Şimdi Ara

Yahoo Tumblr'ı resmen satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bir süredir gündemin en önemli konularından birisi haline gelen Yahoo'nun Tumblr'ı satın almaya yönelik girişimleri dün itibariyle sonuca ulaştı.

Wall Street Journal tarafından duyurulan habere göre Yahoo yönetim kurulu, Tumblr'ın 1.1 milyar dolar nakit bedelle satın alınmasına onay verdi ve karar bizzat Yahoo tepe yöneticisi Marissa Mayer tarafından bir basın toplantısı ile açıklanacak.

Tumblr hali hazırda 107 milyon bloga ve 50.6 milyar gönderiye ev sahipliği yapıyor. Aylık ise 117 milyon ziyaretçisi bulunuyor. Kurucusu David Karp ise ABD'nin en genç ve en önemli girişimcileri arasında gösteriliyor. Son yatırımlarla birlikte girişimin değeri 800 milyon dolara yaklaşmıştı.

Toplantıda Yahoo'nun popüler bloglama platformunu bünyesine nasıl entegre edileceği de detaylı olarak anlatılacak. 

• Hayirlisi bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortadaki istatistiklere gore mantikli duruyor.

• yahoo yaşıyormu hala :) 90 yıllarda 2000 yılların başlarında internette akla ilk gelen siteydi. şimdi google, facebook, twitter çok ön planda.

• Adamlar bir fikir bulup ve o fikri hayata geçirip 1 milyar dolara satıyor. Biz de mi yapsak acaba?

• Instagramdan çok daha doğru bir yatırım oldu Yahoo adına.

• Hayırlısı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fikri hayata falan geçirdikleri yok. hayata geçiren itüarı gibi para babaları daha sonra yatırım yapılıyor. elbette en büyük şirketlerden biri olan yahoo alıyor.

• Hani Yahoo da para yoktu, zordaydı diye Microsoft'a satılacaktı. Vaz geçtiler veya toparladılar her halde...

• Bu yahoo daki para nerden geliyor veya ürünleri ne ben hiç kullanmıyorum

• Yahooooo nerden geliyo bu para haydi atayistler açıklayın bunu

• yabancılar çok kullanıyorlar

• Eskiden yahoo mail kullanırdım, şimdi hiç kullanan yok. Nerden para bulmuşta almış bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuza gitmiş
  • Daha geçenlerde Yahoo'ya satılmasın diye reblog etmiştim birinden, ne ara satıldı anlamadım. Ama Yahoo Tumblr'ı kendi sitelerimiz gibi saçma bir dizayna sokmayacağız, diye yemin etmiş alırken. Umarım sözlerinde dururlar. En son istediğim şey Yahoo hesaplarıyla tumblr hesaplarını birleştirmeleri ve 9-13 yaş aralığında çocukların tumblr'a dolması.
  • Kullaniciya giren cikan olmaz tahminimce, hayirli olsun.

• Bloğunun sonu tumblr.com olan her blog özeldir. :) Umarım Tumblrın arayüzüne " satın aldım istediğimi yaparım" mantığını güderekten dokunmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Daha geçenlerde Yahoo'ya satılmasın diye reblog etmiştim birinden, ne ara satıldı anlamadım. Ama Yahoo Tumblr'ı kendi sitelerimiz gibi saçma bir dizayna sokmayacağız, diye yemin etmiş alırken. Umarım sözlerinde dururlar. En son istediğim şey Yahoo hesaplarıyla tumblr hesaplarını birleştirmeleri ve 9-13 yaş aralığında çocukların tumblr'a dolması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.