Şimdi Ara

Yağ Yakıcı Kullanacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle. 20 yaşında bir öğrenciyim ve 3 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum (vücudumun iyi ölçülerde kalmasına dikkat ediyorum çok abartmıyorum) ve son bir kaç aydır hiç spor yapmıyorum, aksine durmadan yemek yiyip evde uyuyorum.

1.88 boyum var ve şu an 93 kiloyum. Göbeğimi gördüğüm zaman çok garip oluyorum ve bu sinirlerimi bozuyor. Her neyse daha da uzatmadan konuya geleyim. Kız arkadaşım İngiltere'den gelmeden kilo vermek istiyorum, yaklaşık 1 ay sonra gelicek ve ben o gelene kadar l'carnitine kullanmayı düşünüyorum.

Günde kaç kapsül kullanmalıyım ? Spordan ne kadar zaman önce kullanmalıyım ? Bu konularda yardım ederseniz sevinirim.

• termojenik olarak animal cuts öneririm epey güçlüdür,spor yaptığın yapmadığın günler düzenli kullanacaksın
    spor günlerinde ise antrenmandan yarım saat önce falan sıvı karnitin almanı tavsiye ederim hem daha cabuk kana karısır etkisini daha hızlı hissedersin
    bunların yanında yardımcı olarak cla kullanabilirsin bütçene göre seçenekler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.