrenalin oldu.
    Sonradan Pres ile arkadaş olduk
  • helal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede azeri sanirim
  • dostum sanırım mesajı değiştirip resmi geri almışsın tekrar koyda bizde görelim
  • bikere beni öderisen sen server-de lv kaldaranadjaksan
    sanırım dior ki gardaşımız beni öldürürsen sen serverde level alamayacaksan
    ondan sonrada sövmüs bi güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.