Bildirim
Yahu arkadaş bu Amerikalılar tam bir kahve manyağı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cok guzel bir sey bende icerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet gunde nasil bir paket sigara iciyorsa oyle, bagimlilik -
Sen avustralyayı gör kahve bagımlısı herkes
Dostum onlarda bizim gibi çay kültürü olmadığını düşünüyorum. O yüzden sabah öğle akşam kahve içiyorlar( yurtdışında yaşayan akrabalarım bile kahve delisi oldular. )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
(Kendisi de gunde 10 bardak çay içiyor.)
quote:
Orijinalden alıntı: @hmT
Dostum onlarda bizim gibi çay kültürü olmadığını düşünüyorum. O yüzden sabah öğle akşam kahve içiyorlar( yurtdışında yaşayan akrabalarım bile kahve delisi oldular. )
Ya dostum çay ayrı kahve ayrıdır.
Sonuçta kafein var 2-4 bardak arası neyse de adamlar 2 saatte 6 bardak içiyorsalar demek ki günde en az 10-15 bardak bitiriyorlardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: I am Egemen
quote:
Sonuçta kafein var 2-4 bardak arası neyse de adamlar 2 saatte 6 bardak içiyorsalar demek ki günde en az 10-15 bardak bitiriyorlardır.
Birde bizdeki gibi süt tozu falan bol koymuyorlar. Kahve zehir gibi oluyor. Ne mide kalır ne böbrek
quote:
Orijinalden alıntı: I am Egemen
quote:
Sonuçta kafein var 2-4 bardak arası neyse de adamlar 2 saatte 6 bardak içiyorsalar demek ki günde en az 10-15 bardak bitiriyorlardır.
Çaydaki tein ne oluyor? Sonra ülkenin yarısı neden anemi hastası... -
Yakın çevremde de çay hastası olan kişiler var.Alışkanlılarımız farklı olmasından dolayı tuhaf gelmiştir.
Starbucks der geçerim dünya ünlü markalar abdde çok tüketildiği için varlar
onlarda kahve bizde çay işte -
Vay arkadaş milletin yediğini içtiğini mi sayıyorsun sen. -
hesabı size kitlediler herhalde -
Bende alıştım bu kahveye gunde 10 bardak civarı filtre kahve içiyorum.1 saatte 6 bardakta çok tabi amerikalilar kahve hastası.
Ben normal günlerde 4-5 bardak içiyorum. Anormal bi' durum yok yani.
6 'dan sonrası bozmaya başlıyor, benden uyarması. Pankreası yakmayın derim. -
Kahvenin yoğunluğuna göre değişir ben 1 günde 6 çorba kaşığı filtre kahve içmiştim toplam 3 bardak. Son bardağı içtikten sonra çarpıntı başladı pek tavsiye etmem -
Almanyada akrabalar resmen damardan alıyor kahveyi sabah akşam kahve içiyorlardi dedim amcama fazla kafein kafa yapmaz mi biz alıştik dedi xd
Sinav gecesi bir kac bardak ictim diye tansiyonum firlamisti bir ara. Bunye alisiyor demek ki sonradan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperior
Almanyada akrabalar resmen damardan alıyor kahveyi sabah akşam kahve içiyorlardi dedim amcama fazla kafein kafa yapmaz mi biz alıştik dedi xd
Damardan alıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X