Şimdi Ara

Yakalanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepinize İyi Günler Çok Yakın Bir arkadaşımın Üzerinde Kafasını Tırmalayan Bi Konu Var Bunu Bazı Hukuk Sitelerine de Sorduğumda Problem Yok Diyor Ama Sadece Size Güveniyor.

X = Benim Arkadaşım
    Y = Arkadaşımın Arkadaşı

Olayı Anlatıyorum :

Benim 2 Arkadaşım Arabayla Mahalleye Gidiyorlar Hiç Bir Şey Almıyorlar Alacakları Adam Elindekilerin Çok Kötü Olduğu Almadan Çıkıyorlar.

Geri Dönerken Daha Önce Hazırladıkları 1 Sarma Sigara İle Geri Dönmek İçin Yola Çıkıyorlar Bu Sırada Polis Aracı Bunları Durduruyor Ve Bunları Karakola Alıyorlar (İçmezlerken Yakalanıyorlar). Karakolay Gittiklerinde Y Bunu Üstüne Alınıyor Ve İlk Önce Y'yi Sorguya Alıyorlar Ve Sigaranın Kendisine Ait Olduğuna Dair İfade Veriyor Ve İfadesinin Altını İmzalıyor. X İfadesinde Olayla Bir İlgisi Olmadığını Ve Orda O Anda Öğrendiğini Söyleyerek İfadesini İmzalıyor.

Benim Sormak İsteğim Sorular Şunlar :
    X'in Evine Her Hangi Bir Belge Gönderilir Mi ?
    X'in Evine Her Hangi Bir Belge Gelirse Mahkemeye Çağırılır Mı, Denetime Taabi Tutulur Mu ?
    Denetime Girerse Denetim Hakkın Bir Bilginiz Var Mı ?

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

• X sensin. :)

AyrIca ne almissiniz, polis sizi gormus? AnlamadIm.

Eger x sucu y ye yuklemis, y suclu ise,

X yatakliktan alinabir. Hiç olmasa y yi mahkemeye cikarirken, x ide tanik olarak cagiriyorlar. Ki bunun icinde tebligat gelir diye dusunuyorum
  • X Ben Olsaydım Söylerdim.;
    Hiç Birşey Almadıklarını Söyledim Arabada 1 İçimlik Sarma Esrar Bulundu.
  • X sensin. :)

Adrese kağıt mutlaka gönderilir bence hatta hukui boyutu olur olayın , işin zor dostum.
  • x ben degılım fakat cevabın için teşekkür ederim
  • X veya Y ye birşey olmaz sadece içecek kadar uyuşturucu bulundurduğunuz için.Ancak x sensin.
  • Birşey olmaz.Niye almadınız bari onu anlat.Tozlu muydu, tohumlu mu?
  • Arkadaşlar X Ben Değilim Bir Kere Daha Söylüyorum Ama Yazdıklarınıza Çok Teşekkür Ederim Arakadaşım Yanımda Şuan Söylediklerinize Kopuyor Ve Çok Teşşekkür Ederim Fakat Olaya Geri Dönersek Çok Sevinirim Arkadaşım Çok Tedirgin Teşekkür Ederim.
  • Yardımcı Olabilecek Birileri Varmı Arkadaslar Bilgisi Olan Biri?
  • X Ben Değilim Bende İçiciyim Ama Anlayın Lütfen Ben X Değilim. Mahalleye Öyle Gidecek Kadar Salak Değilim Harbiden İnanın Artık Ya Ve Lütfen Konuyada Dönelim Ben X Değilim.
  • Adamı deli ettiniz

Burda da dolanıyor polisler parklarda falan yakalayınca alıp götürüyolar herkes köşe bucak içiyor ama heryer permatik ayran kapakları falan kaynıyor
  • X SENSİN !
  • 6.sınıftan beri seni arıyorum x. sonunda çıktın karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

6.sınıftan beri seni arıyorum x. sonunda çıktın karşıma.

• X sensin... İzle!

• belgenin geleceğini sanıyorum çnkü mahkemede savcı son kararı vercek . ve arkadaşınada bşey olmicak gördüğüm kadarıyla . bizimde abilerimizin 2. 3. yakalanışı oldu ama hala dışardalar . arada mahkemeye gidip geliyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.