Şimdi Ara

Yahşi Cazibe | ATV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.003
Cevap
6
Favori
38.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel peker in çocuk hareketleri imtihan ları, evet güzel dizide 5-10 yaş arasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

çok güzel peker in çocuk hareketleri imtihan ları, evet güzel dizide 5-10 yaş arasına

Pekerin saçma sapan hareketleri olmasa güzel dizi ama pekerin hareketleri seviyeyi düşürüyor
  • Bu sene severek izlediğim güzel dizilerden biri benim için umarım reytingler kötü değildir.
  • quote:

Burdan ne çıkıyor dostum o zaman bizim milletimiz böle saçma diziler seviyor neresinden bakarsan bak her tarafından yapmacık ve saçmalık var rating bi kenara bırak sanırım sen bu dizinin hayranısın sana sorayım en iyi sen cevaplarsın bu dizimi yoksa şenyuvamı daha oturaklı dizi ?

Bu memlekette Adanalı da reyting birincisi bunuda hatırlatırım.

Hadi canım bizim milletimiz o kadarınıda yapmış olamaz,Adanalı ne yha
  • Yeni izledim 4.bölümü

bakalım arşivlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: toclase39

quote:

Burdan ne çıkıyor dostum o zaman bizim milletimiz böle saçma diziler seviyor neresinden bakarsan bak her tarafından yapmacık ve saçmalık var rating bi kenara bırak sanırım sen bu dizinin hayranısın sana sorayım en iyi sen cevaplarsın bu dizimi yoksa şenyuvamı daha oturaklı dizi ?

Ne cevherler var bir bilsen adanalı neki peker pekmezi görünce

Aslında peker açıkalın müthiş bir kabiliyet ama ne yapsın para için böle saçma sapan rollere giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Dizi iyi de yazın izlenmez dizi

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toclase39

quote:

Ne cevherler var bir bilsen adanalı neki peker pekmezi görünce

Aslında peker açıkalın müthiş bir kabiliyet ama ne yapsın para için böle saçma sapan rollere giriyor.

Peker Açıkalın ıda hiç sevmem bide şafak sezer le ikisi bir filmde olursa

• Gülümsetmeyi başaran bir dizi.yeterli sonuçta.Alıştık yabancı dizilere beğenmez olduk kendi yapımlarımızı

Sonuçta izleyebileceğimiz kaç dizi varki şu yaz sezonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Gülümsetmeyi başaran bir dizi.yeterli sonuçta.Alıştık yabancı dizilere beğenmez olduk kendi yapımlarımızı

Sonuçta izleyebileceğimiz kaç dizi varki şu yaz sezonunda.

Evet mesele bu.. Yabancı dizilere alışınca,Yerli dizilere herkes olmamış vs gözüyle bakıyor.. Zamanında bizimkileri,kaygısızları nasıl izlerdi millet.
  • essalamun aleykümmmmmmmmm (hatırladınızmı 3.bölüm)

• Dizi güzelde şarkısı sinirimi bozuyor nedense
  • güzel dizi
  • İzlenilebilir bir dizi bence...
  • tv de izlenebilir durumda olan ender dizilerden biri bence..
  • Son bölümde oldukça iyidi.. Seviyorum bu diziyi.. Sarışın kızın bağırışları hala kulağımda.
  • İlk bölümünden beri izliyorum.Konusu kadrosu ve espiriler çok iyi bence.Peykır Bond'da süper
  • güzel diziymiş beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Kemallerin evindeki LCD-Evlilik konusundaki yanlış anlaşılmalar beni gül gül öldürdü gece vakti.

Aynen çok komikti gerçekten birde peker pekmeze diyor ya kemal 'ne pozisyonlar kaçırdın abi' orda nekadar güldüğümü hatırlamıyorum remen komaya girdim gülmekten

katılıyorum hocam

• Diziyi beğenmeyenler gitsinler chucku lostu izlesinler. Kültürümüzü kaybetmedik biz. Dizi de gayet güzel inşallah kışın devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.