Bildirim
YAĞ DEĞİŞİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5/30 castrol edge koydururum yerinde olsam bende de fiesta 1.4 tdci 2011 var bende bundan koyduracam -
Genelde w40 koyuolarmış sanırım ama bir fark varmı acaba ikisi arasında -
Ben en son castrol magnatec 5w/30 ile değiştirmiştim, ama yağ zamanla eksilme yaptı. Şimdi ustanın önerisiyle magnatec 10w/40 kullanıyorum ama kışa girerken 5w/30a geri döneceğim sanırım. Ford'un fiesta icin kendi sitesindeki önerisi Castrol 5w/30.
Motor yağları ile ilgili güzel bir kaynak -
quote:
Orijinalden alıntı: mercane
Ben en son castrol magnatec 5w/30 ile değiştirmiştim, ama yağ zamanla eksilme yaptı. Şimdi ustanın önerisiyle magnatec 10w/40 kullanıyorum ama kışa girerken 5w/30a geri döneceğim sanırım. Ford'un fiesta icin kendi sitesindeki önerisi Castrol 5w/30.
Motor yağları ile ilgili güzel bir kaynak
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için , hemen inceliyorum siteyide:)Çok teşekkür ederim bilgilendirme için , hemen inceliyorum siteyide:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X