Şimdi Ara

yakala.co --> Kamil Koç tan 1 Bilet Alana 1 Bilet bedava 3 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
10.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BKM Express ile Ödeme yapın arkadaşlar o şekilde satın alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher__

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Elimde kod mevcut. Ucreti 5TL. Misli vs hesabim yok, pm'den hesabimi isteyip EFT yapabilirsiniz.

Aynı şekilde bende de var, ihtiyacı olanlara verebilirim

kafanız mı güzel ?3 liraya satılıyor halahttp://www.yakala.co/firsat/tum-turkiye/8862/-kamil-koc-tan-aldigin-her-bilet-bir-bilet-hediyeli--yakala.co-tum-turkiye?&utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=post_8862

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

quote:

Elimde kod mevcut. Ucreti 5TL. Misli vs hesabim yok, pm'den hesabimi isteyip EFT yapabilirsiniz.

kafanız mı güzel ?3 liraya satılıyor halahttp://www.yakala.co/firsat/tum-turkiye/8862/-kamil-koc-tan-aldigin-her-bilet-bir-bilet-hediyeli--yakala.co-tum-turkiye?&utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=post_8862

sakin ol şampiyon.. tekrar girip kontrol etmedik hala satılıyo mu diye, hala satıldığına göre oradan alınabilir

• 3 tane kullanmıştım. Şimdi yine kaptım bir on adet.
    Yalnız ödeme aşamasında ilk bilet 31 Aralık 2012, ikinci bilet 20 ocak 2013 e kadar geçerlidir diyor. Ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

quote:

Sakin ol kardes, sitede tekrar satisa acildiysa tabii ki ordan almak en guzeli. Ben o mesaji yazdigimda satis bitmisti, ihtiyaci olan icin makul bir fiyat yazdim.

• kod satışı için ayrı bölüm var forumda. bilginize
  • arkadaşlar şimdi bu kod sayesinde a şehrinden bye gitmek için bilet aldım diyelim bden a şehrine dönmek bedavamı olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

arkadaşlar şimdi bu kod sayesinde a şehrinden bye gitmek için bilet aldım diyelim bden a şehrine dönmek bedavamı olcak

hayır. a'dan b'ye gittiniz. yolculuk tarihinizden 1 gün sonra bilet tutarı kadar puan yüklenecek. istediğiniz seferde kullanabilirsiniz. fakat her otobüste sadece 1 kişi puan ile bilet alabiliyor. 20 ocak'a kadar kullanılmayan puan siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Aralık 2012; 1:12:01 >
  • ist-ankara arasını yarı fiyatından satacak varsa satın alabilirim..
  • Otobüslerde kimlik kontrolü yapılmıyor normalde elimde 63 tl var. İsteyene orta yolu bularak bilet alabilirim. Annemle babama almıştım aynı otobüste birden fazla kullanılamadığı için biri elimde kaldı.
  • 1 tane puanlı bilet aldım. bakalım final dönüşüde alabilirim inş.

• Kampanyadan bilet alanlar çift giderse tek tek döner

ne biçim kampanya... Bari 4 koltuk sınırı olsaydı. her otobüs tek koltuk çok anlamsız oldu.
  • puanlarımla dönüş biletimi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

ist-ankara arasını yarı fiyatından satacak varsa satın alabilirim..

Elimde var ama bende İstanbul-Eskişehir kullanıcam benimkisi uygun olsaydı,yardımcı olacaktım ama yarı fiyatı etmiyor :) Forumda satılıyor hocam dün bir arkadaş 2'sini 5 TL'den verdi kodların.Bulabilirsiniz Alınık konu açarsanız.

http://forum.donanimhaber.com/m_69133396/tm.htm

Düzenleme : Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine34 -- 15 Aralık 2012; 13:31:52 >

• Tanesi 3 tl den 2 adet satmak isteyen varsa pm lutfen

• kodunu kullanmayan varsa hayrına yada parasıyla talibim
  • Elimde kod mevcut tanesi 5 tl den satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnnoky

Elimde kod mevcut tanesi 5 tl den satılır

sayın adnnoky,
    PM yolladım,bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swing

quote:

Orijinalden alıntı: adnnoky

Elimde kod mevcut tanesi 5 tl den satılır

sayın adnnoky,
    PM yolladım,bilginize.

cevaplandı.

• bana istanbuldan memlekete gidişte bedavaya gitmeme sebep olacak kodu bulabilir miyim akşama kadar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.