Aslıhan(askerlik arkadaşım ondan böyle hitap ediyorum ) nam-ı diğer cazibe dizide çok güzel.Ama fotoğraflarına bakınca böe Keşke reelde de dizideki gibi olsa. Bu arada Karhane muhabbeti çok güzel Özellikle barış'ınki; Seher vakti Karhaneye gidip hamınızı zıngıldayacağım mı ne dediya gülmekten öldüm
bende yeni yeni izlemeye başladım beğendim doğrusu izlenir
Çok güldüm bu bölümde Peker'in tekme atması , Barış'ın Azeri kılığına girmesi baya güldürdü fakat Kemal'in " ama arkadaş olarak " demesi çok kötü oldu.Ama ileride beraber olacakları çok açık.
Bence de ileride evlilikleri gerçek olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Aslıhan Gürbüz zaten evliydi galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ventola
Çok güldüm bu bölümde Peker'in tekme atması , Barış'ın Azeri kılığına girmesi baya güldürdü fakat Kemal'in " ama arkadaş olarak " demesi çok kötü oldu.Ama ileride beraber olacakları çok açık.
Kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost23
quote:
Dizide Cazibe çalışma izni olmadığı için formalite evleniyorlar. Diziden bahsediyordum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost23
quote:
Dizide Cazibe çalışma izni olmadığı için formalite evleniyorlar. Diziden bahsediyordum.
[simage][/simage]
Bu hafta nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bu hafta hangi gün dizi?
Cuma 22.20
quote:
Cuma 22.20
Sağol.Kesin izlerim bu cuma.
Ben internetten indirip izliyorum , bizim evdekiler izliyor ama hiç salona gidip izleyesim gelmiyor.O şarkı çalınca babamın yanında bir garip oluyorum.21 yaşımdayım ama bilmiyorum , şarkının değişmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ventola
Ben internetten indirip izliyorum , bizim evdekiler izliyor ama hiç salona gidip izleyesim gelmiyor.O şarkı çalınca babamın yanında bir garip oluyorum.21 yaşımdayım ama bilmiyorum , şarkının değişmesi lazım
Hangi şarkı?Jenerik şarkısı?
Evet jenerik şarkısı.
Merak ettim baktım şarkıya bir tuhaflık göremedim. Not:Diziyi izlemiyorum.