Şimdi Ara

Yabancıların Turklere karsı yaptıgı terbiyesızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARK. HER ZAMAN DA KÜÇÜKLERDE SORUN BULUYONUZ BAZEN DE VELET DİYORSUNUZ
    YAŞIM 14
    VE DEDİKLERİNİZİN HİÇ BİRİNİ YAPMIYORUM ...
    BAZEN KIRICI OLUYORSUNUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

e bizde party kurduğumuzda onları almayak bakalım ne olacak
    sonuçta ;
    gavurlar=0
    TÜRKLER=1
    mecbur bizde iyi geçinecekler

Aga yaptıgın cok yanlıs bır davranıs gavur nedemek turk olup baska dınlerden olan ınsan lar olamazmı Senı KINIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

ARK. HER ZAMAN DA KÜÇÜKLERDE SORUN BULUYONUZ BAZEN DE VELET DİYORSUNUZ
    YAŞIM 14
    VE DEDİKLERİNİZİN HİÇ BİRİNİ YAPMIYORUM ...
    BAZEN KIRICI OLUYORSUNUZ...

kardes yazılarımız zaten genel ıcın genellemede her zaman ıstısnalar bulunur.oyunda tanıdıgım14 yasından kucuk baya ıyı arkadaslarım var(benım yasım 22).ve gayet memnunum onlardan.ama sorun genelde zaten.bu arada velet tabırı o kadar kotu deıl ya:) osmanlıcada cocuga velet denırmıs alınma hemen:)
  • herşeyin fazlası zarar oyundada çok türk olunca fazlalıklar yüzünden bööle oluyo işte
  • walla apos kurmustum adamın biri geldi party pls dedi
    bende soryy full dedim bana biraz küfür etti sonra
    troll çekti beni yatırdı mutlu oldun mu dedim ewt
    şuan hawalara uçuom dedi gelde naap bölelerine
  • BANADA KÜFÜR EDİYOLARDI BEN İNTERNET CAFE DEYDİM AMA YANIMDA İNGİLİZCE BİLEN BİR ARKADAŞ VARDI O BANA DEDİ KÜFÜR EDİYOLAR DİE O ZAMAN BENDE O ADAMLARI BANLAMIŞTIM Bİ TANESİNİ VERİM Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

o dediğin adam cz de suck my balls your god Allah fln dedi herkes onu orda sövdü:D
    bende sövdüm.
    ama o türk değildi ki.Yabancıydı.

o yabancıymış, biz geçen gece deru dönüyoruz arkadaşlarla, başka party geldi bize ks yapmaya başladı. yeni geln partyden bazı Türk arkadaşlar KS partysi olduğunu anlayınca çıktılar o partyden.

ama o partydeki ks yapmaya devam edip sesiz kalan Türk ve yabancılar dışında sinirlerimi ayağa kaldıran tüm gece kendisine küfretmem sebep Türkçe konuşan bir mahlukat vardı. KS yapmayın başka yerde kasın dediğimiz için bize ana avrat sövmeye başlayan bizde karşılık verince Allaha, Peygambere sövmeye başlayan ataist o.ç . vardı. Deli etti beni Deli. adesini bilsem vallahi de billahide arabaya atlayıp evini basmaya gidecektik.

• yabancılara çok gıcık kapıom onlar çok pislik ama biz de az diliz
    yani...
  • YA BAKIN BU OLAYI TÜRKLER YABANCILAR DİYE ALMAK BENCE ÇOK SAÇMA HER TÜRLÜ TERBİYESİZLİĞİ BİZDENDE YABANCILARADNDA YAPAN Bİ DOLU OYUNCU VAR AMA BİZE TÜM DOLANDIRICILIĞI TÜRKLER YAPIYORMUŞ GİBİ GELMESİNİN NEDENİ BİZİM OYNADIĞIMIZ SAATLERDE TÜRK SAYISININ FAZLA OLMASIDIR YOKSA YABANCILAR DA BİZİM KADAR SAYIYA ULAŞSALAR ONLARDA BİZİM KADAR HİLECİ GERÇİ YABANCI Bİ DOLU DOSTUM VAR BU OYUNDA AMA ÇOĞUNLADA BOZUĞUM ÇÜNKÜ TAM ANLAŞAMIYORUZ VE SÜREKLİ Bİ KS LEŞME DURUMU SÖZ KONUSU ÖZELLİK LE PERU LU Bİ ŞEREFSİZ VAR BRANDY_22 DİYE LVL KASTIĞIM ZAMANLARDA BERAMUSTA ÖZELLİKLE BENİ BULUR SÜREKLİ USANMADAN EXP GELSİN GELMESİN ADAM KS YAPARDI ADAM OLDU LVL 62 BANA YAPTIĞI KS YLE BEN HALA 61 DEYİM ZUAHHAHAHAHA
    TABİ BU YAZI BİRAZ UZUN ÇUĞUNUZ OKUMAZ O YÜZDEN Bİ ÖZETE GECEYİM YABANCILARDA TÜRKLERDE BU OYUNDA HİLE YAPIYOR HİÇ Bİ FARKIMIZ YOK

• quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL

adam apos dönüo troll çekiolar kim türkler.adam partye almıo die küfür edio kim türkler.
    türkleri yerdiğimden deil karaktersiz çok player war bizlerde..

beyler ne diosunuz ya ... ne demek türkler ...siz kimlerdensiniz...ya EFENDİMİZ (S.A.V) nin karikatürünü yapacak kadar densiz bunlar şimdi siz yerilmesi gereeken bunca haraketleri varken kalkmış türkleri yeriyorsunuz yazıklar olsun cnn Efendimize atfedilen karikatürün gastelerde yayınlanıp yayınlanmamasını ankete sunmuş hayır demek hepimizin boynunun borcu .. bence..
  • ne yapabilirz?

kınıyorum.......

yabancılarla partideyim 2 tane hunter geldi başladılar apos ta ks ye mage esc çekti döndüğümüzde rezer diye barıyorlardı

adamlar dont ks no ks pls dediler mage de esc cekti

diger arkadaşların dediği gibi trol warrior çekmeler heallera uruk hai çekme görünmez olma içimizdeki barbarlar yüzünden türklerin hepsine diyorlar

bize de kınamaktan başka laf düşmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

valla yalan değil.... ben cz de hep yabancı adamlar alırım...

örnek veriyorum... türk rague veya buffer aldığım zaman 2 saate <<<<<<++++++++ yazarım buff ve swift gelmez.....

ama inanki yalan değil...

yabancı rague alıyorum <<<<<<< yazar yazmaz swift veriyor....

adamlar işini yapıyor kardeşim... bizimkiler çok havalı ve sanki zorla partye alıyoz....

bu taş banamı
  • ark lar ben yabancı bi clan dayım.cypher da ve o clan da tek türk benim.ewt fazla para item yardımı yok ama adamlar harbi adam.her türlü konuda derstek weriolar
  • arkadaşlar şimdi bizim türklere nedesem az a.q adam gitmiş olimpiada char 64 lwl aynanın oraya tam 4tane troll koymuş a.q onun yüzünden roancampa giderken öldüm aynadan ışınlanana tam 4 tanesi tak kafaya vuruyyo adamlar yatıyo bende dedim bizimkilere haber verimde roana gitmesinler ölürler....açtım normalden yazıyazıyom roancampa gitmeyin roan campa gitmeyin ggerizekalınınbiri 4 tane troll koymuş................ben böle yazarken abe dangalak türklerde bu sırada hepsi roancampa ışınlanıyo sözde trollü ksecekler buffyok pot yok hepsi ışınlanıyo teker teker ölüyo benden ışınlanmadan sw bastım dolandınm geldim hepsi yatmış 5-6 kişi rez rez diye dileniyo bende busırada gülüyom küfür ediyom tabi dangalaklara sadece troolün 2sini kesmişler neyse dedim ve yolumu başka yöne çevirdim ve herhatırladımda gülme krizine giriyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hep 5-6 dangalak yüzünden bizim türkler kötü oluyo yapmayın be kardeşim yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• yabancıların iyiside var kötüsüde
  • iyıde adam hemen ı m por man money plz diyo bak olay burda genelde plz yazarız ama pls olacak ı havent ıtem felan filan herşeyde para istiyoz yok böyle şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

gecen ares savasında savas baskanlarından biri kızın1i olmustu(areste human oynayanlar bilir)Demişti ki:

