Şimdi Ara

Yakın arkadaşınızla aynı kıza aşık olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler var mı bu durumu yaşayan. Biz arkadaşımla birlikte eğleniriz ama özel şeyleri paylaşmayız ne ben sorarım ne o. Sadece okulda korurdum onu eskiden. İçkiliyken kızı öpmeye çalışınca anlaşıldı zaten o andan sonra defolup gitmiştim oradan.

İşin kötü tarafı herkes bizi çok yakın arkadaş sanıyor her şeyi birbirimize anlattığımızı düşünüyorlar. Yani kız çocuğun kendisinden hoşlandığını benim bildiğimi sanıyor olabilir. Öyle y.vşak bir karakterim de yok, sevdiğimi hiç belli edemem. Kızı çok seviyorum ama diğer türlü de arkadaşa kazık atmış gibi olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

Beyler var mı bu durumu yaşayan. Biz arkadaşımla birlikte eğleniriz ama özel şeyleri paylaşmayız ne ben sorarım ne o. Sadece okulda korurdum onu eskiden. İçkiliyken kızı öpmeye çalışınca anlaşıldı zaten o andan sonra defolup gitmiştim oradan.

İşin kötü tarafı herkes bizi çok yakın arkadaş sanıyor her şeyi birbirimize anlattığımızı düşünüyorlar. Yani kız çocuğun kendisinden hoşlandığını benim bildiğimi sanıyor olabilir. Öyle y.vşak bir karakterim de yok, sevdiğimi hiç belli edemem. Kızı çok seviyorum ama diğer türlü de arkadaşa kazık atmış gibi olacağım.

Önce kim sevdiyse, kim söylediyse onundur kız

• Kavgaya gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: catlak1223

quote:

Beyler var mı bu durumu yaşayan. Biz arkadaşımla birlikte eğleniriz ama özel şeyleri paylaşmayız ne ben sorarım ne o. Sadece okulda korurdum onu eskiden. İçkiliyken kızı öpmeye çalışınca anlaşıldı zaten o andan sonra defolup gitmiştim oradan.

Önce kim sevdiyse, kim söylediyse onundur kız

önce ben sevdim, önce o söyledi

kavga falan çıkamaz, ben bu çocuğu kaç kez dayak yerken kurtardım. size nasıl anlatsam doğuştan loser bir tip herkes buna bir şey yapar sesi çıkmaz.

• kardes kiz simdi senin onu sevdigini degil o arkadaşin onu sevdigini biliyor.

Simdi seni seviyorum dersen kiz demesin mi yav*aklik yapiyorsn arkdasn beni sevmisti diye?

• quote:

kardes kiz simdi senin onu sevdigini degil o arkadaşin onu sevdigini biliyor.

Simdi seni seviyorum dersen kiz demesin mi yav*aklik yapiyorsn arkdasn beni sevmisti diye?

Kız galiba benden hoşlanıyordu. O günden sonra uzun süre konuşmamıştık.

• kardes cok farkli seyler olmus smdi bu kizi kim seviyor kiz kimi seviyor arkadasin nerede sen nerdesin aklim karisti

ask-i memnu'ya döndü :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes cok farkli seyler olmus smdi bu kizi kim seviyor kiz kimi seviyor arkadasin nerede sen nerdesin aklim karisti

Hocam kız dengesiz biraz. Tamam söyleyeceğim bu sefer diyorum bir şey yapıyor vazgeçiyorum söylemekten. Şimdi bu kız bi gün beni çağırıp sana bir şey soracağım ama lütfen bir daha konusunu açma demişti. Peki dedim, sonra konuşalım dedi. Daha sonra yanına gitmeyi unuttum. Ertesi gün sordum önemli bi şey değil ya falan diyip saçma bi şey söylemişti. Yani kısacası kız benden hoşlanıyordu galiba.

• quote:

quote:

kardes cok farkli seyler olmus smdi bu kizi kim seviyor kiz kimi seviyor arkadasin nerede sen nerdesin aklim karisti

Hocam kız dengesiz biraz. Tamam söyleyeceğim bu sefer diyorum bir şey yapıyor vazgeçiyorum söylemekten. Şimdi bu kız bi gün beni çağırıp sana bir şey soracağım ama lütfen bir daha konusunu açma demişti. Peki dedim, sonra konuşalım dedi. Daha sonra yanına gitmeyi unuttum. Ertesi gün sordum önemli bi şey değil ya falan diyip saçma bi şey söylemişti. Yani kısacası kız benden hoşlanıyordu galiba.

Gitmeyi unuttun? Yahu insan sevdiği kızın yanına gitmeyi unutur mu? Madem o kadar seviyordun o kalp daha uyanır uyanmaz patır kütür atmaya başlayacak!

Kusura bakma ama sizden bir cacık olmaz kardeşim. Arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın kızla çıkmıyorsa yarış devam ediyor demektir.Hakeden kazansın.
  • Kuzey Güney
  • koca memlekette baska kiz kalmadi gidip ayni kizi mi buldunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn.

quote:

quote:

Gitmeyi unuttun? Yahu insan sevdiği kızın yanına gitmeyi unutur mu? Madem o kadar seviyordun o kalp daha uyanır uyanmaz patır kütür atmaya başlayacak!

Kusura bakma ama sizden bir cacık olmaz kardeşim. Arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun.

Sınava giriyorduk söylediğinde sınavdan çıkınca kafam olmuş düğün salonu, otobüse binmeye giderken aklıma geldi. Belki de önceden çıkıp gitmiştir bilmiyorum onu. Telefondan sorayım dedim vazgeçtim, yüz yüze konuşmak istedim.

• Kuzey Güney'den mi fırladın kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuzadam

Kuzey Güney'den mi fırladın kardeş?

hiç izlemedim o diziyi.

• Kelebayın Etkisi
  • Kanki emin ol gittiğiniz teknik lisede o kıza aşık 150 tane daha erkek vardır. Hiç boşa kıvırma teknik lisede değiliz diye, olum kız kıtlığı mı var orda en yakın arkadaşınla aynı manitaya aşık oluyonuz? Nerde yaşıyonuz la siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Kanki emin ol gittiğiniz teknik lisede o kıza aşık 150 tane daha erkek vardır. Hiç boşa kıvırma teknik lisede değiliz diye, olum kız kıtlığı mı var orda en yakın arkadaşınla aynı manitaya aşık oluyonuz? Nerde yaşıyonuz la siz

Şans güzel kardeşim, o kızdan çok daha güzel bir kız hoşlanıyordu benden. ben ondan uzaklaştım sırf o kız için. İkimizle de çok yakın olan bir arkadaşımız vardı bana daha yakındı tabii o söylemişti.

• benim çocuğun ondan hoşlanmadından haberim olmadığını nasıl söyleyebilirim kıza?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.