arkadaslar bu yabancı ınsanların bız turklere yaptkları seyler nedır ? bıze barbar demelerı kı oysa bı zamanlar ınsanları dırı dırı yakan onlar ıken yabancılar beramusta turklerı artık party e bıle almıyor goruslerınızı beklıorm
adam apos dönüo troll çekiolar kim türkler.adam partye almıo die küfür edio kim türkler. türkleri yerdiğimden deil karaktersiz çok player war bizlerde..
wahhh wahh
dooru. antitürk pendant ı görenler vardır. yine bu forumlardaydı. dupeyi yapan kimler türkler. ks yapan kimler türkler. hack kullanan kim türkler. np transferi yapan kim türkler. bende kızıyorum laf atanlara ama bunları yaptıranlarada kızıyorum. ingiliz arkadaş var msn den. adam bana dupeyi öğretirsen seni lvl 62 yapcam dedi. bide aklıma şey geliyor. onlarda dupe olmuyor diye. çünkü onların internetleri hızlı. bizimkiler yavaş ve yoğun bi sıkışıklık var.
(xgenon da adını tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal Outside_PT di. adam fak mak dümdüz gidiyodu. bütün moradonu ayaklandırdım adam fak turks mother ve bunun Yüce Allah'a yönelik küfürü de vardı böyle. çok günah. çarpılcak. yeri cehennem.gerçi ben burda bayağ bi argodan uzaklaştırmaya çalıştım çok ağır küfürler ediyodu. çoğu kişi kaldıramaz. bitanesi hele çok kötüydü Yüce Allah'a kiss my ass diyodu. ve çok argo biçimde. türkiyede olsa öldüresiye döverlerdi herlade.
brakınbeyler, o dediklerinizi yabancılar da yapıo. ama bizimkiler 1 az fazla yapıo :)
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
brakınbeyler, o dediklerinizi yabancılar da yapıo. ama bizimkiler 1 az fazla yapıo :)
1 azmı
o dediğin adam cz de suck my balls your god Allah fln dedi herkes onu orda sövdü:D bende sövdüm. ama o türk değildi ki.Yabancıydı.
gecen ares savasında savas baskanlarından biri kızın1i olmustu(areste human oynayanlar bilir)Demişti ki:
F9DeviL(70 lwl warrior ) tüm türklere 24 saat ana avrat sövdüğünü kimse unutmadı en azından ben demişti
ordan bir eleman ise ewet çok doğru arzu abla demişti
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
1 azmı
1 azm1 oyunun %80 biziz zati
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
gecen ares savasında savas baskanlarından biri kızın1i olmustu(areste human oynayanlar bilir)Demişti ki:
F9DeviL(70 lwl warrior ) tüm türklere 24 saat ana avrat sövdüğünü kimse unutmadı en azından ben demişti
ordan bir eleman ise ewet çok doğru arzu abla demişti
Şu an knight da yabamcıdan çok Türkler var yakında % 75 i Türk olur o zaman görüşürüz onlarla
e bizde party kurduğumuzda onları almayak bakalım ne olacak sonuçta ; gavurlar=0 TÜRKLER=1 mecbur bizde iyi geçinecekler
Hemen onların neden Türkleri sevmediğini bir örnekle açıklayalım.Dts party sırasında (party full)
Adamın teki geldi party or ks tabi bunun üstüne hiç durumu bozmadım (PM kapalı olduğu için PM atamıyor) Baktım ks yapmaya başladı 27 büyüsü çakıyor mage xp kaybı bizde 350 kadar oldu.Arkadaşlar şunu at al bunu falan dediler ben almicam nasıl olsa az xp alıyor bize daha çok yardımı dokunuyor.Daha sonra gene konuşmaya başladı ben çok iyi ks yaparım şuydu buydu konuştu.İlerleyen vakitlerde oooo ben ks'den bugun %90 yaptım.Bizden bazıları hadi lan falan diyor.Bir kaç dakka sonra dedi ki bana ks'den 10 K xp geliyor.Bu sefer konuşup sallammasını onunla uğraşamayacağımı party'nin full olduğunu falan söyledim.10 K xp'yi tek kessen bile alamayacağını söyledim o da bana gerçekten alıyorum falan söyledi.Biz onu ciddiye almayınca bana şunu söyledi.10 K=1000'dir sen bunu bilmiyon galiba salak dedi.Tabi sonunda ks'den umudunu kesip gitti.Adam 27+ olmuş hala ne para değerlerini biliyor ne de oynamayı.Bir de üstüne üstlük bizi salak zannediyor.Bunu bir yabancıya yaptığında yabancı İngilizce konuşcak ve bizim ks'ci ona fak yu demeye başlıcak.Şimdi bunları gördükten sonra onlar niye bizi sevsin ki?
valla yalan değil.... ben cz de hep yabancı adamlar alırım...
örnek veriyorum... türk rague veya buffer aldığım zaman 2 saate <<<<<<++++++++ yazarım buff ve swift gelmez.....
ama inanki yalan değil...
yabancı rague alıyorum <<<<<<< yazar yazmaz swift veriyor....
adamlar işini yapıyor kardeşim... bizimkiler çok havalı ve sanki zorla partye alıyoz....
partiye almadıgı zaman git başka bir yerde party ara illaha o partiyemi girmek zorundasın beni partiye almadıkları zaman ne troll cekıyom nede ks yapıyorum gidip başka yerlerde party arıyorum.
server=beramus ırk=orc level=57(battle priest)
abi türklerde hemen küfrü basio ben 3 yabanci adam kastim adamlar nasil teskkür etti
ks konusunda cok haklısınız .adamlar spotu almayı cok ıyı bısey zannedıyolar tam yarım saat ks yaptılar deruda.kutular bıze cıkıyodu partı baskanı bendım normalı kapatmalarını ıstedım partıden cunku hem ks yapıyor hemde kufur edıyolardı.bıktım gıdıp server deıstırdım.adamın tekı forumlaradan bırıne yazmıs : sırf dts ye ve town a troll cekmek ıcın 30 lvl archer kastım!!! utanmadan bıde yazıyo yok bugun en az 100 kısı kestırmısmıs.adamı kastırmak ıcın aldım dedımkı 25 lvl olunca atar baskasını alırım ok dedı.15 den 25 e kastım yarım saat agız yaptı atmamam ıcın.yuz buldu astar ıstıyo.yabancı bı adamı tam 5 dakka kastım fazla deıl(bunun gıbı cok kastım yabancı)yarım saat tesekkur ettı.
ama bı ton da turk tanıdıgım var towna gelen trollu dısarı ceken.ks partı gordugunde hemen bırakan.kufur edenlere cevab bıle vermeyen.boss kesmeye gıttıgınde bır kısı tek basına bıle dalıyosa bekleyen.(sahsen sahıt oldum atıllaya tek basına bı asas dalıyodu bız 5 kısı bekledık kesmesını).
yukarda yazan ıyı seylerı hem yabancılarda hem turklerde cok gordum.ama kotu seylerı ben sadece turklerde gordum.yabancılarda kotu olarak sadece bı kısıden clan ıstedım para ıstedı o kadar.bıde turklere kufur edenlerı gordum canı yanmıs olabılır.
sebeb sadece yabancılarda tanıstıgım kısılerın genelde 20+ turklerde ıse 17 - hatta cogunun 12 13 yaslarında olması
kırmızı olan yeri yapanlar zeka yaşı 15+ olanlar maviye aldığım yerin bi kısmen bende yapıyorumama yalvarma tarzında değil partye aldığında 30 olunca atıyosunuz dimi adam evet dediğinde bende 30dan sonra en yakın skill ne zaman açılıcaksda ona bakıyorum attıyorum 33de açılıcak 33e kadar kalsam olur mu yeni skill açılıcak dediğimde eğer hayır derse 1 kerecik(toplu kesiyosak) 2dk. olurum hem bende ucundan yardım ederim diyorum ondada hayır derse ısrar etmiyorum ama zaten çoğu tamam dur diyo çıkarkende yarım saat değilde gene en çten dileklerimle bi şeyi çok istiyosa onun olmasını söleyip teşrkkür edip kendim çıkıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hewalE
ks konusunda cok haklısınız .adamlar spotu almayı cok ıyı bısey zannedıyolar tam yarım saat ks yaptılar deruda.kutular bıze cıkıyodu partı baskanı bendım normalı kapatmalarını ıstedım partıden cunku hem ks yapıyor hemde kufur edıyolardı.bıktım gıdıp server deıstırdım.adamın tekı forumlaradan bırıne yazmıs : sırf dts ye ve town a troll cekmek ıcın 30 lvl archer kastım!!! utanmadan bıde yazıyo yok bugun en az 100 kısı kestırmısmıs.adamı kastırmak ıcın aldım dedımkı 25 lvl olunca atar baskasını alırım ok dedı.15 den 25 e kastım yarım saat agız yaptı atmamam ıcın.yuz buldu astar ıstıyo.yabancı bı adamı tam 5 dakka kastım fazla deıl(bunun gıbı cok kastım yabancı)yarım saat tesekkur ettı.
ama bı ton da turk tanıdıgım var towna gelen trollu dısarı ceken.ks partı gordugunde hemen bırakan.kufur edenlere cevab bıle vermeyen.boss kesmeye gıttıgınde bır kısı tek basına bıle dalıyosa bekleyen.(sahsen sahıt oldum atıllaya tek basına bı asas dalıyodu bız 5 kısı bekledık kesmesını).
yukarda yazan ıyı seylerı hem yabancılarda hem turklerde cok gordum.ama kotu seylerı ben sadece turklerde gordum.yabancılarda kotu olarak sadece bı kısıden clan ıstedım para ıstedı o kadar.bıde turklere kufur edenlerı gordum canı yanmıs olabılır.
sebeb sadece yabancılarda tanıstıgım kısılerın genelde 20+ turklerde ıse 17 - hatta cogunun 12 13 yaslarında olması
quote:
YANKEEE
partiye almadıgı zaman git başka bir yerde party ara illaha o partiyemi girmek zorundasın beni partiye almadıkları zaman ne troll cekıyom nede ks yapıyorum gidip başka yerlerde party arıyorum.
aga ben onun ıcın demedım neden bızı bukadar dısladıklarından bahsetmeye calısıorm ama sen yanlıs anlamısın
yabancı clanayım çunku adamlar cok iyi niyetli bir o kadarda muhabbetleri cok iyi party yapırouz apos adamın biri geliyor party diyor bizim adam full adam başlıyor ks ye sonrada diyorki fuk your nation şimdi biz adamlara acayip ibnelik yapıyorz genelolarak konusyourm herkez böyle deyildir adam enion bow +6 alıyor dube cıkıyor ustelik 4. oldu bu oda ne yapıyor sövüyor haklıda adam verecek 900m bow alacak ertesi gün silinecek inanın ben turk oyunculardan swift istemekten korkuyorum yaa adama slm swift verirmisin? diyorm adam ağzına geleni söylüyor ama yabancı bulup istediğim zman veriyorlar BİZİM YÜZÜMÜZDEN TURKLERİ BÖYLE PİSLİK ZANNEDİYORLAR SANMAYIN SADECE COCUKLAR OYNUYOR 45 YAŞA KADAR OYNAYAN OYUNCULAR VAR
adam sinirleniyor fuk gay turks diyor
Not : tamamen toğrudur ve genel olarak yazılmıştır tepki göstermeyin