herkes ad1na konusmay1n 12-13 çok küfür eder sadece gördüklerininz için konusun kendimi yabanc1 olarak tan1t1yorum we çok rahat1m istedigim partiye girebeliom hiç yoktan suana kadar çok ag1r küfürler yedigim zamanlar hariç hiç küfür etmiyorum ama bana dokunursa o küfür bende ona sayar1m tabiki.ks yapmam 15 dakka harpy slotta beklerim birinin ç1kmas1n1 bi kere bile ks yapmam. su aposa troll çekme olay1 ünlüdür sinir olurum kendileri ölünce ama ..... ..... giderler kosp dupe hack ks fln filan türkler diyosunuzda geceleri gir de gör sadece türklermi yap1o bunlar1 biraz düsünün yas1m 14 ama bir çok 18lik arkadaslar1mdan daha mant1kl1 düsünüyorum.bide 12-15 yasa aras1 için bebeler lakab1 takman1zdan hoslanm1yoeum
arkadaşım biz tüm türklere demiyoruzki zaten ama bu olayları yapanların çoğu türk.ben geceleri de giriyorum oyuna ama hiç böyle pislikler le karşılaşmıyorum.party e almadığımda küfür eden yabancı yok denilcek kadar az ama hiç yok diil.ayrıca ben 15 yaşındayım ama kendim bile 12-15 yaşındakilere bebe weya velet düyorum çünkü 14 yaşında olup ta 9 yaşında gibi konuşan we davranan war we yine genelde böle şeleri yapanlar 12-14 yaşlarındakiler oluyo bende onlarla aynı yaştayım ama hiç ks yapmam we küfür etmem ama ağır küfürler hariç.aha şimdi bi adam yazmış dupe yapıorum kosp a bağlayıp paara kasıyorum diye al sana canlı örenk bide utanmadan söylüyo.tabi onun yaptığnı bütün türklere mal etmek yanlış ama dediğim gibi çoğunluk yapıyo. kaç gündür dupe artışı war.herkes SHOUT tan "itinayla dupe yapılır" "dupe öğretilir isyien pm atsın" gibi mesajlar yoluuyo
ben hiç bir yabancıyı küfürleşirken görmedim ama türkleri çooooooooookk gördüm
lan susun turkler hılecıymıs gavurlar degılmıs turkler kufur edıomus gavurlar etmıomus turkler ks yapıomus gavurlar yapmıomus nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan beramusta olanlar bılır paradawnı clanını adamlarda kospun alası var dupe yapmazlar dıosunuz daha gecen beramusta sh4dow(freedom clanı)cıplak kaldı kufretmez dıosunuz sız anlamıosunuz ama adamlar kendı aralarındayken nsl sowuo ama anlamıyorum nedır bu yabancı hayranlıgı hayla sız adamlar haklı bız kotuyuz dıosunuzher toplumda ıyıde var kotude sız kendı toplumunuzu savunmazsanız kım savuncek
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
lan susun turkler hılecıymıs gavurlar degılmıs turkler kufur edıomus gavurlar etmıomus turkler ks yapıomus gavurlar yapmıomus nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lan beramusta olanlar bılır paradawnı clanını adamlarda kospun alası var dupe yapmazlar dıosunuz daha gecen beramusta sh4dow(freedom clanı)cıplak kaldı kufretmez dıosunuz sız anlamıosunuz ama adamlar kendı aralarındayken nsl sowuo ama anlamıyorum nedır bu yabancı hayranlıgı hayla sız adamlar haklı bız kotuyuz dıosunuz her toplumda ıyıde var kotude sız kendı toplumunuzu savunmazsanız kım savuncek
beramus u bilmem ama diez de her b.k türklerden çıkıo malesef bende eğlenerek sölemiorum heralde türklerin ks yaptıını hack yaptıını sen heralde hiçbişi bilmiosun gel bak diez e görürsün herşeyi. dts keserken lamentation çeken hep türkler troll çeken hep türkler hiç görmedim yabancı.küfür eden ks yapan yabancı tabiki war.yok diyen de yok ama oyunda yapılan ks nin dupe ün %70 i türklerden meydana geliyo en azından diez de.sen bana tek bi örnek weriosun ben sana milyonlarca weririm.adamlar utanmadan"dupe yapılır""dupe öğretilir diye mesajlar atıyonedense böyle dien bi yabancı ya hiç rastlamadımzaten oyunun %75 i türklerden oluşuyo.bu oyunun batmasının nedeni de buadam sırf eğlence olsun diye troll çekip herkesi öldürtüo.nası öldün ama diyotürkler böle işte.yabancılar da war ks yapan dupe yapan hackleyen ama türkler kadar çok diil
adam shottan fuc_king turkk yazıyo sonra gelde küfür etme
quote:
Orjinalden alıntı: emre41
adam shottan fuc_king turkk yazıyo sonra gelde küfür etme
öle bi durumda etmene bişi demiorum ama partye almadı die ana avrat küfür edio türkler.yabancılarda edio ama türklere göre çook az
geçen gün kecoon kesiom archerla kekuri için iki tane civciv geldi durmadan orc çekiolar bende gelirken öldürom sıkıldım artık ingilizce olarak lütfen bi daa çekmein lütfen deidm bana ya uzağa gideceksin yada öleceksin dior salak sen ölmek zorundasın barbar turk dior hem sinirlendim hemde güldüm bende full küfrettim sora çekip gittiler
ben apos kurdum(myko da reser charla) türkün biri party istedi attım geldi partye oturdu hiç bi katkısı yok sw vermio fln attım sora bi başladı senin ananın a... k.. bende ona ettim bayaa sustu gitti troll çekmee çalıştı yattı salak party daıldı gittim yanına oturdum adam ne biçim dileniyo ama bi görsenizabi lütfen kaldır bak köpeen olam fln komedi yanii
türkün türkten baska dostu yoktur....
