Arkadaşlar Ekim 14 de spora Başladım Yaklaşık 2 aydır sadece cardio yapıyorum kilo vermek için ve ilk 3 hafta hoca yag yakıcı almamı önerdi kabul etmedim sonra almaya karar verdim 1.5 ay gibi sürede 84 kilodan 78 e düştüm .hedefim 75 altına düşmek ve daha sonra ağırlıga başlamak yani kas kaybı gibi bi derdim yok saten kasım yok aldıgım ürünler bitti hoca tekrar almamı söyledi ama bende 3 4 kilo için tekrar o kadar para vermek gerekirmi
Forumlarda okudugum kadarıyla yeşilçayda aynı etkiyi gösterir diyolar.Yeşil çaymı Kullanmalıyım yoksa bu yag yakıcıları.
eğer yağ yakıcı diyorsanız bu multipower iyi bir ürünmüdür onun yerine UNİVERSAL ANİMAL CUT dı galiba böyle bir yağ yakıcı onerdiler. HANGİSİNİ KULLANMALIYIM LÜTFEN BİLGİSİ VE TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA. TEŞEKKÜRLER..
BOY 171
KİLO 78
YAŞ 26
Bence karnitin 1 2 ay kullandıktan sonra 3 4 ay ara vermelisiniz kullanmamalısınız böbreklere zararı olur diye duymuştum hocan bu işi ticaret amaçlımı yapıyor anlamadım bence önümüzdeki 3 4 ay kullanma doğal olarak yap sporu ama yeşilçay şekersiz iç kesinlikle .
Karnitin falan boş iş,para tuzağı.Zayıflamak için birşey kullanmana gerek yok yeşil çay iç hergün.
ılac ısı tehlıkelı ya
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanates
ılac ısı tehlıkelı ya
konuda bahsedilenler ilaç değil
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanates
ılac ısı tehlıkelı ya
konuda bahsedilenler ilaç değil
karniti falan geçiyo ya o yuzden demiştim
quote:
Orijinalden alıntı: huseyink1987
Arkadaşlar Ekim 14 de spora Başladım Yaklaşık 2 aydır sadece cardio yapıyorum kilo vermek için ve ilk 3 hafta hoca yag yakıcı almamı önerdi kabul etmedim sonra almaya karar verdim 1.5 ay gibi sürede 84 kilodan 78 e düştüm .hedefim 75 altına düşmek ve daha sonra ağırlıga başlamak yani kas kaybı gibi bi derdim yok saten kasım yok aldıgım ürünler bitti hoca tekrar almamı söyledi ama bende 3 4 kilo için tekrar o kadar para vermek gerekirmi
Forumlarda okudugum kadarıyla yeşilçayda aynı etkiyi gösterir diyolar.Yeşil çaymı Kullanmalıyım yoksa bu yag yakıcıları.
eğer yağ yakıcı diyorsanız bu multipower iyi bir ürünmüdür onun yerine UNİVERSAL ANİMAL CUT dı galiba böyle bir yağ yakıcı onerdiler. HANGİSİNİ KULLANMALIYIM LÜTFEN BİLGİSİ VE TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA. TEŞEKKÜRLER..
BOY 171
KİLO 78
YAŞ 26
merhaba spor yaparken dıyetde ypıyormusunuz..gunde kac saat spora gidiyorsunuz
oguzhanatesO
kullanıcısına yanıt
işte ben de onlardan bahsediyorum ilaç değil diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
işte ben de onlardan bahsediyorum ilaç değil diye :)
o zaman konuyu toprlarsak duzenlı spor + yag yakıcı besın takvıyesı karnıtı zayıflatıyo...))))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme