arkadaşlar dün açtım koyu, chara tıkladım, character data %99a geldi sonra oyundan çıktı. sonra chara tıklayınca dc veriyor bunun nedeni nedir? geçen yıl bırakmıştım oyunu dün bi bakayım dedim, böyle oldu. geçen sene de olmuştu galiba güncelleme olunca düzelmişti. uzun zamandır oyunda ne oluyor bilmiyorum acaba yardım edecek var mı
Ban Yemiş Olabilirsin Veya Son Günlerde Character Datada Çoğu Kişiyi Oyundan Atıyor O n u Bi Araştır İstersen ..
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Ban Yemiş Olabilirsin Veya Son Günlerde Character Datada Çoğu Kişiyi Oyundan Atıyor O n u Bi Araştır İstersen ..
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
ban yediğimi düşünmüyorum. geçen yıl da böyle olmuştu, yine banlanmış olabilirsin demişlerdi oradan hatırlıyorum. ama olay dc ise çok canım sıkıldı. cuma gecesi az bakmak istiyordum oyuna belki geri dönecektim, sağolsunlar burnumdan getirdiler
quote:
Orijinalden alıntı: canısıcanısı
quote:
ban yediğimi düşünmüyorum. geçen yıl da böyle olmuştu, yine banlanmış olabilirsin demişlerdi oradan hatırlıyorum. ama olay dc ise çok canım sıkıldı. cuma gecesi az bakmak istiyordum oyuna belki geri dönecektim, sağolsunlar burnumdan getirdiler
Alıntıları Göster
Yav yeni hesap açtım bendede böyle oldu.Başka chara girmeyi denedim girdi yeni hesap açtım böyle çıktı :S
quote:
Orijinalden alıntı: _HectoR_
Yav yeni hesap açtım bendede böyle oldu.Başka chara girmeyi denedim girdi yeni hesap açtım böyle çıktı :S
Alıntıları Göster
%99 da atıyo tekrar girince oyunda yazısı cıkıyo sonra yine atıyo
quote:
Orijinalden alıntı: _HectoR_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _HectoR_
herhalde olay şu (ko 11 ayda hiç değişmemiş)
hesaba girerken character data%99 da oyundan atıyor seni, ama char oyuna girmiş gözüküyor. sen oyunda olmadığın için çıkamıyorsunda. bütün charları oyundan atmadığı sürece de giremiyoruz
quote:
quote:
Alıntıları Göster
yan chara girmeye calis
quote:
Orijinalden alıntı: Rantr
yan chara girmeye calis
Alıntıları Göster
Hala devam ediyor sorun, bsnks charlara yazık olacak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Hala devam ediyor sorun, bsnks charlara yazık olacak gibi
Alıntıları Göster
bende de oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
bende de oluyo
Alıntıları Göster
ilgilenicek başka bişi olsa dakkasında bırakıcam oyunu ama yokki..........
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
bende de oluyo
Alıntıları Göster
charı açtım hiç girmeden alt f4 çekip diğer chara girip itemler attım yeni açtığım chara. ardream assassin olacaktı ama giremiyorum bi türlü =( =( ticket attım bakalım cevap bekliyorum.
tabi kaale alırlarsa
ßenim Çarda Askıda Ya...30dk Dır Deniyorum..2 Dk Denedikten Sonra Bide Dc Veriyor!..
quote:
Orijinalden alıntı: Kajenard
charı açtım hiç girmeden alt f4 çekip diğer chara girip itemler attım yeni açtığım chara. ardream assassin olacaktı ama giremiyorum bi türlü =( =( ticket attım bakalım cevap bekliyorum.
tabi kaale alırlarsa
Alıntıları Göster
yeni açtığım charın nesine ban veriyolar ? ne banı ya saçmalık...
quote:
Orijinalden alıntı: 0XiD
Alıntıları Göster
bu gene türk telekomun işi olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: 0XiD
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 0XiD
ban yok ortada tüh m2ye tek armıştım hala askıdayız
quote:
quote:
Alıntıları Göster
hafta sonu zehir oldu böylece...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
k2
quote:
Orijinalden alıntı: harrypoter
k2
Alıntıları Göster
ağzına yandığım, iyiki bi başlayalım dedik oyuna, 1 gündür oyuna girmemem için ne varsa oldu
quote:
ağzına yandığım, iyiki bi başlayalım dedik oyuna, 1 gündür oyuna girmemem için ne varsa oldu
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLé
Alıntıları Göster
aynı sorun bende de war ßro yeni üyelik aldım charı açtım oyuna girmek için start a basınca dc veriyo hiç bişeye basmıyorum oyuna giriyor ama c.datada %99 diyince kalıyo başka serverde denedim aynısı oludu bnde anlamadım