yabancılara e
beyler oyunda neymiş troll warioru türkler çekiyomuş da.. ya dünyanın anasını ağlatan bu şerefsizler varken siz daha küçücük pencerelerden dar düşüncelerle yok neymiş türkler oyunun içine ediyolarmışmışda adı üstünde oyun adamlar dünyanın müslüman aleminin içine ediyolar varsın bizimkilerde onların oyununun içine etsinler evladır bence..
beyelr konuyla alakası yok ama resim i nerden koyuyoz bilen varsa sölesin
IRKCI HER TÜRLÜ FALİYETE AMA OYUNDAKİ TÜM SORUNLARIM KENDİ TÜRK KARDEŞLERİMLE OLDU BUNU BİLİYORUM BAZEN PARTY FULL OLUYO ADAM BASIYO KÜFÜRÜ CLAN DİYE YALVARIYO CLANA ALIYOM 3. CÜMLESİ A.Q İLE BİTİYOR ADAM SONRADAN BENİM PARTY MİN BÖLGESİNE GİRİP KS YAPIYO UYARIYORUM KÜFÜRÜ BASIYO YANİ KURDUĞUN HER TÜRLÜ İLETİŞİMİN SONU KÜFÜR OLUYO BUNLARIDA GÖRMEK LAZIM BAZEN SABIR TAŞIRICI İŞLER OLUYOR BU ŞEKİLDE
NOT: ORGANİZE OLMUŞ BİRKAC TÜRK TARAFINDAN DOLANDIRILDIM BUNU SAYMIYORUM BİLE CEÜNKÜ GÜVENMEKLE SALAKLIK ETTİĞİMİ BİLİYORUM
Arkadaşlar slmlar uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum ama üye değilim konuştuğunuz konu benim oldukça duyarlı olduğum bir konu o yüzden ev arkadaşımın hesabını alıp bende bikaç bişey yazmak istedim, Burda yazan birçok arkadaştan yaşça büyüğüm küçük olduklarımdanda hayat tecrübesi olarak daha fazla görüp geçirdiğime inanıyorum(bu benim kendi görüşüm) o yüzden yazımı sonuna kadar okursanız sevinirim, yaklaşık 3 haftadır bu oyunda tırmalıyorum gerçekten çok zevkli bi oyun ingilizcem oldukça iyidir bu oyunda birçok milletten insan tanıdım şunu söylemeliyimki hayatımda hiç bir platforma türklere ve türklüğe laf söyletmem ama öncelikle öz eleştiriye açık olmalıyız evet oyunda o kadar çok anlattığınız pislikleri yapan türkler varki insanın moralini bozuyor ama şunuda unutmayın çok düzeyli insanlarda var ve ben bu 3 haftalık süre içinde düzeyli (yaşları benden küçük) insanlarlada tanıştım ama sayıları bir elin parmaklarını geçmez, düzeysizler heryerde o kadar çok gereksiz insan varki işte onlar bizi zaten küçük gören birçok yabancı milletin gözünde iyice küçük duruma düşürüyor sizlerden ricam lütfen bu bir oyunda olsa türk gencinin ne kadar delikanlı ve örnek olduğunu gösterin LÜTFEN...
quote:
valla yalan değil.... ben cz de hep yabancı adamlar alırım...
örnek veriyorum... türk rague veya buffer aldığım zaman 2 saate <<<<<<++++++++ yazarım buff ve swift gelmez.....
ama inanki yalan değil...
yabancı rague alıyorum <<<<<<< yazar yazmaz swift veriyor....
adamlar işini yapıyor kardeşim... bizimkiler çok havalı ve sanki zorla partye alıyoz....
bunu bir insanın ülkesine/milliyetine bağlarsan ben senin alnını karışlarım nooluyo yani türk adam da gördüğü an sw verir sana neden salak mı bizim türkler yani allah allah ya.bu çok saçma bir örenk o anki adamın salaklığına bağlı bişey sadece ok mi ?
valla haklısınız benden sölemesi areste bi 70 var marekiller diye yunan türkçe öğrenmiş çokda güsel türkçe konusuo çok ii bi abimiz yabancılar arasında da çüürk var ama türklerde dahan çok çüürk var mesela arena da yabancının teki kullanmalık buffs crool verdi bana al bnu kullan gel kapışalım senle dedi çok sevindim aldım kullandım verdim
quote:
Orjinalden alıntı: cosmo
Arkadaşlar slmlar uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum ama üye değilim konuştuğunuz konu benim oldukça duyarlı olduğum bir konu o yüzden ev arkadaşımın hesabını alıp bende bikaç bişey yazmak istedim, Burda yazan birçok arkadaştan yaşça büyüğüm küçük olduklarımdanda hayat tecrübesi olarak daha fazla görüp geçirdiğime inanıyorum(bu benim kendi görüşüm) o yüzden yazımı sonuna kadar okursanız sevinirim, yaklaşık 3 haftadır bu oyunda tırmalıyorum gerçekten çok zevkli bi oyun ingilizcem oldukça iyidir bu oyunda birçok milletten insan tanıdım şunu söylemeliyimki hayatımda hiç bir platforma türklere ve türklüğe laf söyletmem ama öncelikle öz eleştiriye açık olmalıyız evet oyunda o kadar çok anlattığınız pislikleri yapan türkler varki insanın moralini bozuyor ama şunuda unutmayın çok düzeyli insanlarda var ve ben bu 3 haftalık süre içinde düzeyli (yaşları benden küçük) insanlarlada tanıştım ama sayıları bir elin parmaklarını geçmez, düzeysizler heryerde o kadar çok gereksiz insan varki işte onlar bizi zaten küçük gören birçok yabancı milletin gözünde iyice küçük duruma düşürüyor sizlerden ricam lütfen bu bir oyunda olsa türk gencinin ne kadar delikanlı ve örnek olduğunu gösterin LÜTFEN...
çok haklısınız gercekten iyi niyetli kişiler de var bi tanesi ile tanışmam ilginc oldu bu kardan adamlar ortalarda dolaşırken birini kovalıyoprdum adam geldi tabi swt de var kaptı elimden neyse dedim başka birinin peşinden koşarken swt verdi sonra pm attı kardeş az önce dalgınlıkla elinden aldım dedi kutuyu kusra bakma önemli deil dedim bu şekilde düşünüyorsan sonra gel dedi boşver kutuları seni kasalım sonra gorduğu bir cok yerde paty e aldı oyunu öğretti falan böyle arkadaşlarıda geçmemeklazım tabi
dooru. antitürk pendant ı görenler vardır. yine bu forumlardaydı. dupeyi yapan kimler türkler. ks yapan kimler türkler. hack kullanan kim türkler. np transferi yapan kim türkler. bende kızıyorum laf atanlara ama bunları yaptıranlarada kızıyorum. ingiliz arkadaş var msn den. adam bana dupeyi öğretirsen seni lvl 62 yapcam dedi. bide aklıma şey geliyor. onlarda dupe olmuyor diye. çünkü onların internetleri hızlı. bizimkiler yavaş ve yoğun bi sıkışıklık var.
(xgenon da adını tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal Outside_PT di. adam fak mak dümdüz gidiyodu. bütün moradonu ayaklandırdım adam fak turks mother ve bunun Yüce Allah'a yönelik küfürü de vardı böyle. çok günah. çarpılcak. yeri cehennem.gerçi ben burda bayağ bi argodan uzaklaştırmaya çalıştım çok ağır küfürler ediyodu. çoğu kişi kaldıramaz. bitanesi hele çok kötüydü Yüce Allah'a kiss my ass diyodu. ve çok argo biçimde. türkiyede olsa öldüresiye döverlerdi herlade.
siz bunu hala kavrayamadınız beyler. biz çoğunlukta olduğumuz için göze batıyoruz. ve en önemlisi biz MÜSLÜMANız onun için bize düşmanlar. gerçektede böyle değil mi sanki? Bırakın onlar oyunda bişeyler yapsınlar biz realde onları her türlü eziyoruz zaten. ispatıda ÇANAKKALE SAVAŞInda görüldü zuahahahahaahah
beyler lütfen Türkleri büyük yazın t harfi kücükkkkkkkk olmasınnnnnnnnnnnnnnnnn