Şimdi Ara

yahu neden dc yiyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşım, benim hesap 2 yıllık, char 2 yıllık ben neden dc yiyorum
  • KARDES SADECE CHAR DC YİYOSA AYNI ACCOUNTTA DİĞER CHARLARIN GİRİYORSA O ZAMAN CHAR BAN YEMISSIN AMA BÜTÜN CHARLAR START DC OLUYORSA SALI BAKIMINI BEKLE O ZAMAN DÜZELTİLCEKMİŞ DİYE BİR HABER DUYDUM YENİ CHAR DC SORUNU BU ARADA SENIN SORUNDA DÜZELİR BELKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprewellll -- 2 Haziran 2008; 23:17:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprewellll

KARDES SADECE CHAR DC YİYOSA AYNI ACCOUNTTA DİĞER CHARLARIN GİRİYORSA O ZAMAN CHAR BAN YEMISSIN AMA BÜTÜN CHARLAR START DC OLUYORSA SALI BAKIMINI BEKLE O ZAMAN DÜZELTİLCEKMİŞ DİYE BİR HABER DUYDUM YENİ CHAR DC SORUNU BU ARADA SENIN SORUNDA DÜZELİR BELKİ

tüm charlar dc yiyor, hatta başka bir hesap daha vardı o da girmiyor
  • arkadasın ticketına cvp gelmiş salı bakımdan sonra dc sorunları düzelticek diye, yrn bütün sorularımızın cevaplarını alıcaz işallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprewellll

arkadasın ticketına cvp gelmiş salı bakımdan sonra dc sorunları düzelticek diye, yrn bütün sorularımızın cevaplarını alıcaz işallah.

oyuna başlamamam için ellerinden geleni yapıyorlar
  • bunca bokluga ragmen inatla oynamak istememizin sebebini ben de anlamış değilim
  • benim oynamak isteme nedenim yazın boş oturmak istemememdir. çok canım sıkılacak aksi takdirde. büyük ihtimal yaz bitince de bırakırım
  • Bİ İŞE GİR ÇALIŞ KO YERİNE
  • walla bendeede aynısı oluyor
  • bakım saat kaçta arkadaşlar?
  • hala devam ediyor
  •  yahu neden dc yiyorum?

arkadaşlar durum bu, acaba bilgisayardan mı kaynaklanıyor yahu. format atacaım bu gidişle
  • ya cevap çok basit!!!Yapmanız gereken"ko ya sağ tıkIayın özeIIikIeri seçin sonra hedef buI geIen yerde Iog.klg yi siIin"Bi tşkr yeter...
  • bendede oluyodu virüs programının firewall kapattım oldu :)
  • konuya cevap yazmadan önce acılıs tarihine bak
  • Eskiden bendede öle oluyodu ya %99 da takılır yada atardı şöle yapıyodum çalıştıra cookies yazıyodum index hariç hepsini siliyodum sonra oyunu 1 patch geri alıp yükleyip giriyodum oluyo bende
  • bendede va arada bir oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.