çok güzel peker in çocuk hareketleri imtihan ları, evet güzel dizide 5-10 yaş arasına
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
çok güzel peker in çocuk hareketleri imtihan ları, evet güzel dizide 5-10 yaş arasına
Pekerin saçma sapan hareketleri olmasa güzel dizi ama pekerin hareketleri seviyeyi düşürüyor
Bu sene severek izlediğim güzel dizilerden biri benim için umarım reytingler kötü değildir.
quote:
Burdan ne çıkıyor dostum o zaman bizim milletimiz böle saçma diziler seviyor neresinden bakarsan bak her tarafından yapmacık ve saçmalık var rating bi kenara bırak sanırım sen bu dizinin hayranısın sana sorayım en iyi sen cevaplarsın bu dizimi yoksa şenyuvamı daha oturaklı dizi ?
Bu memlekette Adanalı da reyting birincisi bunuda hatırlatırım.
Hadi canım bizim milletimiz o kadarınıda yapmış olamaz,Adanalı ne yha
Yeni izledim 4.bölümü
bakalım arşivlere
quote:
Orijinalden alıntı: toclase39
quote:
Burdan ne çıkıyor dostum o zaman bizim milletimiz böle saçma diziler seviyor neresinden bakarsan bak her tarafından yapmacık ve saçmalık var rating bi kenara bırak sanırım sen bu dizinin hayranısın sana sorayım en iyi sen cevaplarsın bu dizimi yoksa şenyuvamı daha oturaklı dizi ?
Ne cevherler var bir bilsen adanalı neki peker pekmezi görünce
Aslında peker açıkalın müthiş bir kabiliyet ama ne yapsın para için böle saçma sapan rollere giriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Dizi iyi de yazın izlenmez dizi
+1
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: toclase39
quote:
Ne cevherler var bir bilsen adanalı neki peker pekmezi görünce
Aslında peker açıkalın müthiş bir kabiliyet ama ne yapsın para için böle saçma sapan rollere giriyor.
Peker Açıkalın ıda hiç sevmem bide şafak sezer le ikisi bir filmde olursa
Gülümsetmeyi başaran bir dizi.yeterli sonuçta.Alıştık yabancı dizilere beğenmez olduk kendi yapımlarımızı
Sonuçta izleyebileceğimiz kaç dizi varki şu yaz sezonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
Gülümsetmeyi başaran bir dizi.yeterli sonuçta.Alıştık yabancı dizilere beğenmez olduk kendi yapımlarımızı
Sonuçta izleyebileceğimiz kaç dizi varki şu yaz sezonunda.
Evet mesele bu.. Yabancı dizilere alışınca,Yerli dizilere herkes olmamış vs gözüyle bakıyor.. Zamanında bizimkileri,kaygısızları nasıl izlerdi millet.