Şimdi Ara

Yahşi Cazibe | ATV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.003
Cevap
6
Favori
38.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OMéR

Diziyi beğenmeyenler gitsinler chucku lostu izlesinler. Kültürümüzü kaybetmedik biz. Dizi de gayet güzel inşallah kışın devam eder.

bizim kültürümüzle bu dizinin ne alakası var acaba =)
  • Demek istediğim kendi dizilerimizi beğenmeyip yabancıları izlemedik.
  • İğrenç ötesi bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefatihfe

tv de izlenebilir durumda olan ender dizilerden biri bence..

• quote:

Demek istediğim kendi dizilerimizi beğenmeyip yabancıları izlemedik.

İyisi varken neden rezil dizileri izleyelim? Yabancı dizi izleyenler övünerek mi izliyor sanki. Millet kaliteli dizi izlemek istiyor ve çoğu kaliteli dizi de yabancı. İyi yerli yapımları da izleyemen yok mu sanki? Geniş Aile, Ezel vesaire vesaire. Yabancı dizilerden iyisini yapabilsek de izlesek.
  • quote:

Diziyi beğenmeyenler gitsinler chucku lostu izlesinler. Kültürümüzü kaybetmedik biz. Dizi de gayet güzel inşallah kışın devam eder.

ne kadar komik olduğunun farkında mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

quote:

ne kadar komik olduğunun farkında mısın?

Öyleyimdir.
  • bence dizi güzel kahkahalarla tabiki güldürmüyor fakat hoş vakit geçirticek bir dizi türk malı izliyeceğime bunu izlerim.
  • Saçma sapan bi dizi , 10 dk izlemeye dayanamadım.
  • Tavsiye üzerine gönülsüzce bakar gibi yaptım ama gerçekten güzel bir dizi çıktı. Kadro iyi. Azeri kızını oynayan kadın oyuncu baya yetenekli.

Yaz dizisi olarak tasarlanmış bir sitcom ama bu dizi tutar ki tutmuş bile. Gayet eğlendiriyor.
  • Hedef Kitle : Total
    13 AĞUSTOS 2010 CUMA
    NO PROGRAM ADI KANAL SÜRE RATING(%) SHARE(%)
    1. Var Mısın Yok Musun SHOW 00:42 5,0 21,0
    2. Sihirli Annem(Tkr) STAR 01:15 4,1 26,6
    3. YAHŞİ CAZİBE ATV 01:36 4,0 16,5

Hedef Kitle : A/B
    13 AĞUSTOS 2010 CUMA
    1. YAHŞİ CAZİBE ATV 01:36 5,9 22,0
    2. Var Mısın Yok Musun? SHOW 00:42 5,4 20,6
    3. Star Ana Haber Bülteni STAR 00:31 3,9 18,8

• Hakan Yılmaz çok güzel bir oyunculuk çıkarıyor. TRT'de zamanında oynadığı dizide nasıldı, şimdi nasıl, büyük gelişme gösterdi.
  • quote:

Hedef Kitle : Total
    13 AĞUSTOS 2010 CUMA
    1. Var Mısın Yok Musun SHOW 00:42 5,0 21,0
    2. Sihirli Annem(Tkr) STAR 01:15 4,1 26,6
    3. YAHŞİ CAZİBE ATV 01:36 4,0 16,5

Hedef Kitle : A/B
    13 AĞUSTOS 2010 CUMA
    1. YAHŞİ CAZİBE ATV 01:36 5,9 22,0
    2. Var Mısın Yok Musun? SHOW 00:42 5,4 20,6
    3. Star Ana Haber Bülteni STAR 00:31 3,9 18,8

Reytingleri fazla önemsememek lazım ben ilk birkaç bölümünü izledim yeni sezonda devam edecek bir dizi olarak görmüyorum.Yeni sezona kadar devam eder sonrası için biraz zor.

• Hakan Yılmaz da iyi ama bence en iyi oyunculuğu Aslıhan Gürbüz yapıyor.

edit: Yeni sezonda bence devam edecek bir dizi çünkü 5-6 bölüm çekmek için dizi yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 16 Ağustos 2010; 18:37:43 >
  • Kim ne derse desin harika bir dizi
  • Benim tek korkum kışın devam etmemesi.
  • ilk bölümünü izledim ben rasgele.baya beğenmiştim.ama o ilk bölümdeki eğlenceyi nedense ilerleyen bölümlerde yakalayamadı.inşallah toparlarlar.

bu arada hakan yılmazda hep bu tür evlilik dizilerinde oynuyor.önce ayrılsakta beraber sonra foxda bir dizisi vardı gene böyle karı koca falan şimdide bu dizi.heralde yapımcılar çok yakıştırıyor ona
  • editledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 3 Şubat 2013; 1:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

ilk bölümünü izledim ben rasgele.baya beğenmiştim.ama o ilk bölümdeki eğlenceyi nedense ilerleyen bölümlerde yakalayamadı.inşallah toparlarlar.

bu arada hakan yılmazda hep bu tür evlilik dizilerinde oynuyor.önce ayrılsakta beraber sonra foxda bir dizisi vardı gene böyle karı koca falan şimdide bu dizi.heralde yapımcılar çok yakıştırıyor ona

Foxtaki dizisi Yalancı Romantik.

edit: yahşi cazibenin cuma 22:20'de yayınlanacağını gördüm bu demek oluyorki yeni sezonda devam etme ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 17 Ağustos 2010; 23:23:57 >

• Aslında sevindirici haber yeni sezonda devam edeceği kesin gibi yanılmıyorsam. Kış sezonunda olan bir diziden sonra geliyor. Bence yeni sezonda Atv cuma günleri raytingde tavan yapar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.