Şimdi Ara

Yağ Yakarak Kas Yapmak İçin Supplement

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 186 cm 90-91 civarı kilodayım. 2 haftadır fitnesa devam ediyorum.

Sorum şu vücutta yağlanma biraz daha göbek-bel kısmında ben bu göbeği eriterek,85-86 kiloda devam etmek istiyorum

Protein veya keratin kullansam bi sakıncası olur mu ve hangisini kullanıyım, salondaki hoca yeterince bilgili değil o yüzden buraya yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Şimdilik bir süre daha full body programla hamlığını at ve beslenmeye çok dikkat etme. Sağlıklı beslen yeter.

2. Hamlığını iyice attıktan sonra (vücudunun tüm bölgelerini yani bol bol plank yap omuz göğüs sırt bacak çalış)

3. Sonrasında kaliteli bir programla, ufak bir kalori açığı vererek beslen. Supplemente falan ihtiyacın yok sadece BCAA kullanabilirsen güzel olur.

Not: Kilo verirken kas yapabileceğin kaliteli bir program = Squat, deadlift, bench press, barfiks ya da sırta çekiş tarzı compound egzersizleri içeren programlar

Tabi kilo verirken kas yapma olayı sadece yeni başlayanlar için geçerli.
  • Cevabınız için teşekkür ederim

Açıklamada net belirtmemişim amacım çok fazla kilo vermek değil zaten en ama en fazla 5 kilo civarı istiyorum o da göbek-bel kısmının incelmesi için şu an kardiyo ile fullbody gidiyorum.

Elimde en son olan en net foto buydu, biliyorum supplement için biraz erken ama sürekli başla bırak yaptım ve öğrenciyim daha hızlı sonuç almak istiyorum bu yüzden ek takviye düşünüyorum

Yağ Yakarak Kas Yapmak İçin Supplement

• quote:

Orijinalden alıntı: valsalva maneuver

1. Şimdilik bir süre daha full body programla hamlığını at ve beslenmeye çok dikkat etme. Sağlıklı beslen yeter.

2. Hamlığını iyice attıktan sonra (vücudunun tüm bölgelerini yani bol bol plank yap omuz göğüs sırt bacak çalış)

3. Sonrasında kaliteli bir programla, ufak bir kalori açığı vererek beslen. Supplemente falan ihtiyacın yok sadece BCAA kullanabilirsen güzel olur.

Not: Kilo verirken kas yapabileceğin kaliteli bir program = Squat, deadlift, bench press, barfiks ya da sırta çekiş tarzı compound egzersizleri içeren programlar

Tabi kilo verirken kas yapma olayı sadece yeni başlayanlar için geçerli.
    ve bcaa için hangi marka tavsiye edersiniz

• zorbby Z kullanıcısına yanıt
    Protein Ocean yeşil elma memnunum
  • Ben 8-9 aydır spor yapıyorum inan supplemente gerek yok :D Biraz boğazına sahip çık günlük aldığın karbonhidratı düşür şeker un kullanma bitmiştir. Cla , l-carnitin , termojenik allah ne verdiyse denedim işe yaradıklarını düşünmüyorum ne yaptıysam boğazı tutarak başardım
  • 10-15 kilo vermek istesem doğru fakat sadece 3-4 kilo inmek istedim aslında o da göbek-bel kısmını eritmek için , hem gıdaya yeteri kadar param olmuyor o yüzden daha ucuza ve hızlı olduğu için supplement düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.