Şimdi Ara

Yağma yapanlar! Dikkat ettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağmadan gezegendeki madenlerin yarısını almamız gerekirken yeterli gemi göndermemize rağmen neden tam yarısını değilde daha azını alıyoruz. Bunun nedeni nedir?

• valla bende sebebini bilmiyorum ama kn lerin yanına kru gönderirsen artıyo oran. sadece bu kadarını biliyorum.
  • wardir bi sebebi wardir
  • KN gonderirsen %30'unu alırsın yarıs için daha fazla KN gondermen gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertace

KN gonderirsen %30'unu alırsın yarıs için daha fazla KN gondermen gerekir

diyelim ki yağma yapacağın yerde 300k maden var senin de normal şartlarda 30kn ile bütün ganimeti toplaman gerekir ama kn süreç bu şekilde işlemiyor, 30kn yerine 35-36 kn gönder ganimetin yarıya yakınını alırsın
  • kn olmalı bol miktarda
  • Kn lerin yanına savunma olmasa bile en azından 1 Krv ekleyiniz
    Eğer savunma da 1 Roketatar 2 Ağir lazer topu vs varsa
    gerekli Kn miktarından 1-2 fazla gönderin yanına da savunma ünitelerini vurabilecek kadar Kruv. ekleyiniz
    Ör 10 kn lik mal varsa 13 Kn + 2 ya da 3 Kru yollayın

Kn + Kruvazör yağması full e yakın dolu gelir (%90 dan fazla dolu gelir)

özellikle gezegende bir maden miktarı diğerlerine oranla daha fazla üretilmiş ise kn leri tek başına yollamayınız Kruvazör de ekleyiniz

bu saldırı seklini oyunun başlarında denemeyiniz ilk baslarda Komutayı acmışsanız komuta + Bn yağması yapınız cünkü daha hızlıdır

oyunun ilerleyen zamanlarında kn nin hızı bn den fazla oldugunda Kru + Kn yağmasını tercih ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 23 Eylül 2006; 2:33:16 >
  • dostum sende 30 dakika icinde 3 farklii filo gonder aldiginiz kat kat fazlasini alirsin.
  • Anlamıyorum kn oyunun ilerleyen zamanında turbomu takıyor kendi kendine bn'ler neden hızlanmıyor halbuki motor gelişimi ikisi için aynı..
  • EVET TURBO TAKIYOR

Avcilarla asagi yukari ayni büyüklüktedirler,ama onlardaki güçlü motor takimlari ve silah donanimina sahip degildirler.
    Buna karsilik çok büyük yük ambarlari vardir.5000 kaynak birimini ayni anda tasiyabilirler ama korumasiz olduklari için yanlarina eskort vermeyi unutmamak lazim.

Ictepi motor takimi 5. kademe gelistirildikten sonra, kücük nakliye gemilerinin motorlari bu motor takimlariyla degistilerekten,bu gemilerin daha hizli ucmalari saglanir.

Casus Sondasi e yönelen rapidfire: 5
    Solar Uydu e yönelen rapidfire: 5
    Ölüm Yildizi den gelen rapidfire: 250

quote:

Orjinalden alıntı: denoo

Anlamıyorum kn oyunun ilerleyen zamanında turbomu takıyor kendi kendine bn'ler neden hızlanmıyor halbuki motor gelişimi ikisi için aynı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.