EET ARKADASLAR YOGUN İSİM DOLAYISIYLA OYUNA PEK GİREMİORUM KENDİME ORTAK ARIORUM AMA ADAM GİBİ ADAM OLACAK İYİ BİRİSİ OLCAK YANİ WARMİ BOLE ARKADASLARIMIZ BANA YARDIMCI OLABLİCK SIFIRDAN CHARI KASICAZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERKESE HAYIRLI GUNLER
YAF LUTFEN YARDIM EDİNNNNN
Karının, Arabanın, KO'daki charın, ortağı olmaz
ne kasıcaz nerde kasıcaz itemin warmı pre alıcan eer item falan warsa pre kolay manes de olursa gece gündüz kasarım
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
ABİ NE GÜZEL SÖYLEMİŞSİN...
L.J. süpersin ya
az sonra başlarlar gel kasalım wer şifreni gerisini bana bırak hesabı :D
L.J. süpersin ya
daha önce baskalariylada ortak oldum kimse sikayet etmedi yaz tatilindeyiz boşum:D premium alirsan ben kasarim pmden ulas
quote:
Orjinalden alıntı: Sert_Musluman
L.J. süpersin ya
2kere sölemene gerek yoktu ayrıca imzandaki anonim değil Kürşat Tüzmen olmalıydı düzelt istersen
at(araba) avrat(eş) silah(ee silah) ve CHARın ortagı olmas
quote:
Orjinalden alıntı: memedalidayi
quote:
Orjinalden alıntı: Sert_Musluman
L.J. süpersin ya
2kere sölemene gerek yoktu ayrıca imzandaki anonim değil Kürşat Tüzmen olmalıydı düzelt istersen
2 kere söylememin nedeni net koptu bi an sayfayı yeniledim 2 defa gitti üzgünüm Kürşat Tüzmen olduunu biliyorum siyaset olmasın diye yaptım
Yüz yüze konuşmadığım bir kişiye asla şifremi vermem. Sonra buraya gelirsin, Ortağım şifreyi değiştirdi.Ortağım itemlerimi çaldı.Bu böyle uzar gider... Kasıcaksan kendin kasıcaksın haa yok kasamıyorum diyorsan bu oyunu oynama para filanda verme. Hiç bir zaman kendi karakterin kadar güZeli yoktur.
bana ver ii char kasarım
ADAM GİBİ BİR ADAM BULURSAN CARIN ORTAĞI OLUR HEMDE O CAR ÇOK GÜZEL KASILIR
quote:
aynen katılıyorum 2 yıldır tanıdığım biri vardı oyundan güvendim charın şifresini verdim aynı gün güsel bi itemim yalan oldu
benim charın ortağı var gayet de güzel geçinioruz paylaşmayı bilene
quote:
hele karının hiç olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX
daha önce baskalariylada ortak oldum kimse sikayet etmedi yaz tatilindeyiz boşum:D premium alirsan ben kasarim pmden ulas
sen hala burdamısın
BU ADAMA CHAR VERMEYİN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme