Şimdi Ara

Yakaladığım digimonlar sadece 1 kere evrim geçiriolar neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane digimon yakladım Picodevimon teki palmon 2 side 1 kere geçiriolar palmon togemon olmuo neden Ya :S

• nasıl togemon olmuyo... her yakaldığın digimonun champion u açıktır...yada benim şansıma ben sana sistemi söyliyim kardeşim bak bu adamlar evrileri açmamız için evo satıyolar cash item olarak bu itemle kademeli olarak evoları açabiliyosun ulti-mega sanırsam... mesela örnek veriyim: agumon-----Greymon(Açık):-----Metalgreymon(3evo)------WarGreymon(8Evo)------VictoryGreymon(DramonBreaker)
    2. örn: Gabumon-----Garurumon(Açık)-----WereGarurumon(3Evo)------MetalGarurumon(8Evo)------ZeedGarurumon(ZeedItem)(adını unuttum kusura bakma :D
    böyle ilerler tabi her digide böyle değil :)
  • bazen şansa ultimatesi açık olabilir.
  • Ya ben onu açtım yumurtasını palmon - ağaç - Pinocchimonun arkadaşı olan büyük ağaç - Pinacchimon gösterio togemonu fln göstermior :( ve d ye basıorum yana açılıo orda evrimlere bakıorum sadece 2 kutu var.1.si palmon 2.side ağaç :(

• Diğerleri togemonu nasıl almışşş
  • sen woodmondan palmon egg dusurup yapmissin da ondan togemondan düşürüp yapacan sen,n istedigin 3 chip siter yaptığın ise 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALLAh Razı olsun benbu palmonu çöpe nasıl atıcam afedersin :D
  • sana verdiğim kssn varya onsuz atamıyosun :) Ben kendiminkini kaybettim :S
  • bu foruma sanıırım adam akıllı bi üyelik rehberi farz oldu.Bekleyin
  • Kssn 1.si var dieri yok :(
  • elimdemi kaldı buuuu
  • 3/4 e gel birlikte kasarız
    2 gunde 38 oldum
  • çarım var gaomon orda :D ama ezik
  • şuan oyundaysan buluşak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.