Şimdi Ara

**YAHU YORUM YAP BANLAN NE İŞ ANLAMADIM**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MODERATORLER KUFUR YOK HAKARET YOK BANLANIYORUZ BU NASIL İŞ...BURASI ANLAŞILAN DAR GORUSLU BİR FORUM

• Ne sandın...Bu başlık için bile üyeliğin dondurulabiliyor..dikkatet kendine....yoksa sen fake misin...gurban?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mostarman -- 27 Mart 2006; 0:29:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **lucas**

ARKADAŞLAR MODERATORLER KUFUR YOK HAKARET YOK BANLANIYORUZ BU NASIL İŞ...BURASI ANLAŞILAN DAR GORUSLU BİR FORUM

Günaydın sabah oldu
  • Konu nedir niye banladılar seni?
  • @lucas

Sana küçük bir ipucu.Vatana millete şehitlere hakaret ve küfür et. İnan banlanmazsın. Örnekleri var. Bakınız: kibarfeyzo nikli şahıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnCoDeR

ARKADAŞLAR MODERATORLER KUFUR YOK HAKARET YOK BANLANIYORUZ BU NASIL İŞ...BURASI ANLAŞILAN DAR GORUSLU BİR FORUM

Ya geçen gereksiz mesajlarda fazla konuştum diye üyeliğim donduruldu ...garip gelebilir....alış bunlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARBİYELİ

@lucas

Sana küçük bir ipucu.Vatana millete şehitlere hakaret ve küfür et. İnan banlanmazsın. Örnekleri var. Bakınız: kibarfeyzo nikli şahıs

+111111 moderatörlerle samimi ol ''dar görüşlü ol'' yediğin içtiğin ayrı gitmesin dilediğin gibi her yere küfür edebilirsin.Kural dışı konu açsan bile crack-hack aklına ne geliyorsa hiçbir yazın silinmez.Güllük gülistanlık yaşarsın.Feyk nickle istediğin gibi millete delikanlılıkta taslayabilirsin. bknz örnek AKILLI OL denilen şahıs.
  • yan gözle bakmayada banlıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARBİYELİ

@lucas

Bab naptın yaa...ağırdan girdin...
  • hala kibarfeyzo deniyor anlamak mumkun değil banlanmıştır kendisi konuyu açan arkadaşım 15 dakika içersinde bana gerçek kullanıcı adınızı bildirin bende kontrol edeyim neden banlandığınızı 15 dakika geçerse bu kullanıcı adınızda kapanacaktır. bekliyorum yada forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atınız.

bu arada kibarfeyzo olayını tekrar gundeme getiren olursa forumdan tamamen uzaklaştırılacaktır. bilginize.

vatan haini değiliz kimse bizi olmadığımız gibi lanse etmesin bundan rahatsızlık duyuyorum şahsen bundan sonra 1000 mesajıda olsa forumdan uzaklaştırılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.