F9DeviL(70 lwl warrior ) tüm türklere 24 saat ana avrat sövdüğünü kimse unutmadı en azından ben demişti

ordan bir eleman ise ewet çok doğru arzu abla demişti

geçen cuma olan savaşta arzu ablaya neler dediler ama anlamıyor ki. dil yok. hele shadowsofthenight clanının lideri amburica mıdır nedir çok ağır şeyler söyledi. yeşim abla olunca savunuyor hiç yoktan türkleri. fakat o da komutan olmuyor artık.

• eğitim şart
  • beryler yabancılara kızmamak lazım çünkü haklılar her bi b.k bizde.ks bizde.küfür bizde.kosp kohack bizde.dupe bizde.ne ararsan bizde tamam yapmayan türklerde war yapan yabancılarda ama genellikle hep türkler oluyo.yabancılar SHOUT tan küfürler ediyo türklere ama ona da bişi diemiorum çünkü mesela adam hacklenmiş bunu bi türkün mü yapması daha yüksek bi yabancının mı.türkler çok pislik yapyo oyunda.tamam bazılarımız haketmio o lafları ama çoğunluk ediyo emin olun.bakın size geçen yaşadığım bi olayı anlatıyım. geçen gün kallugadayım 3 spot kobold kesiorum alanla.bi adam geldi nicki _RauLdinho_ (lvl 27)gibi bişidi. prty plss dedi.bende para kasıorum tek olmaz dedim.başladı ana avrat küfürlere.tabi bende devamını getirmek zorunda kaldım anneme laf gelince.ona inat spot sayısını 4 e çıkarttım adam hiç bişi kesemedi.2 dk sonunda aga party pls dedi.görüyosunuz adamı ne kadar yüssüzişte ben haklı olarak anasına babasına küfür ettim we gitti adam.işte ben kesiorum tekrar 3 spot.bu sefer bi warrrior geldi nicki ulannn dı(lvl 30gibi bişi)işte party istedi ben yine olmaz tek başıma para kasıorum dedim.bu başladı az önceki gibi ana anneme babama küfürler etmeye yine aynı olaylar yaşandı we en sonunda yine party istedişimdi bu adamlara napmalı yani.sırf party e almadım diye ki lvllarını kasmamı istediler goblinlerde ana avrat küfür ettiler. bunun gibi insanları(aklıma şu an daha düzgün bi tanım gelmediği için insan diyorum) türklükten çıkartmak lazım.tüm dünya bunun gibi türkler yüzünden türkleri geri kalmış çağ dışı barbar sanıyolar ki bencede haklılar fikirlerinde.hiç bi avrupa ülkesinde töre cinayetinin işlendiğini duymadım we görmedim.5 milyon için insan öldürüyolar. 12 yaşında adam öldürüp yaşı tutmadığı için hapse girmeyen çocuklar war. türklerin bir kısmı dışında hepsi geri kalmış.adam öldürmek marifet oldu artık.önüne gelen silahına sarılıyo.aziz nesin dediği gibi bence türklerin %80 i aptl

• herkes ad1na konusmay1n 12-13 çok küfür eder
    sadece gördüklerininz için konusun kendimi yabanc1 olarak tan1t1yorum we çok rahat1m istedigim partiye girebeliom hiç yoktan suana kadar çok ag1r küfürler yedigim zamanlar hariç hiç küfür etmiyorum ama bana dokunursa o küfür bende ona sayar1m tabiki.ks yapmam 15 dakka harpy slotta beklerim birinin ç1kmas1n1 bi kere bile ks yapmam. su aposa troll çekme olay1 ünlüdür sinir olurum kendileri ölünce ama ..... ..... giderler
    kosp dupe hack ks fln filan türkler diyosunuzda geceleri gir de gör sadece türklermi yap1o bunlar1 biraz düsünün yas1m 14 ama bir çok 18lik arkadaslar1mdan daha mant1kl1 düsünüyorum.bide 12-15 yasa aras1 için bebeler lakab1 takman1zdan hoslanm1yoeum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 7 Şubat 2006 10:46:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.