Şimdi Ara

yahu neden dc yiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün açtım koyu, chara tıkladım, character data %99a geldi sonra oyundan çıktı. sonra chara tıklayınca dc veriyor bunun nedeni nedir?
    geçen yıl bırakmıştım oyunu dün bi bakayım dedim, böyle oldu. geçen sene de olmuştu galiba güncelleme olunca düzelmişti. uzun zamandır oyunda ne oluyor bilmiyorum acaba yardım edecek var mı

• Ban Yemiş Olabilirsin Veya Son Günlerde Character Datada Çoğu Kişiyi Oyundan Atıyor O n u Bi Araştır İstersen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Ban Yemiş Olabilirsin Veya Son Günlerde Character Datada Çoğu Kişiyi Oyundan Atıyor O n u Bi Araştır İstersen ..
    quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Ban Yemiş Olabilirsin Veya Son Günlerde Character Datada Çoğu Kişiyi Oyundan Atıyor O n u Bi Araştır İstersen ..

ban yediğimi düşünmüyorum. geçen yıl da böyle olmuştu, yine banlanmış olabilirsin demişlerdi oradan hatırlıyorum. ama olay dc ise çok canım sıkıldı. cuma gecesi az bakmak istiyordum oyuna belki geri dönecektim, sağolsunlar burnumdan getirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canısıcanısı

quote:

ban yediğimi düşünmüyorum. geçen yıl da böyle olmuştu, yine banlanmış olabilirsin demişlerdi oradan hatırlıyorum. ama olay dc ise çok canım sıkıldı. cuma gecesi az bakmak istiyordum oyuna belki geri dönecektim, sağolsunlar burnumdan getirdiler

Alıntıları Göster
    Yav yeni hesap açtım bendede böyle oldu.Başka chara girmeyi denedim girdi yeni hesap açtım böyle çıktı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: _HectoR_

Yav yeni hesap açtım bendede böyle oldu.Başka chara girmeyi denedim girdi yeni hesap açtım böyle çıktı :S

Alıntıları Göster
    %99 da atıyo tekrar girince oyunda yazısı cıkıyo sonra yine atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HectoR_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _HectoR_

herhalde olay şu (ko 11 ayda hiç değişmemiş)

hesaba girerken character data%99 da oyundan atıyor seni, ama char oyuna girmiş gözüküyor. sen oyunda olmadığın için çıkamıyorsunda. bütün charları oyundan atmadığı sürece de giremiyoruz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yan chara girmeye calis

• quote:

Orijinalden alıntı: Rantr

yan chara girmeye calis

Alıntıları Göster
    Hala devam ediyor sorun, bsnks charlara yazık olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Hala devam ediyor sorun, bsnks charlara yazık olacak gibi

Alıntıları Göster
    bende de oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

bende de oluyo

Alıntıları Göster
    ilgilenicek başka bişi olsa dakkasında bırakıcam oyunu ama yokki..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

bende de oluyo

Alıntıları Göster
    charı açtım hiç girmeden alt f4 çekip diğer chara girip itemler attım yeni açtığım chara. ardream assassin olacaktı ama giremiyorum bi türlü =( =( ticket attım bakalım cevap bekliyorum.

tabi kaale alırlarsa

• ßenim Çarda Askıda Ya...30dk Dır Deniyorum..2 Dk Denedikten Sonra Bide Dc Veriyor!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kajenard

charı açtım hiç girmeden alt f4 çekip diğer chara girip itemler attım yeni açtığım chara. ardream assassin olacaktı ama giremiyorum bi türlü =( =( ticket attım bakalım cevap bekliyorum.

tabi kaale alırlarsa

Alıntıları Göster
    yeni açtığım charın nesine ban veriyolar ? ne banı ya saçmalık...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0XiD

Alıntıları Göster
    bu gene türk telekomun işi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0XiD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0XiD

ban yok ortada
    tüh m2ye tek armıştım hala askıdayız

• quote:

quote:

ban yok ortada

Alıntıları Göster
    hafta sonu zehir oldu böylece...

• quote:

quote:

ban yok ortada

Alıntıları Göster
    k2

• quote:

Orijinalden alıntı: harrypoter

k2

Alıntıları Göster
    ağzına yandığım, iyiki bi başlayalım dedik oyuna, 1 gündür oyuna girmemem için ne varsa oldu
  • quote:

ağzına yandığım, iyiki bi başlayalım dedik oyuna, 1 gündür oyuna girmemem için ne varsa oldu

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLé

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de war ßro
    yeni üyelik aldım charı açtım oyuna girmek için start a basınca dc veriyo hiç bişeye basmıyorum oyuna giriyor ama c.datada %99 diyince kalıyo başka serverde denedim aynısı oludu bnde anlamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.