Şimdi Ara

yahu neden dc yiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o nedir tam olarak
  • OYUNDA PROBLEM VAR YENİ HESAPLAR SU AN İÇİN KULLANILAMIYOR DÜZELECEKTİR.
  • arkadaşım hesabım yeni değil, manesle yaşıt
  • Arkdaslar knight online nın alt yapııs değişmesi lazım yetti artık yani hergün 1 sorun cıkıyor :s Adam aklıı bi oyun oynayamadık
  • yeni bi dupe bulundu oda sadece 1 lvl charlarla oluyo o yüzden sanıyorum ben ama başka bi neden den de olabilir
    neyse ben götürdüm götüreceim kadar :)
  • @kominiko

ziyaaaaaa senin fake üyeliğin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

@kominiko

ziyaaaaaa senin fake üyeliğin mi?

hı hı siz dalgaya alın 2 3 gün sonra fixlendikten sonra herkes öğrenir
  • ben de cuma günü yeni char açtım temple için giremiyorum servera girdikten sonra char geliyo entera basasıya kadar dc.Bir kere çok hızlı davrandım bu sefer character data bitince oyundan attı.Eski charıma giriyor.Bence ya bir sorun var ya da gm kullanıcı sayısı çok fazla arttığı için kısıtlamaya çalışıyo
  • ban olacağını pek sanmıyorum.
  • düzeldi mi arkadaşlar bende sorun hala devam ediyor
  • hyr düzelmedi düzelmeyede niyeti yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokay4545

ben de cuma günü yeni char açtım temple için giremiyorum servera girdikten sonra char geliyo entera basasıya kadar dc.Bir kere çok hızlı davrandım bu sefer character data bitince oyundan attı.Eski charıma giriyor.Bence ya bir sorun var ya da gm kullanıcı sayısı çok fazla arttığı için kısıtlamaya çalışıyo

sen pre alsan nereye kısıtlıo görecez!!
  • Daha demin baktım durum gene aynı
  • tahminimce yarın ki bakımdan sonra düzelecek yeni bi patch gelme ihtimalide var o zamanda düzelmezse işimiz kötü
  • bakımlar hala salımı yahu :D

ya yazın her öğlen 1de tüm server dc edilirdi. ben ona güveniyordum ama yapılmıyor artık galiba
  • Ne Dc si La UydUrmayın biLmiyosanız konusmayın kardeş arada bana da oluyor loding chracter data %99 dan sonra atıyo uyunda bırkatıgın yer de tam girerken lag geliyo pc en de yavaşsa (ağır kanlıysa:D) dc olursun bak nete git çarına gir battleye git çarı kapa eve qeL girersin oyunu kaparkende batllede kapa
  • kardeş dediklerinden birşey anlayamadım, tane tane yazsan iyi olurdu, ama sana yalan söyleyecek değilim. dc veriyor. istersen resim de koyarım
  • qalip salağı yeni bi account alıp yeni char açıp oyuna girmeyi dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprewellll -- 2 Haziran 2008; 20:29:53 >
  • aynı sorn bendede var yeni char açtım girmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.