10 ay once 2010 corolla dizel 1.4 aldım. rutin olarak 7000 km yag eksik uyarı lambası yandı servise goturdugumde yag eklendi. 10000 de yine yag eksikti ve tekrar yag eklendi 14000 de ise turbosunun degişmesi gerektiği soylendi ve turbo degişti ancak yine yag eksilme sorunu devam edince 20000 km de sorunu bulamıyoruz turbo da degişmiş 2000 km de bir gozlem teshisi koydular ancak 22.000 km de goturdugumde geliştirilmiş turbo takılacagını soylediler ve 3 hafta once geliştirilmiş turbo takıldı. ve bana sorunun tamamen bittigi soylendi servis tarafından ancak gecen hafta yagı kontrol ettiğimde 1 litre kadar eksik olduğunu fark edince solugu tekrardan serviste aldım. yaklasık 4 saat serviste kaldı araç ve bana bu geliştirilmiş turbonun takıldığı arabaların yag eksiltme sorunun sona erdiğini bu aracın baska bi sebepten yag yakıyor diyerekten 3000 km sonra tekrar servise gelmem gerektiği soylendi. bende bunun üzerine genel merkezi aradım. merkezden bana geliştirilmiş turbonun belli bir süre gecinceye kadar yağ eksiltmesi normal denildi dediler bende servis te tam tersi soyluyor ben hanginize inanayım dedim ve noter tasdikli ihtarname çekeceğimi ve artık bu arabayı istemediğimi soyledim. karşımdaki gorevli bayan da sorunu kayıt ettiklerini ve bana döneceklerini söylediler bende ihtarnameyi bekleteceğimi ve siz den gelecek yanıtı bekleyeceğimi söyledim. sizce bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım? siz tecrubeli arkadasların önerilerini bekliyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim.
araban yeni burdaki arkadaşların sana yar. olacağını zannetmiyorum( tecrube açısından ) eğer servis bile teşhis koyamadıysa başka bir yet. servis dene bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme