bir kere 10 dk. takıldım ama sarmadı. bana hitap etmiyor.
bazı hareket abartılı ve sıkıcı derecede çok tekrarlanan şeyler var ama ben her bölümünü izliyorum güzel dizi genel olarak
Güzel bir dizi bende izledim.Genel olarak güzel zaten konu da sempatik geliyor biraz.
17 AĞUSTOS 2010 SALI İLK 100 PROGRAM SIRALAMASI SIRA PROGRAM ADI KANAL RT SHR 1 GENIS AILE KAND 6,52 23,91 2 SURVIVOR SHOW 6,05 22,1 3 COCUKLAR DUYMASIN (TKR) ATV 4,21 16,32 4 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 3,95 16,32 5 YAHSI CAZIBE (TKR) ATV 3,29 15,34 6 SURVIVOR (OGUZHAN''IN ARDINDAN) SHOW 3,28 14,21 7 GENIS AILE (OZET) KAND 3,16 13,19 8 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 3,13 15,52 9 STAR ANA HABER BULTENI STAR 3,02 14,75 10 SICAK GELISME KAND 2,83 15,94 _________________________________________________________________ Dizinin tekrarı bile iş yapıyor .
Yahşi Cazibe dizisinin merakla beklenen 6. bölümü 20 Ağustos Cuma günü saat 22:10′da ATV ekranlarında olacak. Dizinin bu haftaki bölümü yine oldukça eğlenceli olacak ve hayranlarını güldürecek. İşte Yahşi Cazibe dizisinin 6. Bölüm özeti:
Yahşi Cazibe 6. Bölüm Özeti
Hulusi Cazibe’ye aşık olunca, Kemal sinirden kuduracak
Cazibe’ye aşık olan Hulusi, onun yakınında olabilmek için Kemal’in evine yerleşmeye karar verince Kemal için kabus dolu günler başlar. Komiser Peker Pekmez ise şüphelerini doğrulamak için Kemal’in evine dinleme cihazı yerleştirme çabası içindedir. Ne yapsa Hulusi’yi Cazibe’ye olan aşkından vazgeçiremeyen Kemal, son çare olarak Barış’tan Cazibe’nin Azeri kocası rolünü oynamasını ister. Cazibe, Hulusi’nin kendisine olan ilgisini kullanıp Kemal’in burnunu nasıl sürtecek? Kemal ve Barış’ın Hulusi’yi evden gönderme planı işe yarayacak mı? Peker Pekmez dinleme cihazı sayesinde bu evlilik hakkındaki gerçekleri öğrenecek mi?
alıntıdır.
denk geldiğimde bazen bakıyorum idare eder bir dizi çoğu diziye göre
Dizinin saati değişmiş sanırım.22:20 olarak gördüm.Atv yeni bir diziyi öne almış.
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
Dizinin saati değişmiş sanırım.22:20 olarak gördüm.Atv yeni bir diziyi öne almış.
Yeni bir dizi değil inşallah Gönülçelenin ratingi düşerde bizim dizinin saati öne gelir.
20.08.2010 Rating Totalde 1. A/B'de 3. gönülçeleni geçtiğine göre saati geri alınır inşallah.
dizinin kendi websitesi bile yok ama ck qzl dizi .d.d.d.d.d
Fan siteleri var. Kemal karşıma çıksa kıracam kafasını Cazibe dururken Simgeye gidiyo :D
Fena dizi değil özellikle Hakan Yılmaz'ın performansı güzel.
Yahu bu Aslıhan Gürbüz çok değişik bi kadın.Bazen çok güzel geliyor bazense normal.Ama bu bölümde çok güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost23
Yahu bu Aslıhan Gürbüz çok değişik bi kadın.Bazen çok güzel geliyor bazense normal.Ama bu bölümde çok güzeldi
Bence çok güzel.
Oldukça sempatik bir dizi gibi geldi bana. Fenomen olması imkansız ancak yine de boş vakit bulunduğunda rahatlıkla bakılabilir bu diziye. En azından Türk Malı gibi saçmalıklardan çok daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Oldukça sempatik bir dizi gibi geldi bana. Fenomen olması imkansız ancak yine de boş vakit bulunduğunda rahatlıkla bakılabilir bu diziye. En azından Türk Malı gibi saçmalıklardan çok daha iyidir.
Annem ve babam sağolsun onların sayesınde bir kaç bölüm yarım yamalak baktım ama ne yalan söylim azeri kız çok hoş birisi daga önce bir dizide filan oynadımı acaba
Bir bulut olsam dizisinde oynadı galiba.
İlk bölümleri abartı idi ama son iki bölüm baya güzel zevkle seyrediyorum.