Şimdi Ara

Yağmurlu havada neden etrafta motor yok ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karda 30 cm e kadar gidebiliyoruz kros motorlarla.çok zevkli. yoğun kar yağışında dağa çıkıyoruz rahat. korumalar tam tabi ki.
  • Evet kar görüntüleri harika imiş :)
  • kar videolarını ağzım açık izledim, hiç sanmıyordum bindiklerini
  • Motosiklete yeni başlayacaksan öncelikle düşük hacimliyle başla, benim tavsiyem doğrudan vitesli öğren rahat edersin, hiç bir havada kasksız gitmeye heves etme o meret hayatında 1 kere lazım oluyor genelde, o sırada kafanda değilse bir daha hiç bir ihtiyacın kalmaz dünyadan. Yağmurda kullanmak zevklidir ama iyi bir mont, yağmurluk pantolon, botlar ve kask ile makul hızlarda. 130-140 km hız zaten acemiyken kullanmanı tavsiye edeceğim hiç bir motorun çıkacağı hızlar değil, yağmurda hiç değil, motosikletle giderken ne kadar hızlı gidebileceğinden ziyade ne kadar hızlı durabileceğini sürekli aklından geçirmeni tavsiye ederim.

Keyifli binişler...
  • Yağmrulu havalarda artık özgürce motosiklet sürebiliyorum. Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.
  • kerempek K kullanıcısına yanıt
    Biraz erken haber vermişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu efsaneymiş , motorla sağlam bi yağmurda nereye gidiyorsun 130-140 :D yağmurda 110 bile çok yüksek hız, oda lastikler gıcır ise , ideali 60-70
  • kerempek K kullanıcısına yanıt
    7 yıl sonra teşekkür ettigin için faiz bindi artık 7234.56 tl odeyeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.